SIGNAL "White System Naturals" balinamoji dantų pasta "Lemon. Mint"

Atėjo metas jums papasakoti, ką manau apie sekantį Signal produktą. Šiam kartui išsirinkau pavasariškai žalios pakuotės dantų pastą su citrinų ir mėtų skoniu, žadančią palaipsniui išbalinti dantis. Pusę pakuotės jau sunaudojau, metas pristatyti širdį glostančios spalvos, pavasariškai žalią tūbelę ir pakalbėti, koks gi gėris slepiasi viduje?

"Žolė yra žalesnė ten, kur ją laistote"
Neil Berringham


Produktas: SIGNAL "White System Naturals" balinamoji dantų pasta "Lemon. Mint"
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, suteikti gaivos, balinti dantų emalį
Tinkamas tipas: visiems, norintiems baltesnių dantų (iki 6 metų amžiaus naudoti atsargiai)
Labiausiai patiko: balinamasis efektas matosi gana greitai
Labiausiai nepatiko: pasta jautrina mano dantis
Tūris: 75 ml
Kaina*: apie 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Iki

Ką žada gamintojas: Balinamoji dantų pasta, kurioje sujungti "Core & Core" technologija ir natūralus ekstraktas tolygiai balina dantis.
1. Balinamoji dantų pasta su fluoridu.
2. Gaivus mėtų gelis su natūraliu ekstraktu.
3. Natūralus citrinų ir pipirmėčių ekstraktas.

Vaikams iki 6 metų naudokite žirnio dydžio kiekį, stebėkite, kad nenurytų. Jeigu vartojami produktai, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju.


Dantų pastos pakuotė visiškai tradicinė: kartoninė dėžutė išorėje, plastiko tūbelė viduje. Tačiau ak, kaip man patinka ryškiai žalias abiejų pakuočių intarpas... tai taip pavasariška ir malonu akiai (o žalia yra ir viena mėgstamiausių mano spalvų). Ant kartoninės dėžutės informacijos labai daug ir įvairiomis kalbomis, iš tiesų reikia laiko susigaudyti, kur ko ieškoti.

Vidinė pakuotė - plastikinė tūbelė identiškai atkartoja išorinės dizainą: skiriasi tik žalios spalvos atspalvis. Ant tūbelės žalia šviesesnė, labiau salotinė. Tūbelės dangtelis užsukamas, ryškiai salotinės spalvos ir primena senuosius dantų pastų dangtelius, kuriuos kažkodėl labai aiškiai pamenu iš savo vaikystės 😁


Kvapas. Dantų pasta man kvepia mėta, ir pripažinsiu, nėra tokia įdomi, kaip pastos skonis. Plaunantis dantis jaučiamas saldumas, citrina ir mėtinis skonis burnoje. Galbūt aš žiauriai pasiilgau citrininės dantų pastos, bet skonis man labai malonus. Jis nėra nei pernelyg stiprus, nei labai silpnas, toks vidutinis, kaip tik man, nemėgstančiai labai stiprių, mėtinių burnos higienos priemonių skonių.

Konsistencija. Dantų pasta ryškiai žalios, salotinės spalvos, su balta juostele viduryje. Žalioje, skaidrioje spalvoje matosi oranžinės spalvos grūdeliai (kažkodėl nuotraukoje jų praktiškai nepavyko užfiksuoti).


Sudėtis: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Mentha Arvensis Leaf Extract, Cellulose Gum, Sodium Flouride, Synthetic Wax, Sodium Saccharin, Citral, Limonene, CI 19140, CI 42090, CI 77891.
Sudėtyje yra natrio fluoride 1450 ppm F


Poveikis. Man labai patiko dantų pastos skonis: aš jau matyt buvau pasiilgusi citrinos skonio valantis dantis. Ir nors prieš pirmą valymą tikėjausi, kad iš burnos kris žalios putos ( ha-ha :D), tačiau pasta suputoja balta spalva, o salotinis atspalvis visiškai dingsta.

Dantų pastos efektu aš buvau maloniai nustebinta, nes gana greitai pamačiau balinamąjį efektą ant dantukų ir gražiau atrodančius tarpdančius - vadinasi pasta iš tiesų veikia, su kiekvienu valymu vis po truputį balindama dantis. Savaime suprantama, kad perlų baltumo ar keliais atspalviais šviesesnės spalvos tikrai neišgausite (nagi, juk čia tik dantų pasta, o ne dantų balinimo procedūros stomatologo kabinete), tačiau efektas yra matomas.


Taip, dantų pasta man labai patiko, tačiau reikia pakalbėti ir ne apie tokius gerus dalykus. Po maždaug 2 savaičių pastos naudojimo mano dantys tapo labai jautrūs viskam, absoliučiai viskam. Tad priemonė jautrina dantis... Bet aš neskubu kaltinti šios dantų pastos. Aš minėjau, kad labai pasiilgau citrinų skonio pastų, ir yra priežastis, kodėl jų beveik niekad neperku... Nuo visų citrininių dantų pastų, kiek man teko jų naudoti, mano dantys pajautrėja, galiausiai net ir nieko nedarant jie nemaloniai jaučiasi burnoje... Tad čia mano asmeninės bėdos, bet tikrai ne šios dantų pastos problemos. O jei tik galėčiau, vien tik dėl skonio, naudočiau ją nuolat... 😉




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai