SAMPLE SIZE. TONYMOLY "Berrianne" essence - veido esencija

Dar vienas trumpas įrašas apie korėjietišką kosmetiką. Tony Moly arba Tonymoly yra ta kompanija, kurios gaminiai puikiai žinomi visame pasaulyje, tai garsi korėjietiškos kosmetikos gamintoja, todėl visuomet labai malonu bandyti, naudoti, ar tik testuoti šios kompanijos produkciją.

Šį kartą turėjau porą "Berrianne" linijos veido esencijos mėginukų, kuriuos jau baigiau ir noriu papasakoti, kokį pirmą įspūdį sudarė naudota veido esencija.


Ką žada gamintojas: Saugi esencijos formulė sukurta moderniems žmonėms, turintiems jautrią odą, kurią veikia stresas ir aplinkos užterštumas. Esencija suteikia šilkinio švelnumo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio ir drėkina odą.
Naudojimas; padenkite ant odos ir švelniai įtapšnokite į veido odą.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA


Sudėtis: Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Dimethicone, Pentaerythrityl tetraethylhexanoate, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Water, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/Hexastearate/ Hexarosinate, Acrylates/ C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Arginine, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Behenyl Alcohol, Caffeine, Carbomer, Phenoxyethanol, Fragrance.



Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: apie $24.00 (21,65 EUR)
Kur galima įsigyti: amazon, ebay elektroninėse parduotuvėse

Nuotrauka iš ČIA

Mano potyriai. Pirmiausia apie produkto požymius - tai skystas gaminys, skaidrus, su kažkokiomis balsvomis priemaišomis konsistencijose. Tirštumas nėra kaip vandens, tačiau gana skystas. Kvapas labai malonus, kosmetinis ir man šiek tiek primena kažkurį Margarita kompanijos veido kremą - toks geras, nostalgiškas priemonės aromatas. Mmmm...



Aš nesu tikra kaip reikia naudoti veido esenciją? Man atrodo ji skirta dengti po veido kremu, bet kad pastebėčiau efektą, ant jos netepiau jokių kremų ir naudojau kaip dieninį veido kremą. Negalėčiau išskirti nė vieno ryškesnio esencijos poveikio - drėkinimas labai minimalus, o maitinimo iš viso nėra. Tačiau ji visiškai neapsunkina veido odos, susigeria greitai, susigėrus lipnumas visiškai dingsta.


Didžiausią įspūdį man paliko tai, kad pasitepus priemone mano veido oda tapo gražesnė vizualiai, labai švelni, skaistesnė, vos vos šviesesnė. Atrodo, kad priemonė skaistina odą ir vizualiai ją pagrąžina. Savaime suprantama, tai produktas, skirtas apsaugoti odą nuo aplinkos poveikio ir užteršto oro. Kiek priemonė saugo išmatuoti labai sunku ir patikrinti sudėtinga. Tačiau mano veido atspindys veidrodyje ir teikiamas efektas man labai patiko - įdomu, kaip esencija veiktų ją naudojant ilgiau? Būtų smalsu išbandyti pilno dydžio gaminio pakuotę, netgi labai smalsu...




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai