CIEN "Aqua" drėkinanti veido kaukė su alaviju ir jojobos aliejumi

Kad ir kaip stengiuosi, tačiau kartais pasitaiko, kad pamirštu kaukės naudojimą.. Ir gaila, nes tokius dalykėlius reiktų darytis porą kartų per savaitę. Šią savaitę bandau įgyvendinti privalomą planą ir nepamiršti tinkamai pasirūpinti savo veido oda.

"Jūs negalite pasirūpinti kitais, jei negalite pasirūpinti savimi"
Mary Mazzer

Šiam kartui ant mano odos atsidūrė Cien drėkinanti veido kaukė, kurią, kaip nesenai sužinojau galima įsigyti ir Lidl prekybos centrų kosmetikos skyriuose.


Produktas: CIEN "Aqua" drėkinanti veido kaukė su alaviju ir jojobos aliejumi
Gamintojas: "Cosmolux". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti, lyginti, minkštinti, apsaugoti, suteikti komforto
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: dilgčioja ir šiek tiek dirgina odą
Tūris: 2 x 8 ml
Kaina*: 0,59 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėje parduotuvėje: Moulin de la Beaute; LIDL

Ką žada gamintojas: Intensyviai drėkinanti veido kaukė prisitaiko prie skirtingų odos poreikių.
Patenkina veido odos drėgmės poreikius. oda tampa pastebimai minkštesnė ir lygesnė;

Formulė su vitaminu B5, alaviju ir jojobos aliejumi sumažina odos tempimą;
drėkinantis kompleksas saugo odą ir mažina smulkias odos raukšleles, atsiradusias dėl odos dehidratacijos;
suteikia odai komforto jausmą.

Naudojimas: padenkite kaukę ant veido, vengdami zonos aplink lūpas ir akis. Palaikykite 10-15 minučių. Likučius pašalinti medvilnės servetėle. Naudoti 1-2 kartus savaitėje.
Kaukė skirta dviems kartams. Dermatologiškai patikrinta. PH neutralus. Tik išoriniam naudojimui.


Veido kaukės pakuotė - plastikinis baltos spalvos maišelis, puoštas labai paprastai - pieštiniu alavijo paveikslėliu ir mėlynu burbulėliu aplink kaukės pavadinimą. Veido kaukė supakuota dviems kartams, kas yra daug geriau, nei viena didelio kiekio vienkartinė pakuotė.

Dizainas gana paprastas, pigus ir nežada labai daug, tačiau prieš naudojant tikėjausi, kad gamintojai daugiau investavo į produktą, o ne į jo dizainą. Jis nėra prastas, tačiau milijonai vienkartinių kaukių pakuočių atrodo daug geriau.

Kitoje pakuotės pusėje yra visa reikalinga informacija, tiesa, ant mano pakuotės, kurią gavau dovanų, ji pateikta tik ispanų ir portugalų kalbomis. Dabar džiaugiuosi, kad kažkada savarankiškai mokiausi ispaniškai.


Kvapas. Kaukės kvapas kosmetinis, lengvas, nėra pernelyg intensyvus. Man kvepia gaiviu kosmetiniu kvapu. Nei alavijų nei kažkokių konkrečių kvapų neužuodžiu ir tokios asociacijos nekyla. Po kaukės nuvalymo kvapo visiškai nebesijaučia, jis dingsta nuo veido odos gana greitai, dar kaukei būnant ant veido.

Konsistencija. Veido kaukė baltos spalvos. Tirštumas labai primena lengvo veido kremo konsistenciją.


Sudėtis: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Coco-Caprylate/ Caprate, Caprylic/ Capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Vitis Vinifera Seed Oil, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate Citrate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Methylpropanediol, Urea, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Niacinamide, Sodium PCA, Sodium Lactate, Glycine, Fructose, Inositol, Dimeticone, Carbomer, Xanthan Gum, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides CitrateSodium Hydroxide, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, LinaloolPhenoxyethanolDehydroacetic Acid, Benzoic Acid.


Poveikis. Man labai patinka, kad veido kaukė supakuota dvigubame maišelyje - dviems kartams. O ir viename maišiuke kiekio pakanka ne tik veido, bet ir kaklo odai (sakyčiau net vos vos per daug). Naudojimas gana paprastas: tepu ant veido, laukiu 15 minučių ir tuomet nuplaunu. Nuplauti tiesiog vandenuku yra sunku, todėl kaukę plaunu naudodama veido valymui skirtą kempinėlę.

Tik uždėjusi veido kaukę jaučiu lengvą dilgčiojimą, kuris man kelia abejonių - ar tik priemonė nesudirgins mano veido odos? Iš tiesų nuplovus pastebiu, kad skruostai šiek tiek paraudę - kažkuris ingredientas dirgina odą ir sukelia lengvą raudonį bei nemalonų dilgčiojimo efektą. Tikriausiai kaukė man tiesiog netinka.

Veido kaukė ant odos prabėgus 10 minučių nuo padengimo

Veido kaukė prabėgus šiek tiek laiko po padengimo susigeria į odą ir balta spalva nuo jos dingsta - spėju, kad susigeria, nes neįsivaizduoju, jog priemonė galėtų išgaruoti.

Po naudojimo tikrai pastebiu priemonės efektą: drėgnesnę, lygesnę ir švaresnę veido odą, tačiau tikrai nejaučiu odos komforto. Dar kuris laikas po naudojimo jaučiu nemalonų odos dilgčiojimą ir paraudimą. Kad ir kaip man patiko Cien "Q10" veido kaukė, šita - visiškas nusivylimas ir visiškai man netinkama priemonė.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. man tas pat;( ka tik panaudojau ir sedziu visa raudona deganciu veidu :(((... pradejau ieskot info :(

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą