FITOKOSMETIK "Organic Oil" atstatanti plaukų kaukė skilinėjantiems galiukams su jojobos aliejumi

Metas pakalbėti apie plaukučius. Kadangi šiuo metu naudoju Trevor Sorbie šampūno ir balzamo likučius, nenoriu atidaryti naujo kaukės indelio. Sekantis šampūnas, kurį jau įsigijau turi savo linijos kaukę ir aš visiškai nenoriu jos maišyti su kita kauke, o atidaryti ir naudoti dabar irgi nesinori. Todėl, kol baigsis turimas šampūnas, naudosiu vienkartines arba nedidelio tūrio plaukų kaukių pakuotes.

"Štai kodėl jos plaukai tokie dideli - jie pilni paslapčių"
Mean Girls

Praeitą mėnesį nadojau Fitokosmetik plaukų kaukę su arganu (ČIA), kuri man labai labai patiko, todėl nedelsdama nusprendžiau nusipirkti ir išbandyti tokią pat kaukę tik su jojobos aliejumi. Tiesa, ši atrodė man mažiau patraukli, tačiau mielai sunaudojau ir noriu papasakoti apie potyrius.


Produktas: FITOKOSMETIK "Organic Oil" atstatanti plaukų kaukė skilinėjantiems galiukams su jojobos aliejumi
Gamintojas: "Fitokosmetik". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: maitinti, drėkinti, atkurti skilinėjančius galiukus; suteikti purumo, žvilgesio, minkštinti, stiprinti, švelninti, ištiesinti, palengvinti šukavimą
Tinkamas tipas: visiems plaukų tipams ir skilinėjantiems plaukų galiukams
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: sudėtis nėra neriekaištingai gera
Tūris: 3 x 30 ml
Kaina*: 2,75 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Elevita

Ką žada gamintojas: Efektyvi Fitokosmetik jojobos aliejaus pagrindu atstatanti kaukė akimirksniu įsiskverbia į plaukų struktūrą, maitina ir drėkina juos, atkuria skilinėjančius galiukus, teikia purumo ir žvilgesio. Jojobos aliejus minkština, stiprina ir atgaivina plaukus, teikia švelnumo. Sudėtyje esantis ylang-ylang aliejus išlygina plaukus, apgaubia skilinėjančius galiukus, lengvina iššukavimą.
Naudojimas: tolygiai paskirstykite kaukę ant švarių drėgnų plaukų, palikite 3-5 min., nuplaukite vandeniu.


Kaukės supakuotos vienkartiniuose plastikiniuose maišeliuose, kurie sudėti į siaurėjančios, vokelio formos kartoninę dėžutę. Dėžutės dizaine vyrauja žalios spalvos tonai, puošybai naudojama daugybė skiritngų elementų ir puošybos detalių: tai ir užrašai įvairiausiomis spalvomis ir šriftais, ir augaliniai motyvai ir paveikslėliai ir spalviniai intarpai.

Ant pakuotės yra visa reikalinga informacija apie gaminį: ir sudėtinės dalys, ir ko tikėtis iš produkto, ir gamintojas, ir pilnas aprašymas. Tad informacijos nereiks ieškoti kažkur internete.


Kvapas. Malonus, kosmetinis kaukės aromatas labai ilgai išlieka ant plaukučių dar po jų plovimo. Kaukės kvapą sunku apibūdinti, jaučiu ir saldumą, ir kažką, kas primena geros kokybės muilą ir lengvą gaivumą. Tačiau turiu pasakyti, kad kaukės su arganu kvapas man buvo malonesnis.

Konsistencija. Plaukų kaukė vidutiniškos, gal kiek tirštokos konsistencijos. Produktas visiškai baltos spalvos.


Sudėtis: Aqua, Hordeum Vulgare Floral Water, Jojoba Oil, Organic Macadamia Integrifolia Seed Oil, Organic Camellia Oleifera Seed Oil, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glyceryl Monostearate, Glyceryl Stearate SE, Hydrolyzed Silk Peptides, Ylang Ylang Essential Oil, PerfumeBeta-carotene, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.


Poveikis. Plaukų kaukės kiekio pilnai pakako visiems, ilgiems mano plaukams padengti. Ją šiek tiek palaikaiu ant plaukų ir išskalavau likučius vandeniu. Išsiplovė gana lengvai. Dar šlapi plaukai atrodė visiškai lengvi, paklusnūs ir glotnūs.

Išdžiovinus plaukus, jie atrodė puikiai: pakankamai pamaitinti, gyvybingi, sveikai spindintis, minkšti, švelnūs ir kvapnūs. Po kaukės plaukučiai nuotabiai paklusnūs, dailūs ir gerai atrodantys, tokie, kokių nori kiekviena moteris. Dėl kaukės poveikio skilinėjantiems plaukų galiukams nieko pasakyti negaliu - maniškiai šiuo metu visiškai nelinkę skilinėti, tai ir tokio efekto neužfiksavau ir nepastebėjau.

Visgi, man labiau patiko plaukų kaukė su arganu, ir tik dėl to, kad argano kaukė geriau suvaldė mano pūstis linkusius galiukus, ši suteikia plaukams šiek tiek purumo ir lengvumo. Nesakau, galiukus tikrai paglotnina, tačiau kaukė su arganu tai darė šiek tiek geriau.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtos nuotaikos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai