VEET "Debiut" Easy Grip depiliavimo vaško juostelės su vitaminu E ir migdolų aliejumi, jautriai odai

Iki šiol aš visuomet plaukelių šalinimui rinkdavausi tik skustuvą ir net nenorėjau įsivaizduoti, kiek stipriai skauda, šalinant plaukelius vašku. Taip, aš siaubingai, tiesiog labai stipriai visuomet bijojau skausmo, o kankintis dėl grožio man atrodė visai nebūtina. Tačiau mane labai nervina pakankamai dažnas skutimas ir nusprendžiau paieškoti kažkokių naujų būdų plaukelių šalinimui.

Jei niekad nepabandysi - niekuomet nesužinosi

Depiliacines vaško juosteles aš jau esu bandžiusi kažkada, senai senai, tačiau mano bandymas nebuvo itin sėkmingas, kai mano kojos liko nemaloniai lipnios. Brrrr... gal kažko tuomet nesupratau, ar netaip padariau? Tad šiam kartui įsigijau depiliavimo vašku naujokėms skirtas juosteles ir išbandžiau.


Produktas: VEET "Debiut" Easy Grip depiliavimo vaško juostelės su vitaminu E ir migdolų aliejumi, jautriai odai
Gamintojas: "Reckitt Benckiser". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: šalinti nepageidaujamus plaukelius kojų, rankų, pažastų ir bikinio srityje
Tinkamas tipas: jautriai odai
Labiausiai patiko: paprasta naudoti
Labiausiai nepatiko: 10 juostelių net vient tik kojoms yra mažoka
Kiekis: 10 vaško juostelių + 2 servetėlės
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse. Aš pirkau pigu.lt internetinėje parduotuvėje


Ką žada gamintojas: Sveikos, naujokės! Visos puikiai žinome, kad pirmas kartas gali būti šiek teik bauginantis, todėl sukūrėme Veet Debiut (TM), kuris padės pirmąkart naudojant depiliavimo vaško juosteles Easy Grip su specialiu krašteliu patogiam sugriebimui, kuris padeda pasiekti puikių rezultatų vienu lengvu judesiu.

  • Ilgai išliekantys rezultatai: jūsų oda išliks juntamai glotni iki 4 savaičių. Priešingai nei skustuvai, depiliavimo vaško juostelės Veet šalina plaukelius su šaknimis. Be to, kliniškai  įrodyta, kad plaukeliai atauga retesni, plonesni ir švelnesni.
  • Įrodyta, kad tinka dar trumpesniems plaukeliams (1,5 mm) - pašalina vos 1,5 mm ilgio plaukelius, todėl trumpiau lauksite, kol plaukeliai ataugs ir vėl juos bus galima šalinti vašku. Ant juostelių atspaustos 1,5 mm padalos, padės nustatyti ar plaukeliai yra pakankamo ilgio.
  • Rūpinasi jūsų oda; depiliavimo vaško jautriai odai Veet sudėtyje nėra dažiklių, jis papildytas migdolų aliejumi ir vitaminu E, kurie žinomi dėl naudingo poveikio odai.
Patarimai, kaip pasiekti geriausių rezultatų:
  • Juostelę uždėkite plaukelių augimo kryptimi, o nuplėškite likdami už kraštelio Easy Grip priešinga plaukelių augimo kryptimi;
  • Kuo greičiau nuplėšite, tuo geresni rezultatai bus;
  • Pakartokite procedūrą, nepraleiskite nė vieno žingsnio. Tą pačią juostelę galima naudoti keletą kartų, kol ji limpa.
Naudojimas

- Prieš dieną atidžiai susipažinkite su naudojimosi instrukcija. Kiekvieną kartą prieš naudojimą patikrinkite savo odos reakciją: kaip nurodyta uždėkite vaško ir servetėlės ant nedidelio kiekio depiliuojamos odos plotelio. Jei per 24 val nepasireiškė nepageidaujama odos reakcija, vašką galite naudoti. Patikrinkite plaukelių ilgį - jis turėtų būti nuo 1,5 iki 5 mm
- Didžiąją dieną patikrinkite ar jūsų oda švari ir sausa? jeigu nesenai naudojote kremą, vaškas nesugebės sugriebti plaukelių ir nebus veiksmingas. Patikrinkite, kuria kryptimi auga plaukeliai. Įprastai kojų plaukeliai auga nuo kelių kulkšnų link.
- Pradėkite. trinkite juostelę tarp delnų apie 5 sekundes, kad vaškas sušiltų. Suimkite už kraštelio Easy Grip ir lėtai atskirkite juosteles. Uždėkite juostelę ant kojos (įsitikinkite, kad Easy Grip kraštelis yra kulkšnies pusėje).
- Po to viena ranka įtempkite odą žemiau juostelės, kad išvengtumėte nemalonių pojūčių. Kita ranka suimkite kraštelį Easy Grip. Labai greitai, vienu judesiu nuplėškite juostelę į save, priešinga plaukelių augimo kryptimi (nuo kulkšnies kelio link). Juostelę laikykite kuo arčiau odos. Kuo greičiau nuplėškite juostelę, tuo geriau bus pašalinti plaukeliai ir mažiau skaudės. Kad nuramintumėte odą, depiliuotą vietą prispauskite delnu. Kartokite procedūrą nuo pradžių. Juostelę galima naudoti tol, kol ji limpa.
- Po depiliacijos 24 val. rekomenduojame nenaudoti antiperspirantų, produktų su kvapniosiomis medžiagomis, dirbtinio įdegio priemonių ir nesideginkite saulėje. Dukart per savaitę šveiskite odą kokybišku šepečiu arba druskos šveitikliu, kad pašalintumėte negyvas ląsteles ir užkirstumėt kelią plaukelių įaugimui. 


Gana paprasta produkto pakuotė - violetinės spalvos kartoninė dėžutė su gausybe informacijos, kurios, dėl naudojamų kalbų gausos, dar reikia paieškoti ant pakuotės. Daug apie pakuotę nepasakosiu, kas man patiko labiausiai, kad jos šone nurodytos trumpos ir labai aiškios instrukcijos.

Rinkinuką sudaro 5 dvigubos vaško juostelės ir 2 servetėlės, skirtos nuvalyti odą po depiliacijos.


Kvapas. Tiesą pasakius vaško juostelių kvapo neužfiksavau: primena vašką, tad nemanau, kad jos buvo kažkaip kvepintos. Servetėlės kvepia maloniai, kosmetiniu kvapu, konkretaus kvapo neturi. Tiesa, servetėlių kvapas ant kojų išlieka kelias valandas.

Konsistencija.  Tikriausiai nereikia pasakoti, kad vaškas lipnus, nuo šilumos šiek tiek skystėja. Servetėlės labai plonos, permatomos, šiurkštokos, bet neplyštančios ir neyrančios net ir intensyviau trinant odą.


Sudėtis:
Vaško juostelių: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Silica, Polyethylene, Parfum, Pentaerytrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate.

Servetėlių; Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower  Oil.


Poveikis. Vadovaudamasi instrukcijomis klijavau ir plėšiau, klijavau ir plėšiau juosteles, kol dingų visų 10 juostelių lipnumas. Tiesą sakant, man pritrūko bent jau vienos dvigubos juostelės, kad pilnai pakaktų abiems kojoms nusidepiliuoti, mat kai kurias kojų vietas norėjosi dar kartą depiliuoti. Savaime suprantama, kai klijuoji silpnai limpančią juostelę, ji nepašalima visų plaukelių. Galiausiai, po depiliacijos kojas nuvaliau servetėlėmis, kurios lengvai nuramino ir šiek tiek sudrėkino odą.

Aš labiausiai bijojau to, koks nemalonus gali būti skausmas ir kaip nemaloniai dilgčios ir peršės oda nuplėšiant juosteles ir po depiliacijos. Tačiau turiu pastebėti, kad skausmas atrodė juokingai mažas - apskritai pastebėjau, kad po gimdymo praktiškai visi skausmai man tapo nebe skausmai, o mažesni, - iš viso juokingi. Taip kad jokio diskomforto naudojant juosteles aš nepatyriau.

Po depiliacijos ant mano odos išryškėjo raudoni taškeliai, panašūs į vabzdžių įkandimus, tačiau jie gana greitai ėmė blukti, o po poros valandų visai dingo.

Kaip vertinu depiliavimą šiomis juostelėmis? Iš tiesų man patiko, nors buvo pašalinti tikrai ne visi plaukeliai, kurie buvo ne ilgesni nei 5 mm, tačiau kojos pastebimai tapo glotnios, gražios, visiškai lygios. Depiliacijos metu patirtą skausmą (man asmeniškai sunkiai liežuvis apsiverčia tai vadinti skausmu) iškęsti labai lengva, o naudojimas labai paprastas ir aiškiai suprantamas. Man visai patiko.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai