LUSH "Rub Rub Rub Shower Scrub" jūros druskos kūno šveitiklis su gėlių aromatu, tinkamas ir plaukams plauti

Apie mano mylimiausius Lush gaminius ir absoliučiai mylimą Lush kompanijos produkciją iki jos paskutinio lašelio aš visiems "spangstu" nuo 2010 metų, kai pirmą kartą pabandžiau šios kompanijos muilą rankoms. Po to sekė ilga ir nė dienai nepertraukiama Lush ir mano draugystė kelis metus. Visur, mano vonioje buvo galima matyti daugybę Lush kompanijos indelių ir pakuočių su įvairiais gaminiais. Myliu, myliu ir kasdien šių gaminių noriu vis daugiau...

"Kodėl mes mylime jūrą? 
Nes ji turi galią, priversti mus mąstyti apie dalykus, apie kuriuos mes norime mąstyti"
Robert Henri

Deja, bet grįžus į Lietuvą mano draugystę priverstinai sustabdė didžiulis atstumas ir apribotos galimybės įsigyti produkcijos... Kaskart keliauti iki Vilniaus aš neturiu galimybės... Todėl labai labai laukiu Lush parduotuvės Vakarų Lietuvoje arba, kaip žadėjo atstovai Lietuvoje, galimybės produkcijos nusipirkti internetinėje parduotuvėje.

Pastarąjį kartą,apsilankius Vilniuje aš įsigijau dovanų rinkinį "Hello Gorgeous" su keliais skirtingais kompanijos gaminiais, žinodama, kad tikrai nenusivilsiu. Šiandien noriu papasakoti apie vieną iš rinkinio gaminių - tobulą kūno šveitiklį "Rub Rub Rub" su skaniai mėlyna spalva ir tobulu pavasariui aromatu.


Produktas: LUSH "Rub Rub Rub Shower Scrub" jūros druskos kūno šveitiklis su gėlių aromatu, tinkamas ir plaukams plauti
Gamintojas: "Lush Cosmetics". Pagaminta Poole, Anglija
Paskirtis: šveisti kūną, šalinti negyvas ląsteles, išplauti plaukus
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: greit baigiasi
Tūris: mano turima pakuotė 130 g. Parduodama pakuotėse po 350 g ir 665 g
Kaina*: 350 g apie 9,98 EUR; 665 g apie 17,49 EUR
Kur galima įsigyti: PC "Panorama" Vilniuje, "Lush" parduotuvėje

Ką žada gamintojas: Šveičiantis kūno šveitiklis, kuris taip pat gali būti naudojamas plaukams plauti, kad suteikti jiems apimties ir spindesio. Sukurtas turtingos mineralais jūros druskos pagrindu, šveitiklis gali būti naudojamas kaip švelni šveičiamoji priemonė ant drėgnos odos arba grubiam ir efektyvesniam šveitimui ant sausos kūno odos prie dušą. Jūros druska yra natūralus antiseptikas ir natūrali šveičiamoji priemonė. Formulėje jūros druska naudojama su dideliu kiekiu citrinų sulčių, kurios atjaunina odą, suteikia spindesio ir apimties plaukams.

  • Smulki jūros druska švelniai šveičia odą;
  • Mimozos absoliutas valo ir ramina;
  • Šviežios organinės citrinos sultys atgaivina ir jaunina odą;
  • Apelsinų gėlių absoliutas suteikia intensyvų gėlių aromatą ir pakelia nuotaiką.

Nors mano turima pakuotė yra mini, tačiau kiek teko pastebėti, ji visiškai tokia, kaip ir pilno dydžio pakuotė, tik suprantama mažesnė. Tradicinis juodos spalvos, tvirtas plastikinis indelis, užsukamas tokiu pat, kiek platesniu dangteliu. Dizainas minimalus, naudojami tik užrašai pakuotei papuošti. Ant pakuotės yra visa reikalinga informacija.

Gaila, tačiau manau, kad gaminio pakuotė nėra ideali: aš pastebėjau kad pavertus indelį per laiką dalis šveitiklio po truputį prateka, vadinasi su tokia pakuote tikrai nebūtų geras sprendimas keliauti ar pasiimti ją kartu į kelioninę kosmetinę. Geriausiai ji jausis tik jūsų duše. Visgi, dėl nelabai sandarios pakuotės, aš jos nuolat nelaikau duše ir pasiimu iš spintelės tik keliaujant praustis.


Kvapas. Kūno šveitiklio kvapas man labiausiai primena jūros ir švelnaus pavasario vėjo ir bundančios gamtos kvapą. Gėlių aromatas nėra labai stipriai išreikštas, šiek tiek primena "Sakura" vonios bombos kvapą. Aromatas labai malonus šveičiant kūną, suteikia žvalumo ir švelniai primena apie šiltėjančius pavasariškus orus. Malonus, intensyvus, bet švelnus kvapas išlieka ir po prausimosi.

Konsistencija. Kūno šveitiklis skaniai mėlynos, ryškios intensyvios spalvos. Tikra ryškiai mėlyna spalva primena jūros vandenį. Šveitiklis gana minkštas, vidutinio tirštumo konsistencijos, nėra kietas. Tarp smulkios druskos dalelių matosi (ir jaučiasi) skystesni aliejukai. Šveičiamųjų druskos dalelių pakankamai daug, tad šveitimo procesas sklandus.


Sudėtis: Fine Sea Salt, Sodium Laureth Sulfate, Fresh Organic Lemon Juice (Citrus Limonum), Water (Aqua), Sodium Cocoamphoacetate, Jasmine Flower Infusion (Jasminum Officinale), Mimosa Absolute (Acacia Decurrens), Orange Flower Absolute (Citrus Aurantium Amara), Jasmine Absolute (Jasminum Grandiforum), Lemon Oil (Citrus Limonum), Lactic Acid, Lauryl Betaine, Limonene*, Lilial, Perfume, Colour 42090, Colour 45410.
*natūraliai randami eteriiuose aliejuose


Poveikis. Pirmiausia trumpai apie naudojimą: mano turimos pakuotės, net ir stengiantis taupiai naudoti, pakako 3, itin maloniems, kartams duše. Tiksliau tiek pakaks, nes dar vienam kartui priemonės indelyje liko. Taigi, tikrai nepasakyčiau, kad šveitiklis labai skalsus, o gal aš jo paprasčiausiai naudoju per daug? Priemone aš trinu drėgną kūno odą, masažuoju ir nuplaunu vandeniu. Masažuojant spalva po truputį dingsta ir nusiplauna tik vos melsvas vandenukas su putomis. Vadinasi kūno šveitiklis turi ir putojamąjį efektą.

Gamintojas teigia, kad priemonė tinkama plauti plaukams, siekiant jiems suteikti didesnės apimties ir spindesio. Esu girdėjusi, kad merginos, kurios išbandė šveitiklį ant plaukų, džiaugėsi pakeltomis nuo galvos odos šaknimis, plaukučių purumu ir minkštumu. Aš ant plaukučių priemonę tepti pabijojau, ne dėl to, kad tai pirmiausia kūno šveitiklis, o todėl, kad mano plaukai šiuo metu labai sausi (ačiū nėštumo hormonams :D ir sausinančiai varnalėšų aliejaus kaukei), o pagrindinis sudėtyje esantis jūros druskos ingredientas gali juos dar labiau išsausinti. Tad nebandžiau ant plaukučių, nors tokia pagunda ir smalsumas labai viliojo. Jei kada įsigysiu šveitiklį dar kartą (ir plaukai bus pakenčiamai drėgni), būtinai išbandysiu ant plaukų.


Tačiau aš priemonę pakankamai gerai ištestavau ant kūno odos. Šiuo metu ji linkusi sausėti ir aš kiek nerimavau dėl šveitiklio poveikio odai. Šveitiklio grubumas vidutinis, jis efektyviai šveičia odą ir pasakyčiau, kad stipriau masažuojant (ar naudojant ant sausos odos) galima išgauti dar stipresnį ir grubesnį efektą. Man jis šveitė kiek stipriau nei Geomar kūno šveitikliai (pavyzdžiui ČIA, ČIA) ir kiek švelniau, nei Planeta Organica kūno šveitiklis.

Po procedūros mano kūno oda tapo nepaprastai minkšta, švelni, visos nereikalingos, išsausėjusios odos ląstelės buvo pašalintos. Ir svarbiausia, šveitiklis idealiai sudrėkino kūno odą. Ne, ant jos tikrai nesijautė plonytis aliejuko sluoksnis, kaip po Sanctuary SPA šveitiklio. Oda atrodė visiškai be jokių papildomų aliejų, tobulai švari, natūraliai drėgna. Sunku ir apibūdinti šitą efektą, bet oda jautėsi idealiai. Ir žinoma, malonus, natūralus, uoslę maloninantis Lush aromatas... visuomet gerai nuteikiantis, pakeliantis nuotaiką... Pavasario ir jūros aromatas. TOBULAS švetitiklis, tiesiog TOBULAS... Noriu jo dar...




Ačiū, kad skaitote,

Tobulos pavasario dienos jums linki,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai