LORD & BERRY "Ultimate Lipliner" matinis lūpų kontūro pieštukas "Nude #3035"

Pagaliau pagaliau, aš vėl pasakoju apie lūpas ir dekoratyvines priemones lūpoms... Man regis šį mėnesį joms skyriau labai mažai dėmesio... "Lord & Berry" lūpų kontūro pieštukas jau neblogai pratestuotas ir išbandytas gaminys mano kosmetinėje. Tačiau nepaisant visko, kad ir kiek kartų juo dažiausi, kad ir kiek makiažų su juo dariausi ir kiekvieną fotografavau, nė vienos gražios nuotraukos padaryti nepavyko... Todėl atsiprašau už rezultato nuotraukas, ir kviečiu dar vienam įrašui šiandien.

"Lūpos be dažų yra kaip tortas be glaisto"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: LORD & BERRY "Ultimate Lipliner" lūpų kontūro pieštukas "Nude #3035"
Gamintojas: "Lord & Berry". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpų kontūrui ir spalvai
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai ilgas išlikimas
Labiausiai nepatiko: sausina lūpas
Tūris: mano turima pakuotė mini 0,9 g
Kaina*: pilno dydžio pieštukas - £9,00 (12,70 EUR)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic, Lordandberry.com


Ką žada gamintojas: "Ultimate" lūpų kontūro pieštukas yra patogus ir lengvas naudoti dėl naujos, užapvalintos formos. Pieštuko formulė praturtinta LXB kompleksu, kuris minkština ir apsaugo lūpas.

- Formulėje yra makadamijų aliejaus ir vandens lelijų ekstrakto;
- vandeniui atsparus;
- lengvai retušuojamas - lengva pasiekti natūralų efektą;
- platus atspalvių pasirinkimas, kiekvienam odos atspalviui
Naudojimas: apibrėžkite lūpas ir jas užpildykite pieštuku. Ant viršaus denkite vienu tonu tamsesnį lūpų dažų atspalvį.


Lūpų pieštuko pakuotė man atrodo labai tradicinė, visiškai, kaip kiti lūpų pieštukai, lygiai tokios pat formos. Pieštuko korpusas nurodo priemonės spalvą, kas labai palengvina pieštuko radimą tarp kitų gaminių. Pieštukas drožiamas, todėl jokių dozavimo, atsukimo mechanizmų nėra. Na ir užkimštas skaidriu, plastiko dangteliu.

Pieštuko dizainas labai minimalus: įmantriau paryškintas tik kompanijos pavadinimas, o kiti užrašai nekrenta į akis. Jokių atskirų puošybos elementų nėra, nors ir nereikia, o ir kaip ant pieštuko juos reiktų sutalpinti? Tad pieštuko išorė labai paprasta ir standartinė.


Kvapas. Pieštukas kvepia mediena, na o pats spalvotasis produktas nei kvapo, nei skonio neturi. Arba jis tiek silpnas, kad aš jo visiškai neužuodžiu.

Konsistencija. Lūpų kontūro pieštukas suformuotas į paprastą ilgą juostelę, apsaugotą medienos. Brėžiant ant odos jis minkštas, gana drėgnas, o ant lūpų dengiasi kiek sunkiau.


Sudėtis: HYDROGENATED PALM OIL, HIDROGENATED COCOGLYCERIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICA, HYDROXYLATED LANOLIN, CERA MICROCRYSTALLINA (MICROCRISTALLINE WAX), PVP/EICOSENE COPOLYMER, PROPYLPARABEN, GLYCINE SOJA [GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL], RETINYL PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, MACADAMIA TERNIFOLIA (Macadamia Ternifolia Seed Oil), PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, NYMPHAEA ALBA (Nymphaea Alba Flower Extract), ALOE (BARBADENSIS) EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, BHT, METHYLPARABEN, SORBIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE.
MAY CONTAIN: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15850, CI 75470, CI 77742, CI 42090, CI 15985, CI 19140.


Poveikis. Priemonės pigmentacija labai gera, spalva aiškiai matoma, lengvai išgaunama. Kaip ir žada gamintojas, neišdžiuvus pieštukui, priemonė ant lūpų gana lengvai sklaidosi, tik tai reiktų daryti gana sparčiai, nes spalva džiūva greitai.

Nors lūpų pieštukas atrodo gana minkštas, bet ant lūpų dengiasi vidutiniškai lengvai, nepasakyčiau, kad slysta, kaip kreminis, bet ir nesijaučia, kaip per sausas produktas.

LORD & BERRY "Ultimate Lipliner" lūpų kontūro pieštukas "Nude #3035"

Mano turimas "nude" atspalvis man nelabai primena tradicinę nude spalvą, jis toks labiau rudas, ryškus ir iš karto, padengus ant lūpų labai gerai matomas, todėl tamsiai, tamsiai tamsiai nude, bet tikrai ne taip, kaip mes įsivaizduojame nude atspalvį (paveikslėlis viršuje su rezultatu).

Kadangi tai matinis lūpų kontūro pieštukas, jis išryškina kiekvieną lūpos raukšlelę, kiekvieną lūpų netolygumą. Ir nuo padengimo, iki pilnai išdžiuvusios spalvos, kiekvieni lūpų netolygumai tampa dar labiau matomi. Todėl būtina, tiesiog privaloma prieš dengiant tokią priemonę ne tik nusišveisti, bet ir gerai pamaitinti lūpas balzamu. O aš asmeniškai puikiai prisiminiau, kodėl nesirenku matinių lūpų priemonių - na kur čia rinksiesi, kai kiek save prisimenu, turiu raukšlėtas lūpas...


Be to, man pieštukas šiek tiek sausina lūpas (nekalbu apie vizualinius dalykus), todėl aš jį tikriausiai naudosiu ant viršaus dengdama skaidrų lūpų blizgesį, nes pati spalva tobula ryškiam lūpų makiažui... Na o labiausiai džiuginantis dalykas yra spalvos išlikimas: pasidažei ryte, ir nereikia sukti galvos vis dieną, - taip, atspalvis kuo puikiausiai atlaiko nuo ryto iki vakaro... Išdžiūvus spalvai galima drąsiai gerti kavytę, vandenuką, valgyti... visa spalva liks ant lūpų ir niekur nedings tol, kol patys jos nenuvalysite su makiažo valikiu. Šaunu, ar ne? Man patinka, jei tik neturėčiau ant lūpų tiek daug raukšlių...




Ačiū, kad skaitote,

Dabar tikrai labos nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai