KIDO "Air Comfort" lenkiškos vienkartinės sauskelnės

Toliau ieškome nebrangių ir kokybiškų sauskelnių savo mažyliui. Šį kartą pasakoju apie ekonomiško varianto lenkiškas sauskelnes, kurias Lietuvoje galima įsigyti Švaros Prekės parduotuvėse. Apie jas neradau visiškai jokios informacijos, todėl buvo sunkoka pasiryžti išbandyti, bet nugalėjo smalsumas ir nedidelė kaina. Pasižiūrim, kas ir kaip?


KAINA, PAKUOČIŲ DYDŽIAI ir ĮSIGIJIMO VIETOS

Kido sauskelnių Lietuvoje galima įsigyti tik Švaros prekės internetinėje parduotuvėje (ČIA).
  • MIDI (5-10 kg) 60 vnt, - 6,90 EUR (0,12 Eur/ vnt,)
  • MAXI (8-19 kg)
  • JUNIOR (12-25 kg)

Kaip matote, jums nurodžiau tik turimų sauskelnių kiekius ir kainas, o situacija labai paprasta: Lietuvoje yra tik šio dydžio sauskelnių, o kitų dydžių, jei susidomėjote, matyt teks ieškoti Lenkijos parduotuvėse.

IŠVAIZDA

Sauskelnės visiškai baltos spalvos, jokių papuošimų ant jų nėra, matosi tik blizgi lipni juostelė priekyje, ant  kuriuos užsegami lipdukai ir tamprus juosmuo nugaros pusėje. Tad paprastos, tačiau tai nėra blogai.
Blogiausia yra pačios sauskelnės, pirmiausia, krašteliai tarp kojyčių yra tokie platus, ir mano akimis ne tik kad nereikalingi, tačiau ir trukdo sauskelnes gražiai uždėti. Sauskelnių nugaroje esantis tamprus juosmuo yra labai minimaliai tamprus, o lipdukai jokio tamprumo neturi.
Visgi, labiausiai mane erzina sauskelnių kietumas, grubumas, ir jis yra tiek išorėje, tiek viduje: kietos, nelanksčios ir labai tikėjausi kad nebus trečios blogybės - nepatogios.


POVEIKIS

Sauskelnių sudėtinių dalių šį kartą nėra - matyt gamintojas nenaudoja balzamo. Mano baisiausias košmaras buvo sunkiai užsidedančios ir nepatogios sauskelnės. Jos tikrai sunkiai užsideda: nugaroje tampri sritis nėra stipriai tampri, todėl kiekvieną kartą aš užsegusi jas dar ilgai taikau, dailinu, tvarkau, kad jos būtų patogiai ir saugiai uždėtos. Visgi, man tai sunkiai pavyksta: arba nugaros sritis atvimpa, arba aplink kojytes ir šonus nepakankamai gerai užsideda, todėl dažniausiai sysiukas išteka lauk pro nugarą ar šoną. Siaubas, kad ir ką bedaryčiau, uždėjimas yra labai prastas, forma neapgalvota iki galo ir nepatogi mano mažiukui - uždėjus sauskelnes jis suirzta, tampa nelaimingas, ribojami jo judesiai ir jam nepatogu. Judesius riboja ir per platūs krašteliai aplink kojas.
Šiaip sauskelnės sugeria vidutiniškai ir visai neblogai: ranka paspaudus drėgmė jaučiasi. Tačiau mane labiau neramina tai, kad kartą ar kitą pasysiojus, viduje esanti medžiaga, kartu su sugeriamuoju sluoksniu susigarankščiuoja, sušoka į raukšles ir tampa žiauriai nepatogi mažyliui. O ir lipdukai, po poros atsegimų ima prarasti lipnumą.
Ir šiaip, sauskelnes dar būtų galima naudoti, tačiau po 4 dienų naudojimo, mano mažylio užpakaliukas paraudo ir jį gana stipriai išbėrė!!! Pirmą kartą nuo sauskelnių mažiukui išbėrė, jis tapo labai irzlus, piktas, zirziantis: ne tik kad nepatogu, bet dar ir skauda. Aišku, sauskelnes nustojau naudoti iškarto - ir po truputį jau gydomės išbėrimus.
Oficialiai - jei prieš tai  man labai nepatiko Lidl "Softino" sauskelnės, tai jos palyginus su šiomis gana geros. Kido sauskelnės oficialiai yra prasčiausios, kokias tik kada nors naudojome! Ne tik nepatiko, bet ir stipriai sudirgino!




Ačiū, kad skaitote,
Smagaus, šeimyniško penktadienio, Gėlėta kosmetinė

Komentarai