2016/10 Spalio mėnesio kosmetinės naujienos: Dove, Essence, Catrice ir kt.

Mėnesio pabaiga reiškia... naujus pirkinius! Aš galvojau, kad šį mėnesį nusipirksiu tik skystą rankų muilą ir viskas, man daugiau nieko nereikės, tačiau, pirkinių ir naujienų gavosi gerokai daugiau, pirkiausia, gavau siuntinukus iš Dove, Essence ir Catrice... O vieną savaitgalį, gulėdama karštoje vonioje, akimis apžvelgiau vonios lentynas: šaltąjam sezonui vonios priemonių praktiškai neturiu... Taip vienas po kito naujų pirkinių dėžutė prisipildė, ir šiandien noriu jums parodyti jos turinį.

"Lapkritis yra mėnuo, prisiminti, būti dėkingiems už daugybe posityvių dalykų, kurie nutinka mūsų gyvenime"
Citata, autorius nežinomas


Kūnui

Kūno šveitiklis man reikalingas visus metus. Aš kiekvieną kartą stengiuosi nusipirkti vis kažką nebandyto, todėl šį kartą, keliaudama į parduotuvę, žinojau kad noriu kažko nebandyto, bet kažkokių konkrečių kompanijų ar reikalavimų neturėjau. O kadangi artėja pirmieji šalčiai, išsirinkau su medumi ir labai tikiuosi pasakiško, malonaus uoslei kvapo.
Pirkau: Martina
Kaina: 4,10 EUR

Balea kosmetika, apskritai, prekinis ženklas yra labai vertinamas tarp pirkėjų ne tik Vokietijoje, bet ir Lietuvoje. Dušo želė aš turiu tikrai pakanakamai, tačiau, na nesusilaikiau neįsigijusi, juolab tokia žema kaina.
Pirkau: Klaipėdos "Dali" parduotuvėje
Kaina: 0,90 EUR

Voniai

Taip, Kneipp vonios putos galioja trumpai (vos 3 mėnesius nuo atidarymo dienos), taip, jų kaina gerokai užkelta ir taip, jos kiek sunkiau suputoja nei panašūs produktai, tačiau aš noriu išbandyti dar vieną pakuotę, tiesiog, juolab, ar kada bandėte, kad ir didelėje Maximoje, per eilinį apsipirkimą surasti vonios putas? Arba prekės ženklai nematyti ir nepatrauklūs, arba kvapas - visiška piguma. Bandysiu!
Pirkau: Maxima
Kaina: 4,29 EUR

Iš pakuotės kvepia labai skaniai, tokiu maloniu, šildančiu, rudenišku aromatu. Aišku, būna, kad susimaišius su vandeniu kvapas pasikeičia arba labai stipriai prislopsta. Labai tikiuosi kad to nebus ir mano vonia bus maloniai kvepianti.
Pirkau: Martinoje
Kaina: 2,60 EUR

Labai malonaus kvapo vonios druska. Aš galvojau kad alavijas neturi tokio malonaus kvapo, bet pasirodo turi :D :D Juokauju, žinoma, tiesiog, kvapas malonus, kosmetinis. Dar vienas malonumas mano voniai.
Pirkau: Maxima
Kaina: 3,89 EUR

Palmolive? Rimtai? Aha, visiškai rimtai :) Kvapas labai malonus, raminantis, gaivus... Man labai patiko, tad kodėl ne? Bus Palmolive :)
Pirkau: Maxima
Kaina: 3,85 EUR

Rankoms, burnos higienai ir dekoratyvinė

Aš nežinau, muilas kvepia sintetiniais vaisiais, tai iš esmės vokiška kosmetika, tačiau Mildeen kompanijos gaminiai tikrai ne visi geri, kaip ir ne visi blogi, kartais pasitaiko visai nieko. Išbandysiu.
Pirkau: Klaipėdos "Dali" parduotuvėje
Kaina: 1,20 EUR

Prieš kelis metus esu bandžiusi panašų rinkinuką dantukams balinti ir man patiko, labai tikiuosi, kad patiks ir šį kartą.
Pirkau: ebay (pardavėjo nuoroda ČIA)
Kaina: $2.56/ 2,34 EUR

Šituos šešėlius gavau dovanų, darydamasi Express makiažą "Stiliaus kodo" salelėje, Akropolyje. Iš tiesų, makiažas buvo ne visai makiažas, o daugiau supažindinimas su Paese produktais. Man visai patiko, tik kažkaip turėjau visai nedaug laiko, todėl labai greitai susipažinau su viskuo, greitai pasidažėm, gavau dovanų šešėlius ir laiminga iškeliavau.
Apie šešėlius, pasirinkimas buvo menkas, o patys šešėliai, neturi nei pavadinimo, nei ingredientų, nei kiekio, na visiškai nieko, kažkaip nelabai kaip nuteikia, ir net nežinau, ar jie tinkami naudoti, nes dabartinių šešėlių pakuotės visiškai kitokios.
Gavau: Stiliaus kodas
Vertė: gal apie 6,08 EUR

Kitos smulkmenos

10. CLEANIC higieniniai ausų krapštukai, 160 vnt.
Pirkau: Maxima
Kaina: 0,69 EUR

11. BELLA Cotton "Care" ausų krapštukai su alaviju, 160 vnt.
Pirkau: Maxima
Kaina: 0,92 EUR

Tiesiog, geros kokybės kosmetiniai krapštukai, kuriuos naudoju ir makiažui pataisyti. Cleaninc ir Bella tiek krapštukai, tiek medvilnės diskeliai man labai patinka.

12. - 13. MERISTA velveto gumelės plaukams (mėlyna ir raudona)
Kadangi rudens ir žiemos viena svarbiausių tendencijų yra velveto medžiaga, o žinodama save, aš puikiai suprantu, kad velveto drabužiui aš dar nesu pasiruošiusi, bent ne šiemet, tai tiesiog įsigijau plaukų gumytes. Man labai fainos, rudeniškos, patogios dėvėti ir plaukuose atrodo puikiai.
Pirkau: IKI
Kaina: 2 x 0,87 EUR

DOVE




Štai tokios naujienos mane pasiekė iš Dove šį kartą. Noriu padėkoti kompanijos atstovams už priemonių liniją su nuostabiu, man labai labai patinkančiu kvapu.

ESSENCE
2016/17 rudens ir žiemos Essence kompanijos naujienos

CATRICE

2016/17 rudens ir žiemos Catrice kompanijos naujienos

Va kiek gausių naujovių šį kartą mane pasiekė iš Catrice ir Essence. Niekas dar nebandyta, niekas netestuota, tad bus labai labai įdomu išbandyti.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Štai tokios mano kosmetinės naujienos šį mėnesį. Viso kosmetikai ir grožiui išleidau: 26,52 EUR, kukliai, tačiau pakankamai daug gaminių ir naujovių.




Ačiū, kad skaitote,

Malonios Lapkričio pradžios,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai lauksiu atsiliepimo apie Catrice HD skystą makiažo pagrindą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, kad parašėt, jau testuoju ir bandysiu kuo greičiau paruošti įrašą :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą