CATRICE "Jet Lash" speed volume mascara blakstienų tušas "010 Ultra Black"

Metas pakalbėti apie dekoratyvinę kosmetiką ir šiuo metu naudojamą blakstienų tušą. Pastaruosius kelis mėnesius naudojau Catrice Jet Lash blakstienų tušą, metas pristatyti nuomonę apie šią priemonę.

"Vienintelė drama, kuria mėgaujuosi, yra mano blakstienos"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: CATRICE "Jet Lash" speed volume mascara blakstienų tušas "010 Ultra Black"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, paryškinti blakstienas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogi šepetėlio forma net ir trumpiausioms blakstienoms
Labiausiai nepatiko: dengiant daugiau nei vieną sluoksnį šiek tiek lipina blakstienas
Tūris: 11 ml
Kaina*: apie 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: The Jet Lash Speed Volume tušas suteikia tin didelią apimtį, sensacingą ilgį ir intesyvią juodą spalvą vienu judesiu. Ypatingi rezultatai dėk tobulo, V formos šepetėlio – jis veikia labai tiksliai ir fiksuoja kiekvieną atskirą blakstieną! Taip pat yra ir vandeniui atsparus tušas.


Tušo pakuotė juodos spalvos plastiko tūbelė, platėjanti į viršų, arba siaurėjanti į apačią, kaip pažiūrėsite. Dangtelis plačiausias, buteliukas apvalus, su plokščiu viršumi.

Dizaine ir puošyboje naudojami tik skirtingo šrifto ir skintingų dydžių bei ryškumo užrašai. Nieko iti ypatingo, viskas paprasta ir aišku.

Blakstienų tušo šepetėlis gana didelis, siaurėjantis link galiuko, tokia forma labai patogu padažyti ir labai mažas, trumpas blakstienas. Šepetėlis nailoninias šereliais, ir reikia pripažinti, kad tai nėra mano mėgstamiausias pasirinkimas - man labiau patinka silikoniai, mat jie geriau iššukuoja blakstienas, suteikia daugiau apimties ir tankumo.


Kvapas. Standartinis blakstienų tušo kvapas.

Konsistencija. Juodas tušas vidutinio tirštumo.


Sudėtis: AQUA (WATER), GLYCERYL STEARATE, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, POLYVINYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, AMINOMETHYL PROPANOL, CAPRYLYL GLYCOL, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Blakstienų tušas gana lengvai skirstomas ant blakstienų, netrupa ir nepalieka juodų pandos žymių aplink akis. Deja, bet norint sukurti dramatiškesnį, ryškesnį efektą, ir dengiant antrą sluoksnį, tušas linkęs sukurti papildomus gumulėlius, kuriuos iššukuoti yra sunku. Aišku, tų gumulėlių nėra itin daug bet visgi, jie sukuriami.


Blakstienų tušas paryškina blakstienas ir suteikia joms ilgumo, atskiria, tačiau tankumo nesuteikia. Apkritai, aš tikėjausi dramatiškesnio, ilgesnių blakstienų efekto, to tokio wow. Nes kaip matote nuotraukose - efektas daugiau mažiau toks, kaip ir kitų blakstienų tušų. Tačiau galutiniame variante teikiamą efektą vertinu teigiamai.


Blakstienų tušas išlieka visą dieną, tiek, kiek reikia. Man asmeniškai reikia apie 6-8 valandų, jas tušas kuo puikiausiai išlaiko. Nusiplauna gana lengvai su vandeniu ir prausikliu arba nusivalo su miceliniu vandeniu.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukios popietės,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai