MALIE System "Vitamin" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su dygliuotojo šaltalankio ekstraktu

Sekmadienį tikriausiai visos mes norime daugiau atsipalaiduoti ir pasiruošti artėjančios savaitės darbams. Taip, šiuo metu nedirbu ir auginu mažylį, todėl mano darbo valandos visiškai neribotos. Tačiau savaitgaliais namie turime tėtį ir tokiomis dienomis kaip ši stengiuosi bent valandėlei nusliūkinti į vonią, pasidaryti mažytes grožio procedūras, kurioms savaitės eigoje niekaip nerandu laiko.

"Šypsokitės, tai pakelia veido vertę"
Robert Harling

Nepaisant to, kiek laiko pavyksta pabūti vienai, veido kaukė yra privalomas dalykas ir privaloma procedūra. Galiu pamiršti manikiūrą ir pedikiūrą, galiu nešveisti kūno šveitikliu, tačiau be veido kaukės - niekaip. Visų pirma dėl to, kad rūpintis savo veiduku privaloma - tai mūsų pirmoji vizitinė kortelė, kurią rodome pasauliui, pirmoji nuomonė susidaroma būtent iš veido. Ir savaime suprantama, nė viena mūsų nenori susiraukšlėti ir pasenti anksčiau laiko. Tad šiandien ant mano veido odos dedama Malie System "Vitamin" veido kaukė su augalinės kilmės vitaminais, skirta pirmiausia drėkinti ir žinoma - gaivinti savaitės streso paveiktą veido odą.


Produktas: MALIE System "Vitamin" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su dygliuotojo šaltalankio ekstraktu
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, atgaivinti išsausėjusią ir streso nuaintą odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: stiprus odos drėkinimas
Labiausiai nepatiko: europiečių veido formai nepritaikyta kaukė
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių yra ir Cascada parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Vitaminas C yra efektyvus ingredientas atgaivinti išsausėjusią ir streso nualintą odą. Hialurono rūgštis ir natūralūs žolelių ekstraktai suteikia ilgalaikį drėkinamąjį poveikį ir suteikia sveikesnės odos išvaizdą.


Vienkartinė veido kaukė supakuota plastikiniame geltonos spalvos maišelyje, kurio viršų nuplėšus išimama kaukė. Kaukės dizainas ryškus ir spalvingas: kosmetinis geltonos spalvos buteliukas su kaukės pavadinimu, vaisių intarpas ir nuo jo kylantys burbuliukai, neva vaisių ekstraktas. Visgi, man nesuprantama, kodėl gamintojas nurodo apelsinus ir obuolius ant pakuotės, kai kaukės sudėtyje jų realiai nėra. Sudėtyje tik šaltalankio ekstraktas, apie kurį neužsimenama niekur, išskyrus sudėtines dalis.

Visą reikalingą informaciją galima rasti korėjiečių ir anglų kalbomis. Būtent dėl informacijos pateikimo anglų kalba šios kaukės man patinka. Man nedažnai rasite korėjietiškus produktus su vertimu į anglų kalbą.

Kvapas. Dažniausiai tokių kaukių kvapas buvo neutralus, kosmetinis. Šį kartą kaukė man nebuvo malonaus kvapo ir šiek tiek priminė pūti pradedančių vaisių kvapą.

Konsistencija. Vienkartinė veido kaukė yra medvilninis paklotas su iškirptomis sritimis akims, lūpoms ir nosies sričiai. Paklotėlis labai gausiai prisotintas slidžiomiu, šiek tiek tirštumo ir glitumo turinčiu skysčiu su veikliosiomis medžiagomis. Skystį aš rekomenduoju truputį nugręžti, o nugręžtą išpilti lauk arba juo vis padrėkinti veidą, kol laikote kaukę ant veido.


Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Fragrance.


Poveikis. Lengvai nugręžtą veido kaukę dedu ant veido ir stengiuosi kiek įmanoma prilyginti ir pritaikyti ją savo veido formai, mat kaukė nėra idealiai pritaikyta europiečiams: akių sritis per siaura, nosies per plati ir per trumpa, lūpų per plati, o veido kaukės per daug į šonus.

Taigi, kaukę ant veido laikau apie 20-30 minučių, tol, kol ji padžiūva ir didžioji dalis kaukės ingredientų, tiksliau skysčio susigeria į veido odą. Galiausiai lieka nuimti medvilnės kaukę ir džiaugtis rezultatu.

Vitamininė kaukė labai gerai sudrėkino mano veido odą, ji atrodė atsigavusi, kaip po gero poilsio, sveikai spindinti, gražesnė. Valomojo kaukės poveikio gamintojas nežada, tačiau paviršinis odos sluoksnis tapo šiek tiek švaresnis, skaistesnis, o poros lengvai pavalytos.




Ačiū, kad skaitote,

Gero sekmadieninio poilsio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai