SAMPLE SIZE. BEGOBANO Clasica kempinėlės su hipoalerginiu geliu - dušo želė kelionėms

Ar jūsų neerzina kelionių metu prigrūstas lagaminas, kai vietos jame nebėra, o kažkaip reikia sukrauti dar keliolika būtinų, labai reikalingų daiktų. Kosmetika, rūbai, higienos priemonės... butelaitis po butelaičio ir lagamino užtraukti tampa nebeįmanoma...

Šį kartą noriu jums parodyti priemonę, kurios dėka galima sutaupyti vietos ir nedėti kempinės ir dušo želė į lagaminą - tereikia pasiimti reikiamą kiekį servetėlių. Be to, jos puikiai tiks ligoninėje, vaikučiams prausti ar senyviems žmonėms prižiūrėti.


Ką žada gamintojas: Dermatologiškai patikrintos kempinėlės su hipoalergeniniu geliu, skirtos kasdieniam naudojimui. Kempinėlės praturtintos ypatinga "dušo želė" pakeisiančia jūsų požiūrį į nusistovėjusias kasdienės higienos normas.
Naudojimas:
1. Kempinėles naudoti ant sudrėkintos odos.
2. Švelniais judesiais odą ištrinkite putojančia kempinėle. Kempinėlės sudėtyje esantis hipoalerginis gelis taip pat drėkina odą.
3. Nuskalaukite kūną.
4. Išmeskite kempinėlę.

Pilno dydžio pakuotė

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide Dea, Disodium Cocoamphodiacetate, Citric Acid, Parfum, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzophenone-4, CI 42090, CI 47005-61570.


Kiekis: 1 kempinėlė prausimui. Pilnas gaminio kiekis - 24 kempinėlės
Kaina: turėtų kainuoti apie 2,00 EUR
Kur galima įsigyti: slaugos priemonių pardavimo vietose, vaistinėse.


Mano potyriai. Priemonė man labai primena kempinėles indams plauti, tas šiukštesnes, kur šveičiame puodus ir keptuves. Ant servetėlės matome mėlynus dryžius - tai prausimosi gelis, kuris po kempinėles panaudojimo visiškai nusiplauna ir ji tampa baltos spalvos.


Servetėlės labai patogios naudoti: nereikia jokių papildomų kempinių - tiesiog masažuojame sausą servetėlę ant drėgnos odos. Kempinėlė gerai suputoja, švariai nuprausia kūno odą. Nors pati kempinėlė šiek tiek šiurkštoka, tačiau nėra labai grubi ar erzinanti odą.


Tokia priemonė labai patogi ne tik keliaujant, tačiau ir gulint ligoninėje, kai nenorime apsikrauti buteliukais, o dažnai kempinėms džiovinti nėra kur. Čia labai paprasta - panaudojai ir išmetei.

Tiesa, kempinėlės kvapas šiek tiek primena vaistų ir gydymo įstaigų aromatus, todėl aš asmeniškai jos tikrai nenaudočiau nuolat namų sąlygomis, bet neįprastomis situacijomis, kodėl gi ne?


Man patiko, tokią mielai įsimečiau keliaudama turistauti su palapinėmis, gulėdama ligoninėje ar keliaujant į svečią šalį - vien dėl patogumo ir paprastumo naudoti.





Ačiū, kad skaitote,

Geros nuotaikos ir nuostabių išvykų,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai