SENSODYNE "Expert" dantų šepetėliai "Medium"

Ar jums aktualios įvairios apžvalgos? Kartais, skaitydama tinklaraščius aš pasigendu apžvalgų, apie produktus, kuriuos tikriausiai niekas nesugalvotų rašyti. Pavyzdžiui, daugumai žmonių visiškai nesvarbu, kokiu dantų šepetėliu valomi dantys, tačiau man, turinčiai netiesius dantukus ir problematiškus, sunkiai pasiekiamus tarpdančius, šepetėlio kokybė, šerelių išdėstymas yra labai aktualu. Šį kartą apie nepopuliariąsias apžvalgas ir pastaruoju metu naudojamus Sensodyne "Expert" dantų šepetėlius.


Produktas: SENSODYNE "Expert" dantų šepetėliai "Medium"
Gamintojas: "STAFFORD MILLER LTD". Pagaminta Airijoje
Paskirtis: burnos ertmei valyti
Labiausiai patiko: šepetėlis tvirtas, efektyviau pašalina apnašas
Labiausiai nepatiko: sunkiai pasiekia tarpdančius
Matmenys: galvytės: 2,5cm x 1,3 cm; šereliai: 1-1,1 cm ilgio
Kaina*: kiekvienas po 2,64 EUR
Kur galima įsigyti: vaistinėse (aš pirkau Camelia), prekybos centrų kosmetikos ir higienos skyriuose

Ką žada gamintojas: Šepetėlis su vidutinio kietumo šereliais skirtas žmonėms su jautriais dantimis, tiems, kuriems neskauda valantis dantis ir norintiems labai veiksmingai juos išsivalyti.Šereliai užapvalintais galais užtikrina kruopštų dantų valymą. Specialiai sukurta galvutė padeda pasiekti dantenų kraštus ir išvengti dantenų uždegimo, sustiprinančio padidintą dentino jautrumą. Neslidi rankena apsaugo nuo atsitiktinio pažeidimo valant dantis.

Šepetėliai pakuotėse

Apie šepetėlius aš kalbėsiu labai trumpai. Visų pirmiausia, man labai patinka šepetėlių diznainas: ant skaidraus permatomo plastiko pagrindo uždėta neslidi spalvota rankena, kuri iš tiesų apsaugo nuo rankos slydimo, ir net nereikia šepetėlio tvirtai spausti rankoje.


Šepetėlius aš visuomet stengiuosi rinktis vidutinio minkštumo, nes pastebėjau, kad nuo kietų man nuolat kraujuoja dantenos, o su minkštais sunku pašalinti apnašas. Mano vyrui linkę rastis dantų akmenys - tik panaudoja švelnesnį šepetėlį ir jų kiekis ženkliai padidėja. Ir nors jam labiau patinka minkšti šepetėliai, aš visuomet jam nuperku vidutinio minkštumo 😁


Ir trumpai apie šepetėlio privalumus ir valymą. Visi šereliai sudėti tiesiai, iš vienodos medžiagos (kad ir skirtingos spalvos) pagamintų šerelių. Šepetėlio šereliai, net ir būdami vidutinio minkštumo, yra tvirtai sudėti į galvutę. Dėl šios priežasties, šepetėlis puikiai valo apnašas, dantis ir burnos ertmę. Jis neblogai pasiekia visą dantį iki pat dantenų. Visgi, šepetėliai yra kirpti beveik tiesiai, tik spalvoti šereliai yra apie 1 mm ilgesni už baltus, todėl tokiems kaip aš žmonėms, turintiems netiesius dantis ir tarpdančių problemas, šepetėlis nėra geriausias draugas. Jis sunkiai pasiekia netiesias, sunkiau prieinamas tardančių vietas. Tad, manyčiau, jei turite idealiai tiesius dantukus ir siekiate gero apnašų valymo, šepetėlis jums patiks ir patiks. O kitu atveju, jis tikrai nėra tobula priemonė tarpdančių higienai.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus sekmadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Nieko gero šie šepetėliai, iki jų buvo toks: https://www.vaistai.lt/barkodas/5000347024214 tikrai vykęs, paslanki galvutė padengta kelių juostelių guma, nesijautė tas plastmasės gabalas braukiant per dantis šereliais, o dabar - nors jie atrodo gerai ir šereliai ok, bet matomai "pataupė" ant patogumo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Senesnių nenaudojau, bet pritariu, šitie nesužavėjo :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą