MALIE System "Royal Jelly" Ultra Hydrating Essence - veido kaukė su bičių pieneliu

Sekmadienis - savęs palepinimo diena. Visada buvo, visad bus, nepriklausomai nuo aplinkybių. Suprantama, kad šiuo metu to laiko savęs palepinimui mažoka, bet bent jau veido kaukę savo mažyčiam sekmadienio ritualui galiu sau leisti.

"Didžiausia dovana, kurią galite sau įteikti yra truputis dėmesio ir laiko sau"
Anthony J. D'Angelo

Todėl šiandien ant veido dedu Malie system giliai drėkinančią veido kaukę su bičių pieneliu ir pasakoju jums, kokie įspūdžiai. O mano vyras tuo tarpu paragina mane ramiai pasėdėti su kauke kitame kambaryje, kad neišgąsdinčiau mažiuko. Va, kaip visgi gerai tos lakštinės medvilnės kaukės - leidžia ramiai atsipalaiduoti, negalvojant apie nieką... 😀


Produktas: MALIE SYSTEM "Royal Jelly" Ultra Hydrating Essence - veido kaukė su bičių pieneliu
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, lėtinti senėjimo procesus, suteikti odai elastingumo
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: stiprus drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: kaukės forma nelabai tinka europiečių veido odai
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių jau yra ir Cascada parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Bičių pienelis sudėtyje turi 10HDA, flavanoidų, nukleidinių, decanoidinių rūgčių, enzymų ir kitų odai naudingų medžiagų. Jis lėtina odos senėjimo procesus, skatina kolageno gamybą ir odos elastingumą.


Medvilnės kaukė supakuota vienkartiniame plastiko maišelyje. Šiuo atveju pakuotė geltonos spalvos, puošta bičių ir korio paveikslėliu ir kosmetinius serumus primenančiu buteliuku. Pakuotė nėra labai kažkuo išskirtinė. Reikia galbūt tik pagirti, kad ant pakuotės galima rasti visą informaciją anglų ir korėjiečių kalbomis. O paprastai ant korėjietiškos kosmetikos rasti informacijos anglų kalba labai sudėtinga.


Kvapas. Bičių pienelio kvapas man tikrai neprimena: greičiau silpną alkoholio aromatą ir dar sintetinius, šiek tiek saldžius kvapus. Aš neįsivaizduoju, ar Korėjoje medus ir bičių produktai turi kitokį kvapą? Nes lietuviško medaus, bičių pienelio ar kitų produktų, korėjietiška kosmetika su jais tikrai nekvepia ir net neprimena.

Konsistencija. Veido kaukė yra medvilnės paklotas, su iškirptomis angomis akims, lūpoms ir nosiai. Paklotas ar tai skiautė gausiai prisotinta veikliosiomis medžiagomis, kurias prieš naudojimą rekomenduoju šiek tiek nugręžti, mat jų tikrai ženkliai per daug.


Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Royal Jelly Extract, Fragrance.


Poveikis. Kaukę dedu ant švariai nuvalytos, nušveistos veido odos ir stengiuosi kiek įmanoma priderinti prie savo veido formos: pratampau, kur per siaura, o kur per platu - lenkiu pačią kaukę. Priderinusi prie savo veido formos ją laikau apie 30 minučių. Iš esmės tol, kol ji nepadžiūva ir veikliosios medžiagos neįsigeria į odą.

Iš vienos veido kaukės tikrai naivu tikėtis odos jauninimo procesų ir vizualiai juos pamatyti. Po kaukės panaudojimo aš pastebėjau tik itin gerą odos drėkinimą. Ji tapo vizualiai gražesnė, itin švelni, šiek tiek skaistesnė. Oda įgauna sveikiau atrodančio spindesio ir gyvybingumo. Tad jei pirksite šią kaukę, iš jos reiktų tikėtis itin gero drėkinimo, bet kažkokių jauninimo efektų iš vieno panaudojimo tikrai nebus.




Ačiū, kad skaitote,

Nepamirškite palepinti savęs,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai