CATRICE "Luxury Lashes Volume" blakstienų tušas, atsparus vandeniui "010 Black Waterproof"

Su savo mažuoju sūneliu jau kelintas mėnuo kelis kartus per savaitę lankomės baseine ir intensyviai mokomės plaukti ir nardyti. Savaime suprantama, pasidažiusi mama ir baseinas yra nesuderinami dalykai, nebent rinktis vandeniui atsparias priemones. Todėl šį kartą noriu papasakoti apie vandeniui atsparų tušą iš Catrice, skambiu "Luxury Lashes" pavadinimu ir nuostabiais pažadais, šilko proteinais ir maloniu kvapu...

"Kuo tu keistesnis, tuo tu linksmesnis..."
Citata, autorius nežinomas



Produktas: CATRICE "Luxury Lashes" blakstienų tušas, atsparus vandeniui "010 Black Waterproof"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė, paryškinti blakstienas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atsparus vandeniui
Labiausiai nepatiko: dengiau daugiau sluoksnių sukuria burbuliukus
Tūris: 11 ml
Kaina*: apie 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Didelės. Ryškios. Gražios.
"Luxury Lashes" blakstienų tušas suteikia blakstienos daug apimties, užriečia ir suteikia ilgumo. Kašmyro proteinai ir subtilus kvapas. Vandeniui atsparus tušas turi vidutinio dydžio nailoninis šepetėlis atskiria kiekvieną blakstieną.

Didesnės apimties, nuostabiai užriestos ir tobulai paryškintos
Su kašmyro proteinais
Atsparus vandeniui.


Man labai patinka šio tušo pakuotės dizainas: atrodo nieko neįprasto, tačiau labai maloniai nuteikia blizgi mėlyna ir kampuoti tušo galai. Tiesiog, pati pakuotė atrodo yra tradicinė, tačiau jos dizainas malonus akiai, neatrodo pigiai, yra elegantiška ir labai patogi laikyti rankose.

Tušo šepetėlis šiek tiek didesnis nei vidutinio dydžio, pagamintas iš nailoninių šerelių. Galvutė suformuota su siaurėjančia link galo forma, kas palengvina mažų, trumpesnių blakstienų pasiekimą ir nudažymą.

Kvapas. Nepatikėsite, bet tušas nesmirda tušams būdingu kvapu, jis kvepia kosmetiniu, šiek tiek saldžiu aromatu. Aišku, jis jaučiamas tik uostant šepetėlį, ant blakstienų to kvapo nelieka, tačiau tai malonu. Jei neklystu, tai pirmasis, mano naudotas tušas, pakvėpintas kvapais.

Konsistencija. Tušas juodas, vidutinio tirštumo konsistencijos.


Sudėtis: ISODODECANE, CERA ALBA (BEESWAX), AQUA (WATER), NYLON-12, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, VP/HEXADECENE COPOLYMER, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, PROPYLENE GLYCOL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, HYDROLYZED WOOL, TOCOPHERYL ACETATE, BISABOLOL, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, FARNESOL, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Ant blakstienų tušas lengvai ir gana tolygiai pasiskirsto. Dėl didelio šepetėlio yra rizika nutepti blakstienas ir padažyti odą, todėl dengti reiktų kruopščiau ir atsargiau.

Man asmeniškai vieno sluoksnio per maža, nes su vienu sluoksniu blakstienos atrodo tik vos vos ryškesnės, tačiau nepakankamo intensyvumo, todėl aš renkuosi dengti du ir daugiau sluoksnių. Turiu pasakyti, kad sluoksniavimas nėra šio tušo stiprioji pusė - aš nežinau kodėl, bet dengiant storesniu sluoksniu, ant blakstienų susidaro gumulėliai. Kol tepame nedidelį kiekį priemonės ant blakstienų, jis pakankamai gerai ir pakankamai tolygiai pasiskirsto, suteikdamas natūralų efektą. Tačiau vos tik noriu paryškinti, ir užtepti daugiau - atsiranda tokie kaip smulkūs gumuliukai, lyg sluoksniai nenorėtų lipti vienas su kitu, ar suliptų netolygiai.

Tušas pailgina blakstienas, kaip matote nuotraukose, šiek tiek užriečia ir suteikia šiek tiek tankumo; tad iš esmės daro viską ką žada.


Vandeniui tušas tikrai atsparus, nebyra, netrupa, netepa odos alink akis ir išlieka visą dieną. Apskritai, jį nuvalyti yra sudėtinga, net ir su vandeniui atsparaus makiažo valikliu teks pavargti. Visgi, galiu nuraminti, nusivalo, tik užima daugiau laiko...

Aš nežinau ar tušas man patinka - paprasčiausiai aš labai nemėgtu vandeniui atsparių tušų, niekad nemėgau tokių tušų ir ne kartą įsitikinau, kad toks pats tušas, kuris nėra atsparus vandeniui, dengia gerokai dailiau, nei jo vandeniui atspari versija. O ir to atsparumo vandeniui man nelabai reikia - keliaujant į baseiną dažnai pamirštu pasidažyti akis, o ir su tokio amžiaus vaiku, visiškai negalvoji, kaip atrodai - svarbiausias tikslas yra pati treniruotė, o ne tai, kiek gražiai atrodo blakstienos. Na o įprastomis progomis - geriausias draugas man vandeniui neatspari, tačiau gražiau dengianti tušo formulė.

Bandžiau ir testavau gana ilgai, tačiau kažkokios konkrečios nuomonės taip ir nesusidariau. Asmeniškumai sako - ne; sveikas protas ir žvilgsnis į nuotraukas sukuria visai neblogą vaizdą.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro ir ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai