ATHENA drėgnos makiažo valymo servetėlės "3in1" praturtintos alaviju, ramunėlėmis ir vitaminu E

Drėgnos makiažo valymo servetėles? Toli gražu, jos visos nėra vienodos, nors ir atlieka vienodą funkciją. Valymo servetėlės labai patogios keliaujant - juk niekas nenori tempti su savimi dar ir makiažo valiklio ar micelinio vandens ir kosmetikos diskelių savo ir taip pilname bagaže. Juo labiau, kai vietos keliaujant niekad neturime pakankamai.

"Gyvenimas nėra laukimas, kol audra praeis... Tai mokymosi procesas, kaip šokti lietuje"
Citata, autorius nežinomas

Šį kartą noriu papasakoti apie ekonominio varianto servetėlės Athena, kurias galima nusipirkti supakuotas po tris pakelius, kiekviename po 25 vnt. Man tokio dydžio pakuotės atrodė racionalios, o trigubas kiekis - vertas išbandyti. Ar pasiteisino? Apie viską įraše.


Produktas: ATHENA drėgnos makiažo valymo servetėlės "3in1" praturtintos alaviju, ramunėlėmis ir vitaminu E
Gamintojas: "Prestige". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: nuvalyti veido ir akių makiažą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: šiurkščios odai
Kiekis: 3 x 25 vnt.
Kaina*: 2,15 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Efektyviai valo, tonizuoja ir atgaivina veido odą, pašalina makiažo likučius. Praturtintos alavijais, kurie ramina, drėkina veido ir kaklo odą bei jautrią paakių sritį. Atgaivina veido odą.



Kaip ir visos tokio pobūdžio servetėlės, taip ir šios supakuotos baltame plastiko maišelyje su lipniu atidarymo lipduku. Dizainas paprastas ir atrodo gana pigiai, balta spalva per laiką gelsta, o žydri akcentai menkai pagyvina pakuotę.

Kalbant apie atidarymą ir lipduką - tai nėra pats mėgstamiausias mano būdas tokiam produktui - daug patogiau plastikiniai dangteliai. O ir po kelių naudojimų pastebiu, kad pakelis nebeužsiklijuoja taip saugiai, kaip tik pradėjus naudoti. Tačiau, kaip ir minėjau, tai visų, tokio pobūdžio servetėlių problema.


Kvapas. Kosmetinis ir jokių asociacijų nekelia. Visgi, kvepia nelabai maloniai, sintetika ir man visiškai nepatinka.

Konsistencija. Drėgnos servetėlės - medvilnės paklotėlis, prisotintas veikliosiomis medžiagomis. Servetėlės stipriai tempiasi į šonus, tačiau plonėja netolygiai, nors neplyšta.


Sudėtis: Aqua, Potassium Sorbate, Polysorbate-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Glycerin, Propylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Parfum, 2-Bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Disodium Cocoamphodiacetate, Decyl Glucoside, Disodium EDTA, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Trideceth-9, Bisabolol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.


Poveikis. Makiažo servetėlės neblogai valo makiažą, aišku, su akių sritimi tenka pavargti. Bet man jos nepatinka, ne tik dėl nemalonaus kvapo, bet ir dėl to, kad jos grubokos odai, nemaloniai jaučiasi valant odą, atrodo reikia šiek tiek stipriau paspausti, ir jos sudirgins veido odą.

Nelabai. Sunaudojusi vieną pakelį, galvoju, kad kitus paliksiu tik rankoms pavalyti, kai žiūriu naujų produktų spalvas ant rankoms arba fotografuoju tinklaraščiui. Kažkaip veido odai naudoti nesinori.




Ačiū, kad skaitote,

Nuotaikingos, kad ir lietingos dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai