UOGA UOGA "Saldi pagunda" natūralus maitinamasis kūno šveitiklis su kokosu ir ruduoju cukrumi visų tipų odai, išskyrus pažeistą

Uoga Uoga yra dar viena, labai sena mano meilė, su kuria santykiai pastaruosius metus buvo primiršti ir nutrūkę... Kad ir kokios priežastys man anksčiau trukdė įsigyti uogų produkcijos, - vėl naudodama uoga uoga gaminius aš galvoju, kiek daug visko praleidau, nebandžiusi ir nenaudodama anksčiau... Šiandien aš jums nusiteikusi papasakoti apie tropine šiluma kvepiantį kūno šveitiklį su intriguojančiu pavadinimu "Saldi pagunda", kurį kokį milijoną kartų vis paimdavau Rimi parduotuvėje į rankas ir padėdavau atgal; kokį tūkstantį kartų į jį vis pažvelgdavau Uoga Uoga salelėje ir kažkodėl pirkdavau kažką kito. Ir kodėl aš tiek delsiau?

"Sena meilė nerūdija..."
Posakis


Produktas: UOGA UOGA "Saldi pagunda" natūralus maitinamasis kūno šveitiklis su kokosu ir ruduoju cukrumi visų tipų odai, išskyrus pažeistą
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: nušveisti negyvą odą, drėkinti ir apsaugoti odą
Tinkamas tipas: visiems tipams, išskyrus pažeistą odą
Labiausiai patiko: geras šveitimo efektas
Labiausiai nepatiko: nepatogi naudoti pakuotė
Tūris: 100 ml
Kaina*: 6,95 EUR
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga salelėse, Rimi kosmetikos skyriuose arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Tegul tropinė šiluma prisiliečia prie Tavo kūno, net jei už lango kalnai sniego!
Smulkių rudojo cukraus granulių ir alyvuogių kauliukų dėka mūsų tropinis šveitiklis atnaujina Tavo odą. Kokosų aliejus - indų moterų paslaptis jau tūkstančius metų - drėkina ir sudaro drėgmę sulaikantį apsauginį sluoksnį. Saldus ir šiltas  aromatas, nuneša į atogrąžų miškus ir padeda atsipalaiduoti.
Naudojimas: Švelniais masažuojančiais judesiais tepkite drėgną odą. Nuplaukite šiltu vandeniu. Laikykite sausoje vietoje ir stenkitės, kad į indelį nepatektų vanduo.

Paveikslėlis skolintas iš ČIA

Kūno šveitiklio pakuotė gana paprasta, kas labai būdinga Uoga Uoga produktams, tačiau kartu ji savyje turi kažko, kas traukia  akį ir visuomet vilioja. Tikriausiai žavesys slypi paprastume? Vidutinio dydžio plokščia, kremo indelį primenanti pakuotė, pagaminta iš balto plastiko.

Pakuotės dizainas taip pat gana paprastas: kažkoks geltonos spalvos ornamentas, kurio, pripažinsiu nesuprantu. Kaži kas tai? Plius pavadinimas ir keli užrašai. Tikriausiai labiausiai uogos produktuose mane žavi linksmai nuteikiantis produkto apibūdinimas ant pakuotės - šiuo atveju: "tegul tropinė šiluma prisiliečia prie tavo kūno. Net jei už lango kalnai sniego!". Na kas nenori tropinės šilumos? Net ir mūsų lietuviškų vasarų metu...

Kitoje pakuotės pusėje nurodomi naudojimo būdas, sudėtis, galiojimo data ir kita reikalinga informacija. Pakuotė neturi jokio dozatoriaus; indelis tiesiog atsisuka ir kabinam pirštais iš vidaus... Bet, šis būdas žiauriai nepatogus: atsukant dangtelį dalis produkto nubyra, o šlapiomis rankomis liečiant gaminį - vanduo patenka į indelį ant produkto (kad ir nedidelis kiekis) ir jis greitai sušoka į gabaliukus. Galbūt toks produktas geriau būtų buteliuke su neplačiu kakleliu, kokiame patalpinti nauji Uogų veido prausiklis ir šveitiklis? Tik pamąstymui... patogesnė pakuotė padarytų šį produktą iš viso nepriekaištingą.


Kvapas. Aš mėgstu produktus, kuriuose naudojamas natūralus kokosų aliejus. Jei žinote kokosų aliejaus kvapą, tuomet lygiai taip pat kvepės ir šis šveitiklis. O kvepia saldžiai, kaip kokosai, o tiksliausiai - taip, kaip "Rafaello" saldainiai. Mmm... Kvapu mėgaujuosi tol, kol šveičiu kūną, o po procedūros aromatas ant odos neišlieka.


Konsistencija. Kūno šveitiklio konsistencija biri, tačiau tik tol, kol nepaimame ant rankų (arba nesušlampa). Nuo kūno šilumos kokosų aliejus ima tirpti ir skystėti, o šveitiklis tampa nebe birus, o tiršta košelė.


Sudėtis: Sucrose (rudasis cukrus)*, Cocos Nucifera Oil (kokosų aliejus)*, Olea Europaea Kernels (alyvuogių kauliukai).
*išauginta ekologiškame ūkyje


Poveikis. Kaip jau minėjau, šveitiklio naudojimas tikrai nėra pats patogiausias dalykas, tačiau gyventi įmanoma :D Šveitiklis labai gerai šveičia kūno odą, šveitiklis gana grubus, todėl tikrai netinka ant pažeistos odos, vis gi, mano rankos vis dar gerokai sudirgusios, o šveitiklis man jų labiau nesuerzino. 

Šveitiklis ne tik itin gerai pašalina seną, negyvą kūno odą, bet jaučiamas ir nestiprus odos drėkinimas. Tačiau man labiausiai patiko, kad jis uždeda apsauginę plėvelę ant kūno ir neleidžia odai labai greitai išsausėti. Tai man aktualu dabar, kai oda po gimdymo linkusi daugiau sausėti nei įprastai. 

Iš pradžių atrodo, kad uždėta plėvelė per riebi, ji neleis odai kvėpuoti  ir dirgins, bet nusausinus odą riebumas dingsta, plėvelė nebesijaučia, o kūnas tampa šilko švelnumo ir labai glotni, švari ir pamaitinta.


Kad ir kaip bebūtų gaila, bet šveitiklio man pakako tik 3 kūno šveitimams. Ir tai yra labai nedaug, kaip pilno dydžio pakuotė už tokią kainą. Šveitiklis iš tiesų gaunasi gana brangokas... Tačiau dėl malonaus kvapo ir efekto mano odai, man nebesinori skaičiuoti kiek sumokėta, ir kiek man reikia vienam šveitimui. Priemonė verta kiekvieno sumokėto cento.




Ačiū, kad skaitote,

Atsipalaiduokite ir leiskite sau nors gabalėlį tropinės kaitros,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. O gal but tiesiog galima ruda cukru su kokosu aliejumi sumaisyti...ir gausime panasu sveitikli. Abieju tu dakyku paprastai namie yra. Vat tik tu alyvuogiu kauliuku milteliu...truksta,

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą