SAMPLE SIZE. L'OCCITANE vyšnių žiedų kūno pienelis „Folie Florale“

Aš labai mėgstu kvapnius produktus skirtus kūno odai. Suprantu, kad kvapiosios medžiagos nėra reikalingos odos priežiūrai, ir geriausia būtų jų iš viso vengti. Bet juk taip malonu užuosti malonius kvapus maudantis duše ar vonioje, tepant kūną pieneliais ar losjonais... Vienokie ar kitokie aromatai suteikia malonias mintis, nukelia į prisiminimus, nuteikia maloniai... Aromaterapija mintims ir emocijoms labai geras dalykas...

Na o šiandien mano mintis užvaldo minkštas ir lengvas pavasario brizas... Mano emocijas šiandien užliūliuoja trapus vyšnių žiedų aromatas. Šiandien ant mano odos vyšnių žiedai nugula lengvos konsistencijos kūno pieneliu iš L'Occitane, kvepiančiu tikru pavasariu.


Ką žada gamintojas: Kai ateina pavasaris ir gamta sprogsta naujam gyvenimui, vyšnių šakos pasipuošia baltučiais žiedais. Kaip gėlių fejerverkai jie įžiebia Provanso sodus ir akina nepaprastu grožiu. Sprogstančios gėlės dovanoja ne tik nuostabų grožį, bet ir kibirkščiuojantį aromatą.

Praturtintas taukmedžių sviestu, šis švelnios rožinės spalvos, primenančios vyšnių žiedlapius, kūno pienelis palengva susigeria į odą, ją drėkina ir subtiliai pakvėpina gaiviu, kibirkščiuojančiu aromatu. Judant oda skleidžia subtilų vyšnių žiedų debesį. Sudėtyje yra vyšnių žiedų gėlių vandens iš Luberono, Provanso.

Naudojimas: Tepkite pieneliu visą kūną, masažuokite kol pienelis visiškai susigers.

Pilno dydžio pakuotė. Paveikslėlis skolintas iš ČIA

Sudėtis: AQUA/WATER**, GLYCERIN**, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL**, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, C14-22 ALCOHOLS, CORN STARCH MODIFIED**, PARFUM/FRAGRANCE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE**, DIMETHICONE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER**, PRUNUS CERASUS (BITTER CHERRY) FLOWER EXTRACT**, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE**, POLYSORBATE 60**, XANTHAN GUM**, SILICA**, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, CHLORPHENESIN, SODIUM GLUCONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SORBITAN ISOSTEARATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, CI 77491/IRON OXIDES**, CI 77492/IRON OXIDES**, CI 77007/ULTRAMARINES**.
** natūralios kilmės ingredientai


Kiekis: mėginio kiekis 6 ml. Pilnas gaminio kiekis 250 ml

Kaina: 23,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'Occitane parduotuvėse arba internetu ČIA


Mano potyriai. Kūno pienelis švelniai rožinės spalvos su lengvu kreminiu atspalviu. Jo konsistencija labai lengva, dėl ko pienelis į odą susigeria itin greitai, praktiškai akimirksniu. Pienelio kvapas švelnus, nors pakankamai intensyvus ir iš tiesų primena vyšnių žiedų aromatą. Nors aš įsivaizdavau, kad kvapas bus šiek tiek stipresnis ir šiek tiek intensyvesnis. Ar teko kada gulėti po žydinčia vyšnia? Aromatas tiesiog svaiginančiai stiprus...



Tiek mėginio, tiek pilno dydžio pakuotės labai gražios, spinduliuoja švelnumą ir pavasarį: man labai patinka tas įvairiaspalvių lašelių arba taškelių raštas... 6 ml mėginio kiekio man užteko vienam naudojimui, jei galima sakyti užteko, nes tepiau plonu sluoksniu, o ir nepakako ant viso kūno padengti.

Kūno pienelis maloniai drėkina žiemos šalčių ir nepastovių orų nualintą kūno odą. Maitinamojo efekto neturi, o ir drėkinimas nėra pernelyg stiprus, tiesiog toks, kokio tikriausiai reiktų odai kasdien. Deja, bet pienelyje matau ir minusų: ant odos aromatas išlieka iki valandos laiko: po to aš jo nebejaučiu, kad ir kaip prikiščiau nosį prie odos ir kad ir kaip bandyčiau giliai įkvėpti aromato. O taip norėtųsi ilgiau kvepėti....





Ačiū, kad skaitote,

Įkvėpkite pavasario,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai