MO$HI "Karma is a bitch" natūralus kūno šveitiklis "Wild Mango"

Prieš rašydama šį įrašą ilgai galvojau, ar galima viešoje erdvėje rašyti kūno šveitiklio pavadinimą? Paskutinis pavadinimo žodis paprastai nevartojamas viešumoje, tačiau jei jau gamintojas nusprendė taip užvadinti kūno šveitiklį, tai kodėl turėčiau nerašyti pavadinimo ar jį trumpinti?

"KARMA yra kaip elastinė gumytė: ji gali įsitempti toli nuo jūsų, bet paskui ji grįžta ir trenkia jums į veidą"
Citata, autorius nežinomas

Šveitiklis yra estų kompanijos MO$HI kūrinys, realiai jų yra kelių skirtingų aromatų. Lietuvoje MOSHI produkcija yra dar šviežia naujovė, ja kol kas prekiauja tik Grožio draugas internetinė parduotuvė. Šveitiklis iš tiesų įdomus produktas ir jau vien pamačius pakuotę galima spręsti, kad tai kokybiškas, apgalvotas gaminys. O dieviškas priemonės kvapas kviečia priemonę ne tik naudoti, tačiau jos norisi ir paragauti. Bet užvis svarbiausia šveitimas, koks jis? Kviečiu paskaityti.


Produktas: MO$HI "Karma is a bitch" natūralus kūno šveitiklis "Wild Mango"
Gamintojas: "Moshi Natural OÜ" Pagaminta Estijoje
Paskirtis: nušveisti, pašalinti negyvas odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: stiprus, efektyvus šveitimas
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina
Tūris: 250 ml
Kaina*: 11,00 EUR
Kur galima įsigyti: Grožio draugas

Ką žada gamintojas: Mango vaisių kvapo 100% natūralus kūno šveitiklis. „Moshi“ – 100% natūralūs kūno priežiūros produktai. „Moshi“ kurią emociją. Jokių sintetinių medžiagų!
Šis kūno šveitiklis pamaitins odą bei pašalins negyvas odos ląsteles. Produktas suteiks galimybę džiaugtis sveika bei lygia kūno oda.

ALYVUOGIŲ ALIEJUS
Drėkina odą, pagreitina ląstelių atsinaujinimo procesą.

SEZAMŲ ALIEJUS
Gerai drėkina, minkština odą, aprūpina ją naudingomis medžiagomis, yra geras antioksidantas.

VITAMINAS E
Suteikia odai drėgnumo ir elastingumo, prailgina odos jaunystę.

Naudojimas: Įmasažuokite į odą vieną ar du kartus per savaitę su šiltu vandeniu. Nuskalaukite ir gėrėkitės švytinčia kūno oda.


Kūno šveitiklio pakuotė man primena smoothie (lit. - glotnučių) buteliukus: platus, žemas buteliukas skaidriomis sienelėmis, pro kurias puikiai matosi gaminio konsistencija ir likutis. Buteliukas užsuktas sidabro spalvos metaliniu plačiu dangteliu. Jokių dozavimo angų nėra, - atsukus dangtelį atsiveria platus plastikinis buteliuko kaklelis. Iš pradžių man atrodė, kad toks produktas tikrai nebus patogus dozuoti be jokio dozatoriaus, bet dėl šveitiklio konsistencijos dozuoti paprasta ir lengva. Nors reikia pripažinti, jog kartais pasitaiko produkto į delną įsipilti daugiau nei reiktų.

Kalbant apie pakuotės dizainą, jis aiškus, minimalus ir paprastas. Juodos spalvos, skirtingo dydžio užrašai puošia baltą etiketę. Ne išimtis ir kitoje pusėje išvardinti 5 gaminio ingredientai - viskas pakuotėje aišku, paprasta, jokių bereikalingų užrašų. Ir teisingai, šveitiklis turi kalbėti pats už save, o ne jo pakuotė.

Priemonės pavadinimas tikrai pagaunantis akį ir žavus - "karma is a b***h" turi savo reikšmę ir visą filosofiją, čia slepiasi atskira reikšmė ir filosofiškai mąstant, galima atrasti kokį milijoną atitikmenų sau kasdien, ar kaskart naudojant priemonę... Savosios reikšmės ir supratimo nenagrinėsiu - keliaujant prie sekančių priemonės aspektų.


Kvapas. Dar prieš naudojimą, tik atidarius pakuotę, uoslę ima maloniai kutenti saldus, gaivus mangų kvapas. Jis toks realus, kad beveik norisi šveitiklio paragauti... Kas jau kas, o kvapas yra didžiulis šios priemonės pliusas.

Konsistencija. Kūno šveitiklis birus, netgi labai birus. Paėmus į rankas jis netirpsta. Vidutinio stambumo cukraus dalelės tirpsta tik šiltame vandenyje nudažydamos jį ryškesne geltona spalva, nors pats šveitiklis vos vos gelsvas. Tarp cukraus dalelių kur ne kur matosi ir skirtingo dydžio tamsios pavienės dalelės. Net neįsivaizduoju kas tai ir kokią paskirtį atlieka šiame produkte, tačiau iš dekoratyvinės pusės atrodo gerai.


Sudėtis: Sucrose, Olea Europaea, Sesamum Indicum, Hippophae Rhamnoides, Tocopherol, Parfum.


Poveikis. Kadangi kūno šveitiklio pagrindą sudaro cukrus, jo yra daug, o dalelės gana stambios, tai ir šveitimas yra iš tiesų grubokas. Net ir dengiant ant drėgnos odos ir vos masažuojant jaučiasi tikrai stiprus šveitimas ir jo efektas yra pats stipriausias, iš visų kūno šveitiklių, kokius man yra tekę naudoti. Vertinant efektą, tikriausiai tai būtų labai puiki priemonė prieš dengiant savaiminio įdegio priemones, arba keliaujant degintis - oda po šveitimo tiesiog nepriekaištingai švari.

Šveitiklio konsistencijoje esantys aliejai nepalieka ant odos jokios riebios ar vizualiai matomos plėvelės, tiesą sakant aš iš viso nejaučiu, kad ant odos būtų kažkokiai aliejai ar jie kažkaip paveiktų mano kūno odą. Po šveitimo procedūros jaučiu tik gerai nušveistą odą, švelnumą, glotnumą bei odą, pasiruošusią priimti sekančias procedūras ar vasaros saulės glamones. Man šis šveitiklis labai patiko: jo efektyvus, grubus šveitimas ir dieviškai malonus kvapas vertas savo kainos. Suprantama, tokio šveitiklio aš nesirinkčiau naudoti nuolat, tačiau toms dienoms, kai norisi ypatingai gerai nušveisti odą, aš nežinau geresnės priemonės.




Ačiū, kad skaitote,

O jūs, jau pasiruošėte vasarai?
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai