EVELINE "Slim Extreme 3D" aktyvus, sėdmenis ir pilvą modeliuojantis serumas su šildomuoju efektu

Padailinti savo kūnas linijas siekiame kiekviena, ir tikriausiai dauguma mūsų neapleidžia sporto, sveikos mitybos ištisus metus. Tačiau prie šių, dviejų itin svarbių komponentų, galima pripliusuoti ir specialius, kūną modeliuojančius kremus, kurie gali ir stangrinti, ir deginti riebalus, ir kovoti su celiulitu ir formuoti/ liekninti kūno formas. Savaime suprantama, be sporto tokie kremai veiks minimaliai, o efektas bus trumpalaikis, todėl aš siūlau derinti šiuos tris komponentus ir tikėtis malonaus akiai rezultato.

"Kai esu lieknesnė, jaučiuosi geriau ir labiau patenkinta savimi. Aš nemetu svorio dėl kitų žmonių ar žurnalų"
Lucy Davis

Kalbant apie kūną modeliuojančius kremus - Eveline kompanijos kremai yra nepralenkiami lyderiai, kainos ir kokybės atžvilgiu. Jie iš tiesų veiksmingi kūno odai: stangrina, lieknina; o ir efektų galima pasirinkti ir šaldančių ir šildančių. Tiesą pasakius, aš pagalvojau, kad kremų iš kompanijos siūlomo asortimento jau bandžiau kremus ir noriu serumo. Vienintelis pirkimo metu buvo šildančio poveikio serumas, todėl įsigijau, jau beveik visą sunaudojau ir noriu papasakoti apie jo efektą kūnui, tiksliau pilvui ir sėdmenims, kam jis ir yra skirtas.


Produktas: EVELINE "Slim Extreme 3D" aktyvus, sėdmenis ir pilvą modeliuojantis serumas su šildomuoju efektu
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Lenkija
Paskirtis: mažinti riebalų sankaupas, formuotiir modeliuti pilvą bei sėdmenis, stangrinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: matomas, tiksliau jaučiamas efektas
Labiausiai nepatiko: nemaloni, lipni konsistencija
Tūris: 250 ml
Kaina*: 6,09 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: Trijų lygių modeliuojamoji priežiūra: formuoja ir modeliuoja pilvą, patempia sėdmenų odą ir suteikia jai stangrumo. "Degina" riebalinius audinius.
Naujo, aktyviojo, Eveline laboratorijoje sukurto, gelinės konsistencijos serumo sudėtyje yra novatoriškų ypač aktyvių ingredientų Bodi Firm ir Sculpt Complex. Iš karto po panaudojimo, sudėtyje esančios dalelės sudaro nematomą tinklelį, kuris akimirksniu patempia pilvo ir sėdmenų odą. Serumas papildytas unikaliais, stangrumą didinančiais komponentais, kurie stiprina odos struktūrą ir didina preaparato efektvumą. Gebenių ekstraktas ir kofeinas stimuliuoja ląstelėse vykstančią medžiagų apykaitą, padeda skaidyti ir pašalinti toksinus, greitina riebalų "deginimą', gerina kraujotaką. Asiūklių ekstraktas gerina odos stangrumą ir elastingumą, gražina jai sveiką spalvą, skatina medžiagų apykaitą. Centella asiatica stiprina kolageno ir elastino audinius, saugo nuo strijų atsiradimo. Jūros dumbliai laminarijos giliai drėkina ir puikiai gaivina odą.
Poveikis: akimirksniu patempiama sėdmenų ir pilvo oda, idealūs kūno kontūrai.
Naudojimas: kiekvieną rytą ir vakarą švelniais masažuojamaisiais judesiais tepti ant pilvo ir sėdmenų odos. Lengvos konsistencijos preaparatas akimirksniu įsigeria ir suteikia gaivumo ir malonios vėsos jausmą.


Serumo pakuotė tūbelės formos, pagaminta iš minkšto ir patogaus išspausti produktą, plastiko. Tūbelės dangtelis plastikinis, raudonos spalvos, yra apačioje. Jo negalima nei nusukti, nei nuimti. Dalis raudono dangtelio atsikemša, po juo atverdamas vidutinio dydžio dozavimo angą. Iš karto galiu pasakyti, kad ji yra ženkliai per didelė tokios konsistencijos produktui: atidengus ir paspaudus produkto į ranką, nepriklausomai nuo to, per kelias sekundes uždarysite indelį,gaminys jau bus ištekėjęs lauk. Apskritai, man pasirodė, kad pakuotė neapgalvota ir visiškai nepritaikyta gaminio konsistencijai: jei jau norima parduoti tokio skystumo gaminį, reiktų kad ir tokio paties buteliuko dozavimo angą padaryti viršuje, arba gaminti pakuotes su pompomis. Ši pakuotė yra visiškai netinkama tokiam produktui ir aš nuolat ją visą nuterlioju serumo likučiais, kurie teka per dozavimo angą.

Kalbant apie dizainą, jame naudojama raudona spalva, kuri ombre stiliumi pereina į sidabrinę, žvelgiant nuo viršaus, iki apačios. Priemonės dizainas perkrautas įvairiais užrašais, kurių aš nesuprantu, nes neturėjau garbės mokytis rusiškai. Tačiau tas perkrautas dizainas man netrukdo, matyt akys priprato, prie nuolat matomos pakuotės vaizdo.


Kvapas. Priemonės kvapas sunkiai nusakomas: sunkus, vos vos saldus ir man nėra itin malonus. Taip, ištverti galima, nėra toks nemalonus, kad negalėčiau naudoti gaminio, bet malonių emocijų nekelia. Blogiausia yra tai, kad jis ilgai jaučiasi po priemonės padengimo, todėl dar naudojimo pradžioje nusprendžiau, kad serumo jokiu būdu nenaudosiu rytais.

Konsistencija. Serumas raudonai oranžinės spalvos, konsistencija gelinė, tačiau tokia skysta, tekanti per rankas.


Sudėtis: Aqua/ Water, Hedera Helix (Ivy) Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Centella Asiatica, Equisetum Arvense Leaf Extract, Laminaria Hyperborea Extract, Caffeine, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Vanillyl Butyl Ether, Methylchloroisothiasolinone/ Methylisothiasolinon, Fragrance, CI 16255, Limonene.


Poveikis. Pirmiausia, turiu pasakyti, kad produktą naudojau tikrai ne du kartus dienoje ir tikrai ne kasdien: serumu pilvą, sėdmenis ir šlaunis įmasažuodavau 2-4 kartus per savaitę ir to man pilnai pakako efektui pastebėti.

Tik užtepus priemonę ant odos erzina nemalonus kvapas. Imu iš karto laukti žadamo šildomojo efekto, tačiau jis pasirodo tik po keliolikos - keliasdešimt sekundžių po priemonės padengimo. Šildomasis efektas stiprus ir intensyvus, nuo prisilietimo prie odos jis intensyvėja. Tačiau trunka neilgai: lygiai taip pat, kaip netikėtai prasideda, taip pat, kai atrodo jau dar truputis ir neištversi, - baigiasi. Serumas susigeria neblogai, tačiau tikrai ne akimirksniu ir negalėčiau pasakyti, jog itin greitai. Ir man labai labai nepatinka, kad serumas suteikia odai lipnumo, ir net po visiško įsigėrimo oda lieka lipni: kelias valandas po kremo padengimo aš negaliu rengtis, mat drabužiai paprasčiausiai priliptų prie odos. Tad po kremo padengimo visad susisuku į chalatą. O kaip reiktų elgtis, jei priemonę naudočiau ryte?

Kaip visuomet, su tokio pobūdžio kremais, labai ilgą laiką nepastebiu jokio rezultato. Ir tik sunaudojus 3/4 pakuotės pradeda matytis pirmieji serumo poveikio kūnui požymiai. Pirmiausia, ką aš pastebėjau: mano kūno apimtys sumažėjo, na nesumažėjo jos ženkliai, tačiau, jei iki serumo dėvėjau 34 dydį, tai dabar reiktų rinktis 32. Tai yra tiek pilvo sritis, tiek sėdmenys ir šlaunys sulieknėjo vienu dydžiu. Nors vėlgi, turiu pastebėti, kad pilvo srityje pakitimai nėra labai žymūs, akivaizdžiau jie matomi užpakaliuko ir šlaunų srityje.

Taip, kaip ir gamintojas sako, odos spalva atrodo gražiau ir pati oda tapo šiek tiek stangresnė. Tačiau, matyt šiame įraše būsiu priekabi, ir pasakysiu, jog stangrinamasis efektas man atrodo per silpnas: norisi intensyvesnio stangrinimo.

Kad ir kokia prasta būtų pakuotė ir kad ir kokia nemaloni jos konsistencija, tačiau serumas veiksmingas. Nors... šiuo metu jei manęs kas paklaustų, ar pirkčiau antrą tokio serumo pakuotę, visgi sakyčiau - ne: kremai buvo daug patogesni naudoti, o efektyvumas, lygiai toks pat, kaip šio serumo.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai