#24/2016 Liepos mėnesio baigti produktai - Empties

Vakar, net ir labai norėdama nespėjau jums papasakoti apie liepos mėnesio ištuštėjusias pakuotes ir galutines nuomones apie produktus. Šiandien skubu tai padaryti ir vėl grįžti prie normalių apžvalgų etapo.



Kūno priežiūra

Viskas su šia dušo želė labai gerai: putoja gausiai, prausia švariai, odos nesausina. Tačiau kuo daugiau vyšnių žiedų priemonių išbandau, tuo aiškiau suprantu, kad man vyšnių žiedų kolekcijos aromatai nelabai patinka. Tikriausiai jie skirti ne man, nepaisant to, kad kvepia maloniai ir lengvai, tačiau man taip norisi stipresnio, intensyvesnio aromato, bent jau maudynių metu.
Vietoj jos: GUESS "Seductive" dušo kremas
VERDIKTAS: nieko blogo priemonė neturi, tiesiog neskirta man, tad nekartočiau.

Man labai nepatiko priemonės kvapas - kvepėti pieno rūgštimi nenori nė viena, savimi besirūpinanti moteris. Na ir kas, kad losjono sudėtis saugi, jis gerai drėkina odą, ją apsaugo, suteikia švelnumo. Tačiau tik dėl kvapo - sakau griežtą ne.
Vietoj jo: AVON stangrinamasis kremas su kava
VERDIKTAS: nekartočiau

Man visai patiko kaip paprasta, lengva ir greita naudoti. Visai neskausminga, kaip bijojau ir netgi smagu, o ir kojos tapo švelnios, glotnios. Tačiau turiu pastebėti, kad žadamo 4 savaičių glotnumo tikrai nėra - jau po beveik 2 savaičių mano kojos tapo šiurkščios, plaukeliai pastebimi ir aiškiai matomi. Tad efektas nėra toks ilgalaikis, kokio tikėjausi.
Vietoj jų: GILLETTE "Venus Breeze" skustuvas
VERDIKTAS: galbūt

Plaukams

Aš niekaip nesusidraugauju su natūraliu šampūnu, su šiuo, nors ir labai man patinkančios kompanijos produktu, lygiai taip pat. Geriausias šio šampūno dalykas yra natūralumas ir labai lengvi, minkšti ir labai švelnūs plaukučiai. Tačiau kartu šampūnas stipriai papučia plaukus, pakelia juos padaro puresnius bei labai stipriai suvelia, taip, kad iššukuoti būna be proto sunku. Deja, vien dėl šių dviejų priežasčių priemonė netapo mano vonios draugė.
Vietoj jo: TREVOR SORBIE "Rejuvenante" plaukų šampūnas
VERDIKTAS: deja, ne

Veido priežiūra I

Geras, efektyvus drėkinamasis efektas ir gražesnė veido oda, sveikiau atrodanti ir sveikiau spindinti, kaip po gero nakties miego. Viena iš man patinkančių korėjietiškų veido kaukių.
Vietoj jos: kitos turimos veido kaukės
VERDIKTAS: kartočiau

Veido kaukė gerai drėkino odą, suteikė lygumo, švarumo ir skaistumo. Tai nebrangi priemonė ir efektas vertinant kainos ir kokybės santykį visai neblogas, tačiau man asmeniškai ji netiko: tik padengus veidą dilgčiojo ir degino, o nuplovus matėsi sudirgimo požymiai.
Vietoj jos: kitos turimos veido kaukės
VERDIKTAS: konkrečiai šios, ne

Dar viena korėjietiška veido kaukė, pasižyminti itin stipriu drėkinamuoju efektu. Ši skirta naudoti po saulės vonių, suteikia odai gaivinamąjį efektą, ją nuramina.
Vietoj jos: kitos turimos veido kaukės
VERDIKTAS: kartočiau

MĖGINYS. 5 ml
Nors po priemonės naudojimo, aš pastebėjau, kad veido oda labai minimaliai tapo gražesnė ir skaistesnė, tačiau pirmiausia ji skirta raukšlių mažinimui, o jokio poveikio veido raukšlėms aš visiškai nepastebėjau.
Vietoj jo: serumo veidui kol kas neturiu. Naudosiu MOSSA naktinį veido kremą
VERDIKTAS: nekartočiau

Tai yra antroji šio kremo pakuotė ir jau pusę metų, kai naudoju šį paakių kremą. Pastebėjau, kad kuo ilgiau naudojau priemonę, tuo greičiau ji susigeria į paakių odą. Visgi, susigėrimo laikas nėra labai greitas ir kartais tenka  šiek tiek palaukti prieš dažantis. Pastebėjau šiek tiek gražiau atrodančią paakių odą ir minimalų poveikį raukšlėms, tačiau rinkoje yra daug, gerokai stipriau ir efektyviau veikiančių priemonių paakių odai. Be to, nors ir kremas natūralus, tačiau man taip norėjosi tikėtis ir gauti ryškesnį efektą, kadangi naudojimo laikas pakankamai ilgas. Tikriausiai tiktų toms, kurios nereikia ypatingos paakių priežiūros arba turi sausą paakių odą.
Vietoj jo: ZIAJA "Goat's Milk" paakių kremas
VERDIKTAS: tikriausiai ne

Veido priežiūra II -MĖGINIAI

MĖGINYS. 1,5 ml
Kažkaip nepaliko man jokio įspūdžio, taip, jis švelnina,suteikia odai komforto jausmą, šiek tiek drėkina. Tikriausiai dėl saugios, geros sudėties puikiai tiktų jautrios odos savininkėms.
VERDIKTAS: tikriausiai ne

MĖGINYS.
Suteikia odai stangrumo, suvienodina odos spalvą, pamaitina, lengvai padrėkina odą. Efektas visai neblogas, reiktų panaudoti ilgesnį laiką, tačiau nežinau, ar tinkamas mano anžiaus grupei.
Vietoj jo: MOSSA naktinis veido kremas
VERDIKTAS: tikriausiai ne

MĖGINYS.
Veido oda po priemonės naudojimo atrodė gerokai gražiau, sveikiau, tačiau neatrodo, kad priemonė intensyviai drėkintų veido odą. Iš tiesų, šis kremas man sukėlė didžiulį smalsumą - būtų įdomu išbandyti pilno dydžio pakuotę.
Vietoj jo: MOSSA naktinis veido kremas
VERDIKTAS: būtų smalsu išbandyti pilno dydžio pakuotę

Rankoms

Priemonė neprasta, sudėtis visai gera, kaina nedidelė, o kiekis milžiniškas. Deja, priemonės reikia labai daug, kad ji pakankamai suputotų, o ir atrodo, kad nuprausia nepakankamai švariai. Nelabai patiko. Nors ir nesausino, nedirgino, tačiau man pritrūko švaros pojūčio naudojant.
Vietoj joGENERA "Pleasure Flowers" švelnus skystas muilas
VERDIKTAS: tikriausiai ne

Visiškai nepatiko. Tai pirmasis mano vokiškos kosmetikos nusivylimas. Visiškai sunkiai valo nagus, ant jų palieka riebų sluoksnį, o kad nuvalyti visus 10 nagų reikia labai didelio kiekio - kiekvieną kartą pašlakstyti valikliu vatos diskelį kiekvienam nagui. Taip, priemonė švelni nagams, tačiau tiek daug pastangų įdėti ir tiek laiko skirti tik nagų nusivalymui aš nenoriu ir negaliu sau leisti.
Vietoj joDEPEND "O2" greitai veikiantis nagų lako valiklis
VERDIKTAS: ne

Pats geriausias rankų kremas, per labai ilgą laiką, ir pats mylimiausias visų laikų rankų kremas nuo tų dienų, kai dar nerašiau šio tinklaraščio. Dėl kremo buvau tiesiog išprotėjusi, ir kaip neįsimylėsi, kai kremas ne tik skalsus, dėl konsistencijos tinka visiems metų laikams, o odai suteikia švelnumo, rankos atrodo gražiau, sveikiau, pamaitintos ir sudrėkintos. Tobulas nakties metui - po jų rankos tampa kūdikio švelnumo.
VERDIKTAS: mielai kartočiau, tačiau jo gamyba sustabdyta


MĖGINYS.

Kremas puikiai tiktų sudiržusioms, pavargusioms rankoms dėl itin tirštos konsistencijos, mat labai greitai atkuria rankų drėgmę, jas pamaitina, sudrėkina, sušvelnina. Praktiškai akimirksniu dingsta visi odos sudirgimai, pasausėjimai. Puikiai tiktų šaltuoju metų laiku.
VERDIKTAS: mielai kartočiau šaltuoju metų laiku

Kosmetinės smulkmenos

Dantų pasta balina dantis, aš netrukau pastebėti, baltesnio dantų atspalvio ir po truputį baltėjančios savo šypsenos, bei sveikiau atrodančių tarpdančių. Tačiau pasta, dėl sudėtyje esančių citrinų, labai jautrina mano dantis, - tokios nuolat naudoti aš negaliu. O šiaip, patiko ir skonis, ir kvapas, ir efektas.
Vietoj josECODENTA "Extra" juoda balinamoji dantų pasta su juodąja anglimi
VERDIKTAS: dėl dantų jautrinimo - nekartočiau

18. Ilga, rožinė, vidutinio grubumo popierinė dildė nagams


19. Didelė, violetinė, smulkaus grubumo popierinė dildė nagams



20. Trumpa, rožinė, vidutinio grubumo popierinė dildė nagams

Šios dildės vis dar iš didelio dildžių rinkinio, kurį naudoju jau keli metai. Man jos labai labai patinka, ir jau imu ieškoti, kur įsigyti panašų rinkinį.
Vietoj jų: kitos dildės iš to paties rinkinio
VERDIKTAS: mielai kartočiau

21. Apelsinmedžio pagaliukas apynagėms atstumdyti
Apelsinmedžio pagaliukai man vieni geriausių įrankių odelėms atstumdyti, su jais mažiausia rizika pažeisti nago guolį.
Vietoj jų: dar turiu ilgų pagaliukų odelėms atstumdyti
VERDIKTAS: mielai kartotini

Kosmetinės smulkmenos

22. - 23. BELLA "Wiping & Cleaning" kosmetiniai medvilnės diskeliai, 2 x 120 vnt.
Šitie mano mėgstamiausi: pakankamai tvirti, tačiau švelnūs ir minkšti.

24. CIEN kosmetiniai vatos diskeliai, 140 vnt.
Deja, nors ir pigūs - pakankamai grubūs, šiurkštūs odai. Nors ir pigūs, tačiau nelabai kokybiški.

Vietoj jų: esu nusipirkusi Cleanics vatos diskelius
VERDIKTAS: Bella man labai patinka, todėl mielai kartojami, o CIEN nekartočiau

Dekoratyvinė kosmetika ir aromatai

Visai neblogas tušas, neblogai prailgina blakstienas, tik jei riebiau sluoksniuojama, jis linkęs sukurti gumulėlius ant blakstienų. Visai patiko, nors pagal pavadinimą tikėjausi tokio wow efekto, kurio mn šiek tiek pritrūko.
Vietoj jo: MAXFACTOR "2000 Calorie" blakstienų tušas
VERDIKTAS: kartočiau

Lengvas, tyras ir nekaltas aromatas, puikiai tikęs pavasario metu ir vasaros pradžioje. Gaila, bet L'Occitane kompanijos aromatai išlieka labai labai trumpai, tad tikriausiai normalu, kad baigėsi labai greitai.
Vietoj jo: turimi kvepalai ir aromatai
VERDIKTAS: turiu dar vieną tokio aromato pakuotę

Man iš pradžių nepatiko priemonės konsistencija, tačiau prie jos įpratus ir pripratus man ėmė vis labiau ir labiau patikti. Priemonė dailiai išryškina veido vietas, kurioms norisi suteikti papildomo švytėjimo. Aš dažniausiai ryškindavau akių kampučius, kaktos sritį, viršutinę lūpą. Pasibaigus net pasidarė gaila, matyt įpratau prie teikiamo spindesio.
Vietoj jo: CATRICE "High Glow" highlighting powder - spindesio suteikianti pudra
VERDIKTAS: jei norėčiau kartoti - negalėčiau, nes tai buvo riboto leidimo gaminys.




Va tokie, gana kuklūs šio mėnesio pabaigtukai ir ištuštėjusios pakuotės,
Ačiū, kad skaitote,

Linkiu ramaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai