L'OCCITANE "40 years of Love" vyšnių žiedų rankų kremas - ribota 40-mečio jubiliejinė riboto leidimo kolekcija

L'Occitane kompanijos rankų kremai yra tikriausiai patys nuostabiausi kompanijos gaminiai. Jeigu dar nebandėte, būtinai turite išbandyti bent jau mažo dydžio pakuotę, kuri tiesiog nepakeičiama, nepaprastai patogi įsimesti į rankinę, neužima daug vietos, o naudoti vienas malonumas. Šį kartą bandžiau jubiliejinio leidimo kolekcijos rankų kremą su vyšnių žiedų aromatu ir noriu trumpai papasakoti savo nuomonę.

"Yra tiek daug priežasčių būti laimingiems..."
Citata, autorius nežinomas


Produktas: L'OCCITANE 40 years of Love vyšnių žiedų rankų kremas - ribota 40-mečio jubiliejinė riboto leidimo kolekcija
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti ir pakvėpinti rankas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni, greitai susigerianti konsistencija
Labiausiai nepatiko: per silpnas kvapas
Tūris: mano turima pakuotė mini - 10 ml, įsigti galima 30 ml pakuotėse
Kaina*: 30 ml - 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Spalvingo dizaino vyšnių žiedų  taukmedžių sviesto rankų kremo pakuotė specialiai sukurta L‘Occcitane 40 – mečio proga.
Papildytas taukmedžių sviestu, šis lengvos konsistencijos kremas drėkina ir apsaugo rankas, suteikia joms švelnumo ir subtiliai jas pakvėpina. Sudėtyje yra vyšnių ekstrakto ioš Luberono.
Taukmedžių sviestas yra natūralus balzamas, naudojamas Afrikos moterų. Nuo 1980 m. palaiko patikimą bei sąžiningos prekybos partnerystę su Burkina Faso moterimis, kurios ir gamina taukmedžių sviestą. L‘Occitane fondas skatina moterų emancipaciją, remdamas literatūros bei verslumo projektus.


Mažutė, kelioninio dydžio kremo pakuotė plastikinė, nors jo apdaila primena metalinę, ant kurios užsklijuota gaminio etiketė. Dizainas skirtas riboto leidimo kolekcijai, todėl ant pakuotės akcentuojamas kolekcijos užrašas, kuris vizualiai užima didžiausią dizaino vietą pakuotėje. Normalaus dydžio gaminio pakuotė atrodo visiškai taip pat.

Kremo tūbelė užsukta juodos spalvos plastikiniu šešiakampiu dangteliu, kuris lengvai nusisuka ir atsisuka - jokių bėdų dėl jo naudojimo neturėjau.


Kvapas. Kremo kvapas labai lengvas, tyras ir nekaltas, kaip ir rausvi vyšnių žiedai - trapus ir neintensyvus. Man asmeniškai norisi intensyvesnio kvapo ne tik iš šio kremo, tačiau ir iš visos vyšnių žiedų kolekcijos produktų. Nors kvapas, pasitepus rankas užuodžiamas apie 15-30 minučių.

Konsistencija. Rankų kremo konsistencija lengva, tačiau ne vandeninga, tvirta, bet ne tiršta. Į rankas kremas susigeria labai greitai, akimirksniu.


Sudėtis: Aqua/ Water, Isononyl IsononanoateGlycerinCetearyl AlcoholButyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cyclomethicone, Cetyl Alcohol, Prunus Cerasus (Bitter Cherry) ExtractRosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf ExtractCocos Nucifera (Coconut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cera Alba/ Beeswax, Corn Starch ModifiedEthylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Propylene GlycolHydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xanthan GumCeteareth-33, Polysorbate 60Sorbitan Isostearate, Tocoperol, Parfum/ fragrance, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool.


Poveikis. Vyšnių žiedų rankų kremas greitai susigeria į rankų odą ir nepalieka jokios riebios, lipnios plėvelės ar nemalonaus rankų pojūčio. Todėl rankų kremas puikiai tiks dienos metu, kai norisi rankas šiek tiek palepinti, tačiau nesinori nemalonių pojūčių, bei laukimo, kol kremas susigers.

Tiesa, itin sudirgusioms rankoms kremas nelabai tiks, nes vargu ar bus pakankamai stiprus pamaitinti rankų odą. Tačiau kremas gerai drėkina, iš karto suteikia švelnumo, minkštumo, lygina, šiek tiek pašviesina rankų odą. ir savaime suprantama, suteikia lengvo vyšnių žiedų aromato.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai