SAMPLE SIZE. L'OCCITANE "Divine" šlamučių veido losjonas

Nesenai pakalbėjom apie vieną veido losjoną/ toniką, metas keliauti prie kito tiesa, šį kartą tik prie mėginio dydžio ir nedidelės nuomonės įrašo. Bandau L'Occitane en Provence "Divine" šlamučių serijos losjoną veido odai ir dalinosi savo potyriais.


Ką žada gamintojas: Trimis patentais patentuotas losjonas „Divine“ padeda palaikyti odos pusiausvyrą, paruošia ją kasdieninių veido odos priežiūros produktų naudojimui bei sustiprina jų poveikį:

Padeda išlaikyti jaunatvišką odos  išvaizdą, pagreitina odos regeneraciją
Suteikia odai elastingumo (94%)*
Suteikia odai glotnumo (94%)*, stangrina ir atkuria odos elastingumą (77%)*
Suteikia odai skaistumo (85%)*
Paruošia odą kasdieniniam odos priežiūros ritualui (98%)*

Turtinga tekstūra ir subtilus šlamučių gėlių aromatas suteikia odai komforto ir glotnumo pojūtį.
„DIVINE“ REZULTATAI:
tai antrasis jaunystės kvėpavimas, alsuojantis energija, spindinčiu grožiu.
Naudojimas: tepti pirštų galiukais ryte ir vakare ant švarios veido ir kaklo odos. Vengti patekimo į akis.
* Tyrimuose 1 mėnesį dalyvavo 52 moterys. 

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water, Glycerin, SorbitolHelichrysum Italicum Extract*, Helichrysum Italicum Flower Oil*Helianthus Annuus (Sunflower) Seed OilMyrtus Communis Oil*, Menyanthes Trifoliata Leaf ExtractMel/ Honey, Sodium Hyaluronate, Cellulose GumXanthan Gum, Sucrose Palmitate, Glyceryl LinoleateCopper Gluconate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerEthylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopheryl Acetate, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, TocopherolParfum/ FragranceCitral, Linalool, Benzyl Salicylate, LimoneneGeraniol.
* ingredientai iš organinių ūkių


Kiekis: mėginio kiekis 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml arba 200 ml
Kaina: 50 ml - 13,00 EUR; 200 ml - 42,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'Occitane parduotuvėse arba internetu ČIA


Mano potyriai. Prieš pradedant naudoti veido losjoną, aš kažkodėl buvau šventai įsitikinusi, kad tai kažkokia lengvesnė veido kremo versija, bet net nešovė mintis apie man puikiai pažįstamą veido toniką. Todėl nenuostabu, kad atidariusi buvau nustebinta skystos konsistencijos. Ji nėra vandens skystumo, jaučiasi toks lengvas klampumas.

Losjono kvapas erzina mano uoslę... tiksliau jis man labai patinka, kvepia šlamučiais, tačiau jis toks intensyvus, kad nuolat naudodama priemonę čiaudėju keliolika minučių po jos naudojimo. O tai man ne tik kad nepatinka, bet yra visiškai nenormalu.

Veido losjonas pagerino odos būklę, ji atrodė gražesnė, dailesnė, sveikesnė ir skaistesnė. Po naudojimo oda visuomet jautėsi itin švelni ir atgaivinta. Tačiau iš mėginio dydžio nuomonės nieko negaliu pasakyti nei apie elastingumo didinimą, nei apie odos regeneracijos procesus. Tokiems dalykams pastebėti reikia laiko, o iš kelių panaudojimų to pastebėti neįmanoma.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai