GENERA "Pleasure Flowers" švelnus skystas muilas su šilko proteinais, kvepiantis rožėmis ir migdolų žiedais

Šiandien noriu pakalbėti apie skystą muilą, kurio nenorėjau, kurio nepirkau, ir kuris man buvo atsiųstas vietoj užsakyto kitokio muilo, o kainų skirtumas kompensuotas šiukšlių maišų pakuote. Iš tiesų, visiškai nepateisinu tokios pardavimo politikos, kai be atsiklausimo siunčiamos prekės, kurių man visiškai nereikia, arba kurių aš nenoriu. Gi nesunku paskambinti užsakyme nurodytu numeriu ir paklausti, ar galima taip daryti? Nors aš visuomet sakau ne - ir vargšės kompanijos turi grąžinti pervestus pinigus atgal man. Et, pašmaikštavau ir gana, paburbėjau ir užtenka. Šiandien pakalbėsim apie Genera skystą muilą su didžiuliu kiekiu ir nedidele gaminio kaina.

Sunku būti laimingam, kai atsisakome paleisti dalykus, kurie mus liūdina...


Produktas: GENERA "Pleasure Flowers" švelnus skystas muilas su šilko proteinais, kvepiantis rožėmis ir migdolų žiedais
Gamintojas: "Laboratori Cosmetici" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: prausti rankas, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai atlieka savo darbą
Labiausiai nepatiko: sudėtyje daug nesaugių ingredientų
Tūris: 500 ml
Kaina*: 1,40 EUR
Kur galima įsigyti: Švaros prekės

Ką žada gamintojas: Puikiai plauna, sukurdamas kremo pavidalo putas, turtingas minkštinančiais komponentais. Palieka odą minkštą, švelnią kaip šilkas ir maloniai kvepiančią.


Gaminio pakuotė gana paprasta ir atrodo pigiai: balto plastiko didelė pakuotė siaurėja į viršų. Dizaino puošyboje naudojamas augalinis migdolų žiedų paveikslėlis, tačiau man visa išvaizda pigi ir visiškai netraukia akies. Buteliukas užsuktas didele, plačia mėlynos spalvos plastiko pompa, kuri veikia nepriekaištingai gerai, išstumia pakankamą muilo kiekį vienam kartu.

Kvapas. Muilo kvapas malonus, kosmetinis, šiek tiek jaučiasi gėlių, bet aš nepasakyčiau, jog tai rožės ar migdolų žiedai. Man tiesiog malonus lengvai saldus aromatas, kuris ant rankų, po jų plovimo praktiškai neišlieka.

Konsistencija. Muilas baltos spalvos, kreminės konsistencijos, nei per skystas, nei per tirštas.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glycerin, Sodium Chloride, Hydrolyzed Silk, Maltodextrin, Parfum, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Styrene/ acrylate Copolymer.


Poveikis. Vieno dozatoriaus paspaudimo pilnai pakanka rankoms nusiplauti. Muilas neblogai suputoja vidutinio smulkumo putomis, gerai ir švariai nuprausia rankas. Kaip jau minėjau, prausiant kvapas malonus, jaučiasi tas kvapas iš buteliuko, tačiau nusiprausus kvapas tampa kitoks, užsiuodžia trumpai.

Nors sudėtyje yra yra nemažai sausinančių ingredientų ir daug nesaugių naudoti odai, tačiau sudirgimo nepastebėjau sunaudojusi visą, didžiulę muilo pakuotę. Rankų sausinimo irgi nebuvo, bent jau aš nepastebėjau.

Tad mano nuomone muilas neblogas, kaina nedidelė, kiekis didžiulis, tačiau naudodama ji aš nejaučiau jokio malonumo, tiesiog naudojau kaip paprastą muilą ir tiek.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus savaitės vidurio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai