RECEPTY BABUŠKI AGAFJI drėkinamasis - minkštinamasis skystas medaus Agafijos muilas rankoms ir kūnui

Muilas ir rankų prausiklis viename? O kodėl gi ne? Vonioje ir taip pakankamai daug įvairių buteliukų, tad kodėl nepataupius vietos tokiam elementariam dalykui kaip prausiklis, juk jei plauna rankas, puikiai plaus ir kūno odą.

"Prabanga niekada manęs nedomino. Man patinka paprasti dalykai, knygos, buvimas vienai, ar su kažkuo, kas mane supranta"
Daphne du Maurier

Didžiulę Recepty Babuški Agafji muilo pakuotė baigiau pakankamai greitai. Tiesą sakant tikėjausi, kad tokio kiekio priemonę naudosiu daug ilgiau, bet nespėjau nė pastebėti, kaip pompa pumpavau besibaiginėjančio produkto likučius. Tad atėjo metas trumpai papasakoti apie savo potyrius ir nuomonę apie muilą.



Produktas: RECEPTY BABUŠKI AGAFJI drėkinamasis - minkštinamasis skystas medaus Agafijos muilas rankoms ir kūnui
Gamintojas: "OOO Pervoje Reshenie Ltd." Pagaminta Tallin, Estijoje
Paskirtis: prasuti rankų ir kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtyje daug augalinės kilmės ekstraktų
Labiausiai nepatiko: sunkiai plauna odą
Tūris: 500 ml
Kaina*: 1,45 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.elevita.lt

Ką žada gamintojas: Recepty Babuški Agafji skystas muilas su medaus ekstraktu skirtas rankų ir kūno priežiūrai. Muilas pagamintas, ištirpusio vandens pagrindu, su laukinio Altajaus medaus ekstraktu, natūraliais baltųjų linų aliejais, verbenos žiedų ir 17 gydomųjų žolelių ekstraktais. Sudėtyje esantys organiniai komponentai švelniai valo odą, gydo ją, suteikia puikų aromatą, maitina ir puoslėja.

Naudojimo būdas: išspausti nedidelį kiekį muilo ant drėgno kūno ar rankų, patrinti kol suputos, po to nuplauti vandeniu.


Muilo pakuotė didelė, žalsvos spalvos, kietoko plastiko su juoda plastikine pompa viršuje, kurią galima užfiksuoti stop padėtyje, kad netyčia nepasispaustų. Kad ir kaip patogiai toks privalumas atrodytų, aš nežinau, kiek realiai jis naudingas, nes tokio dydžio butelio tikrai niekur nesivežčiau.

Pakuotės dizainas gana paprastas, aplink etiketę su įvairiais užrašais pripiešta įvairiausių gėlių, medaus ir augalų. Vėliau, trinėjant sudėtį tampa aiškiau kokie tai augalai, tačiau pradžioje "medaus" pavadinimu užvadintas muilas atrodė keistai, kai jo pakuotė išpiešta gėlėmis.


Kvapas. Kažkodėl aš tikėjausi gana stipraus ir intensyvaus aromato, bet teko šiek tiek nusivilti, mat kvapas lengvas, vos jaučiamas. Iš tiesų, šiek tiek primena medų, šiek tiek gėlės, tačiau nieko konkretaus. Apskritai, jis toks silpnas, kad plaunantis rankas aš beveik nieko neužuodžiu, jau nekalbu apie kvapo išlikimą ant odos.

Konsistencija. Rankų muilas gana skystas, gelsvos spalvos, atrodo lyg vandeniu skiestas medus.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Citric Acid, Acorus Calamus Root Extract, Aronia Melanocarpa Extract, Trifolium Pratense Flower Extract, Oxalis Tetraphylla Extract, Rhodiola Rosea Root Extract, Urtica Dioica Extract, Saponaria Officinalis Root Extract, Hyssopus Officinalis Extract, Linnaea Borealis Extract, Silybum Marianum Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Cassia Alata Leaf  Extract, Inula Helenium Extract, Helichrysum Italicum Extract, Aralia Elata Leaf Extract, Gypsophila Paniculata Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Honey Extract, Lippia Citriodora Leaf Water, Linum Usitatissimum Seed Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, CI 19140, CI 15985, CI 42090, CI 14720.


Poveikis. Man nepatiko prastas rankų muilo putojimas, apskritai, atrodo, kad jis nelabai švariai prausia odą. Plaunantis rankas man norisi 2-3 pompos paspaudimų, kad rankas galėčiau normaliai nusiplauti. Ir tai yra didelis kiekis. Savaime suprantama, jog didelis pakuotės kiekis tokiais naudojimo tempais labai greitai ištuštėjo...

Prausikliu bandžiau plauti ir kūną, ir vėlgi, man prireikė didelio priemonės kiekio, kad jausčiausi nusipraususi. Aš nepasakyčiau, kad priemonė drėkina, na galbūt labai labai minimaliai, tačiau ji visiškai nesausina odos, jos nedirgina.

Nežinau, priemone neprasta, sudėtis gera, didelis kiekis ir nedidelė kaina, tačiau efektas manęs netenkina - manau kad pirmiausias ir svarbiausias aspektas yra būtent jis. Prausiklio man reikėjo dideliais kiekiais, priemonė mažai putojo, ir visą naudojimo laiką atrodė, kad rankos nupraustos nepakankamai švariai.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai