SAMPLE SIZE. MARGARITA paakių kremas su alavijų ekstraktu, biokalogenu ir vitaminais

Margaritos paakių kremą su alavijais aš jau kuris laikas norėjau išbandyti ir įsigyti pati, tačiau dar turiu pilną Ziaja kremo paakiams pakuotę, kurią pirma reiktų sunaudoti ir tik tada dairytis naujos kremo pakuotės ir naujų prekinių ženklų.

Gavusi norimo kremo mėginį nusprendžiau nelaukti ir kuo greičiau išbandyti priemonę. Kremą naudoju jau kuris laikas - mėginio pakuotėje jo nemažai, tad teikiamą efektą galiu stebėti ilgiau ir įsitikinti teikiamu poveikiu odai.


Ką žada gamintojas: Paakių oda itin plona ir jautri. Ypač malonios tekstūros paakių kremas, papildytas daugybe vertingų komponentų, pasirūpins tinkama odos priežiūra. Sudėtyje esantis natūralus biokolagenas efektyviai lygina raukšleles ir stangrina odą. Alavijų ekstraktas intensyviai drėkina ir mažina paburkimus. Vitaminai A, E suteikia odai skaistumo bei apsaugo ją nuo laisvųjų radikalų. Tinka visų tipų odai. Patikrinta dermatologų.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Olea Europaaea (Olive) Fruit Oil, Glycerin, Glyceryl stearate SE, Stearic Acid, Butylene Glycol, Zea Mays (Corn) Starch, Natto Gum, Isopropyl Palmitate, Lanolin, Aloe Vera Leaf Juice, Panthenol, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Potassium Carbonate, Parfum (Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool).


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 15 ml
Kaina: 3,96 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėje, internetinėje BIO parduotuvėje (ČIA)


Mano potyriai. Paakių kremas baltos spalvos, jo kvapas man labai primena senuosius Margarita veido kremų kvapus, tik galbūt kvapas atrodo kiek modernesnis, tačiau kelia nostalgiją ir malonius prisiminimus.

Paakių kremas labai greitai susigeria į odą, jo reikia visiškai nedidelio kiekio, galbūt todėl mėginio pakanka ilgam. Iš to darau prielaidą, jog pakuotės pakaktų keliems mėnesiams. Jo kaina nedidelė, tad priemonė ne tik taupi, bet ir prieinamos kiekvienai kainos kategorijos produktas.

Naudojimo metu jokio poveikio mimikos raukšlelėms aš nepastebėjau, lygiai taip pat, kaip ir odos aplink akis stangrinamojo efekto. Tačiau paakių zona jautėsi komfortabiliai: pakankamai padrėkinta, skaistesnė ir gražiau atrodanti.

Pabandžiusi mėginį aš turiu pripažinti, kad mano smalsumas vis dar nėra patenkintas ir aš su mielu noru ateityje įsigysiu pilno dydžio pakuotę ir testuosiu šį gaminį ilgesnį laiką.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtų nuotaikų,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą