SAMPLE SIZE. L'OREAL "Revitalift Filler [HA]" veido apimtį atstatantis dieninis kremas nuo senėjimo požymių

L'Oreal veido kremas skirtas vyresnio amžiaus moterims, mat kovoja su senėjimo požymiais, raukšlėmis ir atstato suglebusią odą, taigi veido apimtį. Šio kremo mėginukas jau senokai mėtosi mėginių dėžėje, todėl nusprendžiau, kad metas pabandyti, sunaudoti ir papasakoti, ką manau apie priemonę.


Ką žada gamintojas: PIRMOJI* ODOS APIMTĮ ATKURIANTI PRIEŽIŪRA, SUKURTA ĮKVĖPIMO SEMIANTIS IŠ HIALURONO RŪGŠTIES INJEKCIJŲ.
AKIVAIZDŪS REZULTATAI:
• Po 4 valandų: oda yra tvirtesnė (+14 %) ir labiau tonizuota (+25 %)**. Oda yra sudrėkinta 48 valandas***.
• Po 4 savaičių: sumažėjusios raukšlės ant kaktos (–16 %) ir „varnų kojelės“ (–11 %)****.
• Oda atrodo atgavusi apimtį. Veido kontūrai atrodo išraiškingesni.
TEKSTŪRA: naujoviška suflė tekstūra, nelieka riebalų pėdsakų.
SUDEDAMOSIOS DALYS:
• Didelė hialurono rūgšties koncentracija.
• Su Fibroxyl augaliniu ekstraktu, žinomu dėl odą stiprinančių savybių. Oda yra sudrėkinta ir vėl tampa elastinga.

NAUDOJIMAS:
• Gerai nuvalyti veido odą veido valikliu arba mineraliniu vandeniu.
• Ryte ir vakare ant kruopščiai nuvalytos veido ir kaklo odos užtepti kremo.
• Aukštyn kylančiais judesiais įmasažuoti į odą – pradėti nuo kaklo.
• Apimtį atkuriantis efektas bus sustiprintas pirmiausia užtepus Revitalift Filler serumo ir tada kremo.
Nuo 40 metų.
Patikrinta prižiūrint dermatologui.
TINKA VISŲ TIPŲ, NET JAUTRIAI, ODAI.


PAPILDOMA INFORMACIJA: hialurono rūgštis yra natūrali odos sudedamoji dalis. Odai senstant natūralios hialurono rūgšties atsargos mažėja, todėl oda praranda apimtį. Dėl to ji suglemba, o raukšlės pagilėja.


* L’Oréal Paris. 
** Instrumentinis tyrimas, 40 moterų. 
*** Instrumentinis tyrimas, 24 moterys. 
**** Klinikinis įvertinimas, 58 moterys.

Pilno dydžio pakuotė


Sudėtis: AQUA / WATER, GLYCERIN, DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, SILICA, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, ALCOHOL DENAT., DIPROPYLENE GLYCOL, SYNTHETIC WAX, ALPINIA GALANGA LEAF EXTRACT, PEG-10 DIMETHICONE, SECALE CEREALE EXTRACT / RYE SEED EXTRACT, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, DIMETHICONE/POLYGLYCERIN-3 CROSSPOLYMER, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, ADENOSINE, NYLON-12, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, DISODIUM EDTA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PENTYLENE GLYCOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ETHYLHEXYL HYDROXYSTEARATE, PHENOXYETHANOL, CI 77163 / BISMUTH OXYCHLORIDE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, PARFUM / FRAGRANCE.


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 17,49 EUR
Kur galima įsigyti: kosmetikos parduotuvėse, didžiųjų prekybos centrų skyriuose


Mano potyriai. Veido kremas baltos spalvos su šiek tiek perlamutrinio spindesio. Kvapas kosmetinis, primena kvapų kvapą, tačiau kartu jis kažkoks brandesnis, rimtesnis, matyt pritaikytas vyresnių moterų uoslei. Pats kremas, nors ir atrodo pakankamai lengvos konsistencijos, tačiau skirstant ant veido odos jaučiamas riebumas.

Veido kremas labai greitai susigeria į odą, nepaisant to, kad dengiant ant veido jaučiasi riebumas. Per kelias naudojimo dienas aš nepastebėjau jokio poveikio raukšlėms. Tačiau turiu paminėti, kad oda tampa šilko švelnumo, aksominė ir nepaprastai maloni liesti. Apskritai, padengus kremą jaučiamas lengvas traukimo (nors ne iš sausumo) jausmas, sunku paaaiškinti, tai nėra sausumo pojūčio traukimas, tai greičiau odos stangrinimas. Ir iš tiesų, po mėginio baigimo, aš matau, jog mano oda vos vos stangresnė. Jauniau ji tikrai neatrodo, tačiau stangiau taip.

Man, savaime suprantama, naudoti tokį kremą yra gerokai per anksti. Manau tai įdomi ir pakankamai veiksminga priemonė, jei ją naudosite pagal savo amžių ir odos būklę.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai