EVELINE "SOS Lash Booster" daugiafunkcinis, stiprinamasis blakstienų serumas su Argano aliejumi "5in1": trijų mėnesių naudojimo patirtis ir įspūdžiai

Nors turiu, mano nuomone, pakankamai ilgias ir tankias blakstienas, tačiau kartas nuo karto sugalvoju, kad noriu dar ilgesnių ir dar tankesnių... Todėl kartais visai mielai išbandau priemonės, skirtas blakstienoms ilginti, skatinti jų augimą, stiprinti...

"Tikėk, kas viskas nutinka dėl konkrečios priežasties, net jeigu nesame pakankamai išmintingi, tą priežastį pamatyti"
Oprah

Prieš kiek daugiau nei tirs mėnesius mano kosmetinėje atsidūrė Eveline serumas su Arganu, žadėjęs stebuklingai sustiprinti, pailginti, tankinti... žodžiu, suteikti blakstienoms net penkias skirtingas funkcijas. Metas pakalbėti apie serumą ir pažiūrėti rezultatus.


Produktas: EVELINE "SOS Lash Booster" daugiafunkcinis, stiprinamasis blakstienų serumas su Argano aliejumi "5in1
Gamintojas: "Eveline Cosmetics S. K. A.". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: kaip blakstienų tušo pagrindas ryškesniam makiažui arba kaip serumas, ilginantis, tankinantis ir stiprinantis blakstienas, mažinantis jų slinkimą
Tinkamas tipas: visiems, tinka ir jautrių akių žmonėms, bei nešiojantiems kontaktinius lęšius
Labiausiai patiko: paprasta naudoti
Labiausiai nepatiko: žadamo efekto per kelis mėnesius taip ir nesulaukiau
Tūris: 10 ml
Kaina*: 4,35 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: Dvigubina blakstienų apimtį; ilgina ir stiprina; atstato ir regeneruoja; skatina augimą; saugo nuo slinkimo. Tai inovatyvi priemonė, kuri jungia savyje stiprinamąjį serumą, augimo aktyvatorių ir blakstienų tušo pagrindą. LUXURY OF YOUTH COMPLEX (Tm) sudėtyje esantis argano aliejus derinyje su Hialurono rūgštimi įsiskverbia į blakstienų struktūrą ir stimuliuoja jų augimą, padvigubina apimtį. Regeneruoja, atgaivina ir tankina blakstienas. D-pantenolis stiprina blakstienas nuo šaknų iki galiukų. Reguliariai naudojant serumą blakstienos pasidaro ilgesnės, tankesnės, stipresnės ir mažiau slenka.
Naudojimas:
1. Naudoti, kaip blakstienų tušo pagrindą. Paskirstyti ant švarių sausų blakstienų prieš makiažą.
2. Naudoti kaip stiprinamąjį serumą. Naudoti kasdien prieš miegą, paskirstant ant švarių ir sausų blakstienų.

Priemonėje nėra kvapiklių. Tinka jautrių akių žmonėms ir nešiojantiems kontaktinius lęšius.


Blakstienų serumo pakuotė man labai primena blakstienų tušo pakuotes: vidinė pakuotė plastikinė, labai panaši į tušo tūbelę. Išorinė pakuotė - kartoninė, irgi labai primena kai kurias kartonines pakuotes, kurios naudojamos tušui supakuoti.

Spalviniame dizaino sprendime naudojamos juoda, auksinė ir kur ne kur raudona spalvos. Pakuotės dizainas gana ryškus, akį traukia daugybę užrašų ir informacijos.

Kaip jau minėjau, vidinė pakuotė man labai primena tušo pakuotę, ji atsisuka lygiai taip pat, kaip ir tušas dangtelis atsisuka ir po juo yra serumo aplikavimo šepetėlis, vėlgi, labai primenantis tušo šepetėlius. Jis pagamintas iš balto plastiko, vos vos storesnis ties viduriu. Atrodo, būtų visai nieko padengimui, ir iš tiesų, dengia neblogai, tik man jis per kietas, prisilietus prie odos šalia blakstienų kietai ir skausmingai įbrėžia odą. Nesmagu ir nemalonu.


Kvapas. Sunku apibūdinti priemonės kvapą, jis sakyčiau cheminis, gal šiek tiek primena blakstienų tušą, tačiau ne itin.

Konsistencija. Priemonė baltos spalvos, konsistencija vidutinio tirštumo, šiek tiek lipni.


Sudėtis: Aqua/ Water, Paraffin Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Carnauba Wax, Stearic Acid, Bis-PEG-12 Dimethicone Beeswax, Propylene Glycol, Triethanolamine, Glyceryl Dibehenate, Tribehenin, Glyceryl Behenate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Hyaluronic Acid, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Hydrolyzed Soy Protein, DMDM Hydantoin, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, EDTA.


Poveikis. Serumą ant blakstienų tepiau kas vakarą, ištisus tris mėnesius, išskyrus tris dienas, kai jas praleidau ligoninėje su savo mažyliu. Todėl manau ilgas naudojimo laikotarpis turėjo parodyti pirmuosius rezultatus. Pirmiausiai trumpai apie paskirstymą:  serumas pasiskirsto lengvai, nudažydamas blakstienas balta spalva. Kaip jau minėjau, man nepatiko kietas ir aštrus paskirstymo šepetėlis, tačiau tai smulkmena. Kasryt blakstienas gerai nuplaudavau, mat atsikėlus atrodė, kad akių kampučiai sulipę nuo serumo, o blakstienos padengtos mažyčiais baltos spalvos gumulėliais.

Rezultatai prieš ir po serumo naudojimo

Serumas turėjo sustiprinti mano blakstienas, paskatinti jų augimą, tankinti. Tačiau turiu pasakyti, kad ir žiūrint į savo blakstienas veidrodyje, ir lyginant nuotraukas, darytas prieš naudojimą ir po trijų mėnesių, aš nematau jokio ryškaus rezultato. Mano blakstienos lygiai tokios pat ilgos, kokios buvo anksčiau, lygiai toks pat ir jų tankumas. Taip, pastebėjau, kad prie šaknų blakstienos tampo šviesesnės spalvos. Įdomu kodėl? Negi serumas galėjo paveikti jų spalvą?

Man nepatiko tik vienas dalykas - apie antro naudojimo mėnesio viduryje mano blakstienos pradėjo labai sparčiai kristi ir tapo retesnės. Kasryt ant odos po akimis rasdavau vis po kelias iškritusias, ko anksčiau tikrai nebuvo, arba buvo retai...

Tad, kaip serumas, skatinantis augimą, priemonė man visiškai nepasiteisino. Ar jūs matote kokius pokyčius prieš ir po nuotraukose? Man jos praktiškai vienodos.

Rezultatai prieš ir po blakstienų serumo naudojimą

Kita priemonės paskirtis yra naudoti ją kaip blakstienų tušo pagrindą. Deja, bet aš žiauriai nemėgstu baltos spalvos pagrindų prieš blakstienų tušą, tačiau išbandžiau ir tokį būdą. Dengiau serumu blakstienas ir tada jau dažiau tušu. Apskritai, padažius tokiu būdu blakstienos atrodo išraiškingesnės, šiek tiek ilgesnės, storesnės. Tačiau kadangi serumas į blakstienas įsigeria, sutrumpėja tušo išlikimo galimybės. Jos nebeatrodo gerai jau po kelių valandų, o ir šiaip, serumas linkęs jas sulipinti. Na ne mano būdas ilgesnėms ir išraiškingesnėms blakstienoms pasiekti.


Tad, kad ir kokias dideles viltis būčiau sudėjusi į priemonę prieš jos naudojimą, bet ji man visiškai nepasiteisino... Išbandžiau, deja, bet jokių rezultatų pasiekti nepavyko. Ar jūs bandėte kurį nors Eveline serumą, spartinantį augimą? Galbūt jums kažkas patiko ir galite rekomenduoti man?




Ačiū, kad skaitote,

Saulėto ketvirtadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Bandziau si seruma. Ir man jis jokio poveikio neturejo. Na nebent tai, kad nudazydavo blakstienas baltai. Tiesa kas dien 3 menesius istisai jo nenaudojau, bet nepatiko kazkaip. Geriau jau ricinu aliejus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na taip, su ricinos aliejumi ir man matosi poveikis. Bet vis norisi mandriau ir patogiau :D

      Panaikinti
  2. Eina sau. Gerai, kad ne dešimtis eurų kainavo, tokiu atveju būtų dar labiau apmaudu. Pirmojoje nuotraukoje (kur akis užmerkta) dėl skirtingo apšvietimo gali susimaišyti ir pagalvoti, kad matai skirtumą. Užtat kitoje nuotraukoje atrodo, kad tiesiog pakoregavai nuotraukos "šilumą". Ačiū už šią apžvalgą.:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai taip, tik ir tų 4 eur gaila, geriau prie kokio naudingesnio ir įdomesnio daikto būtų pridėta :D
      Oi žinok būtent antroji daryta skirtingu apšvietimu, pirmoji daugmaž tokiu pačiu laiku :)

      Panaikinti
  3. Dabar naudoju šį, prieš tai turėjau žalsvoje pakuotėje. Bet skirtumo tarp jų nepastebėjau. Naudoju tik kaip blakstienų tušo bazę. Blakstienų bent man nelipina. Man patiko šis produktas, nes stebuklų iš jo nesitikėjau. Bet kaip bazė tarnauja puikiai, blakstienos storesnės, tankesnės ir pan.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Suprantama. Girdėjau kaip bazę naudojant ir pakankamai sėkmingai naudojant. Man visgi baltas pagrindas po tušu nepatinka, tiesiog, matyt asmeniškumo :D
      O iš serumo blakstienoms tikėjausi daug: yra daug labai gerų atsiliepimų, o ir pardavėja parduotuvėje išgyrė, kaip per mėnesį naudojimo jos blakstienų tapo daugiau ir jos paaugo. Tai kur čia žmogau nesitikėsi stebuklo :D

      Panaikinti
  4. Kaip tik pradėjau naudoti šią priemonę. Ačiū už vaizdžiai aprašytą apžvalgą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas Lina,
      Būtų smagu sužinoti tavo nuomonę po šiek tiek laiko ;) Tiesa, naudoji kaip pagrindą ar kai serumą blakstienoms auginti?

      Panaikinti

Rašyti komentarą