SAMPLE SIZE. PAMPERS "Pants" užmaunamos sauskelnės

Užmaunamos sauskelnės - kelnaitės paprastai skirtos naudoti kūdikiams, kurie jau žengia pirmuosius žingsnius, arba šliaužioja, tam, kad įprastos sauskelnės nevaržytų kūdikio judesių, o jas uždėti būtų patogiau ir lengviau, nei įprastas, užklijuojamas sauskelnes.

Aš gavau sauskelnių mėginį, ir nors pagal mano sūnaus svorį dar nėra tinkamos, tačiau nekantravau išbandyti ir papasakoti jums.



KAINA, PAKUOČIŲ DYDŽIAI ir ĮSIGIJIMO VIETOS

Užmaunamų sauskelnių reiktų ieškoti visur, kur parduodamos įprastos sauskelnės. Rasti, kur įsigyti tokias užmaunamas kelnaites labai lengva tiek parduotuvėse, tiek internetu, todėl pardavimo vietų nevardysiu. Sauskelnės kelnaitės siūlomos tokių dydžių, šalia pateikiu ir orientacines kainas:
  • Nr. 3 (6-11 kg) 60 vnt, - 15,40 EUR (0,26 Eur/ vnt.)
  • Nr. 4 (9-14 kg) 52 vnt. - 15,40 EUR (0,30 Eur/ vnt.)
  • Nr. 5 (12-18 kg) 48 vnt. - 15,40 EUR (0,32 Eur/ vnt.)
  • Nr. 6 (16+ kg) 44 vnt. - 15,40 EUR (0,35 Eur/ vnt.)

Savaime suprantama, pakuočių yra ir didesnių ir kuo didesnė pakuotė perkama, tuo daugiau sutaupoma, t.y. sauskelnių vieneto kaina gaunasi pigesnė, negu perkant tas pačias sauskelnes mažesnėje pakuotėje.

IŠVAIZDA

Sauskelnės atrodo lygiai taip pat, kaip ir Pampers Active baby dry sauskelnės, todėl galima spėti, kad jų efektas bus toks pat, kaip ir pampers sauskelnių žaliame poke.
Sauskelnių puošyboje naudojama žalia spalva ir žirafos paveikslėlis, kuris (atvirkščiai nei įprastų sauskelnių Pampers Active Dry) turi būti nešiojamas priekyje, o nugaros pusėje jokių paveikslėlių nėra.
Sauskelnių vidus atrodo taip pat, kaip įprastų Pampers sauskelnių, o jas palietus galima jausti mažučius rutuliukus viduje, kurie padeda greičiau sugerti skystį. Sauskelnių krašteliai dvigubi, neatrodo labai tamprūs ir neturėtų nuspausti kojyčių.
Aplink juosmenį esanti dalis švelni, minkšta ir labai tampri - dėl kelnaičių prigludimo, tik pažiūrėjus į sauskelnes - kelnaites, atrodo, neturėtų būti jokių problemų.

Sudėtis: (balzamo) Petrolatum, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract.

POVEIKIS

Nepaisant to, kad sauskelnės netinka mano mažylio svoriui, aš jas lengvai uždėjau ir jos beveik idealiai prigludo prie mažylio kūno. Tamprūs krašteliai švelniai ir patikimai apgobė pilvuko sritį. Nors, kai sauskelnes nuėmiau, mačiau ant juosmens srities įspaustą sauskelnių raštą, bet jis greitai dingo ir stipriau nenuspaudė, nesudirgino.
Vertinant sauskelnių sugeriamumą - jis niekuo nesiskiria nuo žaliame pakelyje (Pampers Active baby dry) esančių sauskelnių - skysčio sugeriama daug, tačiau paspaudus ranka šiek tiek drėgmės ant jos lieka - vadinasi ta drėgmė jaučiasi ant kūdikio odelės ir ilgesnį laiką naudojant gali būti sudirginama.
Plačiau apie sauskelnes kalbėti neverta, išskyrus tikriausiai svarbiausią dalyką, kuris man patiko - sauskelnes labai paprasta naudoti: tereikia jas užmauti, kad paveiksliukas būtų priekyje, o prireikus nuimti - nuplėšti šonus ir jas bus galima nuimti kaip įprastas sauskelnes. Toks naudojimo būdas labai paprastas,  labai patogus, tiesa, aš įsivaizduoju, kad patogiausias jis būtų kai mažylis ropoja arba vaikšto. Kadangi maniškis vis dar nesėdi pats, tai iš esmės toks naudojimas patogus tik man, o įprastos sauskelnės netrukdo mano sūnaus judesių laisvei. Ir aišku, jeigu reikia patikrinti sauskelnes, tai nėra taip paprasta, kaip atklijavus lipduką - tenka žiūrėti pro kojyčių kraštą. Mat jei šonelius nuplėšime, tų pačių sauskelnių antrą kartą nebus galima uždėti. 
Visgi, jos man labai patiko būtent savo uždėjimo ir nuėmimo paprastumu. Labai patogios ir ateityje būtinai apsvarstysiu sauskelnių - kelnaičių pirkimą savo paaugusiam mažyliui.




Ačiū, kad skaitote,
Ramaus vakaro mažiesiems jums linki, Gėlėta kosmetinė

Komentarai