OVERSA Professional "Acetonfrei" nagų lako valiklis be acetono

Nors nagus lakuoju nuolat ir spalvotas ant nagų keičiu dažnai, tačiau mėgiamo nagų lako valiklio, kurį naudočiau nepertraukiamai, aš neturiu. Atvirkščiai, man patinka vis pakeisti butelaičius, išbandyti vis naujus valiklius, todėl bent jau kol kas neįsivaizduoju savęs, prilipusios prie vieno nagų lako valiklio. Šiandien noriu papasakoti apie pastarųjų mėnesių atradimą, pastarųjų mėnesių bandymo objektą - Oversa nagų lako valiklį su dozavimo pompa.

"KAIP BŪTI LAIMINGAI?
Kas rytą nuspręskite, kad šiandien esate geros nuotaikos"


Produktas: OVERSA Professional "Acetonfrei" nagų lako valiklis be acetono
Gamintojas: "Mann & Schröder" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuvalyti nagų laką nuo nagų plokštelių
Tinkamas tipas: visiems tipams, tinkamas silpniems ir sausiems nagams
Labiausiai patiko: švelnus ir efektyvus valymas
Labiausiai nepatiko: dozavimo pompa beveik su kiekvienu naudojimu stringa
Tūris: 175 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Nagų lako valiklis praturtintas avokado aliejumi ir vitaminu E gerai ir švelniai nuvalo nagų laką, apsaugo nagus. Tinka silpniems ir sausiems nagams valyti. Novatoriškas dozatorius leidžia priemonę naudoti tiksliai, taupiai ir patogiai.
Naudojimas: atidaryti kamštelį, vatos diskelį uždėti ant plastmasinio gaubtelio ir jį paspausti. Po naudojimo dozatorių nuvalyti.


Juodo plastiko buteliuko pakuotė tvirta, plastikas kietas. Pats buteliukas platus, storas ir neprimena tradicinių nagų lako valiklių pakuotė. Nagų lako etiketės dizainas puoštas baltai juodais ornamentais ir ryškiai rožine etikete.

Ant buteliuko kaklelio užsuktas juodos spalvos dangtelis su skaidriu atsidarančiu viršumi. Kadangi buteliuko dangtelis nusisuka, drąsiai galima naudoti pakuotę kitiems nagų lako valikliams, juolab, kad šis yra kartu su dozavimo pompa, kuri lengvina dozavimą, naudojimą ir apsaugo nuo netikėtų išsipylimų.

Informacijos ant pakuotės pakankamai daug, tiek naudojimo, kuris dar ir nurodytas paveikslėliu, tiek ingredientų, tiek aprašymo pakankamai daug ir gausiai.


Kvapas. Kaip ir daugumos, rinkoje parduodamų nagų lako valiklių, taip ir šio kvapas aštrokas, intensyvus ir trenkia į nosį. Tačiau tikrai žinau daug stipresnių nagų lako valiklių kvapų, kuriuos man yra tekę bandyti ir naudoti. Tad didelės bėdos su šiuo kvapu nėra.

Konsistencija. Skaidrios spalvos nagų lako valiklis toks kaip vandenukas. Jokių aliejų konsistencijoje nesijaučia.


Sudėtis: Ethyl Acetate, Alcohol Denat., Aqua, Persea Gratissima Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Benzophenone-4, BHT.


Poveikis. Man žiauriai patinka idėja nagų lako valiklį gaminti su va tokia pompa. Esu dar mačiusi tokią pat pompą ant kažkokio nagų lako valiklio, tik nepamenu pavadinimo. Naudoti priemonę paprasta: atidarai dangtelio viršų, dedi ant skaidraus pagrindo vatos diskelį, su visu juo paspaudi žemyn ir diskelis sudrėgsta nagų lako valikliu.

Viskas būtų super paprasta ir lengva naudoti, jei mano turimo buteliuko pompa nestrigtų su praktiškai kiekvienu naudojimo kartu. Pumpuoju aš ją pumpuoju, o kurį laiką niekas neteka. Kelis kartus tiesiog atsukau buteliuką ir naudojau įprastai. Nors šiaip stengiuosi turėti kantrybės ir spaudinėti ją tol, kol priemonė pradės tekėti.

Suprantu, kad  kol skystis pasiekia indelio viršų, gali prireikti pompą paspausti kelis kartus, tačiau na tikrai ne kelias minutes. O gal mano turimo buteliuko pompa tiesiog brokuota? Galbūt kituose butelaičiuose ji veikia nepriekaištingai?


Ir nepaisant to, kad kartais tenka pasinervinti su stringančia pompa, nagų lako valiklis man patinka: jis labai greitai ir efektyviai valo nagų laką, tik kaip visuomet, jei lakas su blizgučiais, vargti tenka (kaip ir su dauguma valiklių). Ant nagų priemonė labai švelni. Man pirmas signalas apie sausinančias priemones būna nesveikai pabąlusi nagų lako plokštelė po nagų valymo, paskui seka vizualiai matomas sausumas ir galiausiai nemalonus jausmas ant nagų. Tai žinokite, nagų nagų lako valiklio drėkinimo tikrai nejaučiu, aliejukų konsistencijoje irgi nesijaučia, bet nagų lako plokštelė spalvos nekeičia, ir priemonė nagų nesausina.





Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai