CATRICE "Ultimate Colour" lūpų dažai "140 Pinker-bell"

Kol dar vasara už lango... O tikrai vasara? Nes nepaliaujamas lietus ir apsiniaukęs dangus labiau primena niūrią spalio pradžią, nei rugpjūčio vidurį... Bet, et, tiek to, vis dar kalendorinė vasara, ir aš jums noriu parodyti savo šios vasaros dekoratyvinės kosmetikos favoritą - pačią mėgstamiausią ir dažniausiai naudojamą priemonę lūpoms, kurios ieškojau keliose Drogas ir Eurokos parduotuvėse, kol atradau nuostabų, ryškų, intensyvų lūpų dažų atspalvį iš Catrice. Šį kartą pasakoju, rodau Catrice Ultimate Colour lūpų dažus "140 Pinker-bell"

"Vasara visuomet baigiasi su nuostabiais  prisiminimais"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: CATRICE "Ultimate Colour" lūpų dažai "140 Pinker-bell"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje.
Paskirtis: dekoratyvinė, lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: dėl minkštokos konsistencijos, dažantis praverstų pieštukas
Tūris: 3,5 g
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Spalvos! Lūpų dažai ,,Ultimate Colour"  lūpoms suteiks ne tik spindesį, bet ir itin sodrų atspalvį.  Švelni ir minkšta tekstūra itin ilgai išlieka, suteikia neįtikėtina lūpų makiažo efektą, kuris išlieka iki kelių valandų! Šiuo metu yra 16 atspalvių.
  • Stiprios pigmentacijos lūpų dažai
  • Švelni, kreminė tekstūra
  • Ilgai išliekantis

Lūpų dažų pakuotė man patinka - tradicinė cilindro formos pakuotė labai stabili, tvirta, nes pagrindas pagamintas iš juodai dažyto metalo, ir nors plastiko dalių yra viduje, bet pakuotė jaučiasi sunki, užsidaro tvirtai su tokiu "klikt" garsu, tad visai nebaisu jei tokie dažai nukris ant žemės. Ant dugno, yra skaidri plastikinis galiukas - tarsi dangtelis, tačiau jis neatsidaro - tai tiesiog dekoratyvi dalelė. Ant jos užklijuotas lūpų dažų spalvą atitinkantis lipdukas. Na, beveik atitinkantis...

Kvapas. Lūpų dažai turi saldų kvapą, kuris pasidažius lūpas dingsta. Skonis nepasakyčiau jog saldus, tiesiog įprastas lūpų dažams skonis.

Konsistencija.  Lūpų dažai kreminiai, lengvai dengiasi ant lūpų, tiesiog slysta ir bene tirpsta ant jų, kartu dengdami spalvą.


Sudėtis: PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, DIISOSTEARYL MALATE, POLYBUTENE, POLYETHYLENE, PVP / HEXADECENE COPOLYMER (VP / HEXADECENE COPOLYMER), CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, METHOXY PEG-17 / METHOXY PEG-11 / HDI CROSSPOLYMER, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), OZOKERITE, LAUROYL LYSINE, CAMELINA SATIVA SEED OIL, OLUS OIL (VEGETABLE OIL), TOCOPHERYL ACETATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, PROPYLENE CARBONATE, CITRIC ACID, SILICA, MICA, TIN OXIDE, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 6 / RED 7 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Lūpų dažai labai lengvai dengiasi ant lūpų, jos jaučiasi drėgnos, dažai jų neišsausina, neparyškina sausų odos plotelių. Visgi, jei tokių išsausėjimų yra ant lūpų, aš rekomenduoju prieš tai nušveisti lūpas šveitikliu, sudrėkinti ir tik tada dengti dažus - taip rezultatas bus geresnis ir labiau džiugins akį.


"140 Pinker-bell" atspalvis yra ryškus, vasariškas, intensyvus, šiek tiek barbiškas rožinis atspalvis. Tiesa, spalva savo rausvume turi tamsaus uogų atspalvio intensyvumo, arba fuksijos spalvos, todėl barbiška rožine ja vadinti negalima. Tačiau ji ryškiai rožinė. Tokia sunkiai nusakoma - geriau žiūrim rezultatus.


Kadangi priemonės konsistencija kreminė - jai nepamaišytų ir lūpų kontūro pieštukas, kuris tiksliau ir geriau išlaikytų priemonę jos kontūre. Apskritai, spalvos pigmentacija labai gera, ryški, ją lengva sluoksniuoti. Ir išlikimas man pasirodė geras - nepakitusi spalva išlieka apie 2 valandas, o visiškai nuo lūpų dingsta, tolygiai nusidėvėdama, po maždaug 5 valandų nuo padengimo. Man tai atrodo labai neblogas išlikimo laikas, juolab, prisiminus, kiek sumokėjau už lūpų dažus. Man tai labai, netgi labai vykęs šios vasaros pirkinys.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu dar spėti pasimėgauti vasara,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

Rašyti komentarą