NIVEA "Natural Balance" valomasis tonikas su grynu arganų aliejumi ir organiniu alavijų aliejumi

Šiek tiek apie veido priežiūrą ir apie pastaruoju metu naudojamą veido losjoną. Iš tiesų, anksčiau naudodavau labai mažai veido toniko, tik retkarčiais, tačiau prieš kelis mėnesius pakeitus veido priežiūros rutiną toks dalykėlis tapo neatsiejamas kiekvienos dienos veido priežiūros gaminys. Šį kartą bandžiau ir noriu pakalbėti apie Nivea veido toniką, skirtą visų tipų odai.

Liaukitės vis bandyti sustabdyti savo gyvenimą ir laukti kažko ypatingo.
Jūs esate tas kažkas ypatingo...


Produktas: NIVEA "Natural Balance" valomasis tonikas su grynu arganų aliejumi ir organiniu alavijų aliejumi
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: valyti, atgaivinti ir atkurti odos pusiausvyrą
Tinkamas tipas: visiems, ir jautriai odai
Labiausiai patiko: valomasis ir gaivinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje daug nesaugių ingredientų
Tūris: 200 ml
Kaina*: 3,63 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Nivea mokslas apie odos priežiūrą derinamas su gamta. Valomasis tonikas su grynu arganų aliejumi ir organiniu alavijų aliejumi švelniai valo, atgaivina ir atkuria natūralią odos pusiausvyrą ir sveiką, bei švytinčią odą.

Naudojimas: sudrėkinkite vatos tamponą toniku, nuvalykite juo veidą, kaklą ir dekoltė. Nelieskite akių srities. Tinka jautriai odai.


Toniko pakuotė gana paprasta - aukštas, plonas šiek tiek plokščias skaidraus plastiko buteliukas, pro kurį matosi produkto likučiai. Plastikas minkštas, todėl jį galima patogiai paspausti dozuojant gaminį. Buteliuko dizainas pakankamai aiškus ir švarus - puošyboje naudojama kompanijos emblema, užrašai ir augalinio motyvo paveikslėlis. Nors niekuo neypatinga, tačiau nėra neskoninga ar atstumianti akį pakuotė.

Buteliuko dangtelis dalinai skaidrus, baltas, jį galima nusukti, nors kažkaip visiškai nesivaizduoju, kam būtų reikalinga nusukti tokios konsistencijos produkto dangtelį. Dangtelio viršus atsikemša, po juo yra mažytė, labai patogi dozavimo anga - nei pernelyg didelė, nei pernelyg maža skystos konsistencijos produktui.


Kvapas. Konkretaus kvapo veido tonikas neturi, man tai tiesiog vidutinio intensyvumo kosmetinis kvapas, gana malonus uoslei, šiek tiek primena originalų Nivea kvapą, tačiau jaučiasi ir augalų aromatas.

Konsistencija. Skaidrios spalvos skystis atrodo ir yra visiškai tokio tirštumo kaip vanduo.


Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Trisodium EDTA, Methylisothiazolinone, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum.


Poveikis. Veido tonikas gerai valo odą, ją gaivina, suteikia malonų komforto jausmą. Ne, tonikas nedrėkina, ir negalėčiau pasakyti, ar jis sugeba balansuoti veido odą, kaip žada gamintojas. Tačiau realiai man to nereikia - veido losjoną renkuosi odos gaivinimui ir jos paruošimui priimti veido kremą.

Tonikas nesudirgino odos, nesukėlė spuogelių ar alergijų, tačiau kadangi jo sudėtyje yra alkoolio ir nemažai pavojingų ingredientų, jautriai odai jo nerekomenduočiau.

Man jis visai patiko: kaina nedidelė, daro tai, ką žada ir nenuvylė, pateisino mano lūkesčius. Tad man tai normali, kasdienė priemonė, prie kurios minusų, kaip jau minėjau, priskirčiau tik nelabai saugias sudėtines dalis.




Ačiū, kad skaitote,

Malonaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai