ZIAJA "Goat's Milk" paakių kremas su ožkos pienu, sausai ir raukšlėtis linkusiai odai

Šiandien jaučiuosi pavargusi, todėl pirmiausia prisėdau ir parašiau savo nuomonę apie produktą, o dabar prisėdau prie įžangos... Ir žinot ką, šiandien nusprendžiau, kad jos nenoriu rašyti, tiesiog norisi normalaus nakties miego, tad visiems sakau labos nakties ir siūlau susipažinti, paskaityti, o jei bandėte, pažiūrėti, kokia mano nuomonė apie ZIAJA paakių kremą su ožkos pienu.

"Jūsų ateitis priklauso nuo jūsų svajonių ir sapnų, tad keliaukite miegoti"
Mesut Barazany


Produktas: ZIAJA "Goat's Milk" paakių kremas su ožkos pienu, sausai ir raukšlėtis linkusiai odai
Gamintojas: "ZIAJA Ltd". Pagaminta Gdansk, Lenkija
Paskirtis: drėkinti, stangrinti paakių odą, panaikinti mažas raukšleles
Tinkamas tipas: sausai ir raukšlėtis linkusiai paakių odai
Labiausiai patiko: neprastai drėkina
Labiausiai nepatiko: jokio poveikio smulkioms raukšlelėms nepastebėjau
Tūris: 15 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: 
- Drėkina, tonizuoja ir stangrina odą;
- Užtikrina odos stangrumą;
- Maitina ir matomai panaikina smulkias raukšleles.
Pagrindiniai ingredientai: ožkos pienas, vitaminas A ir E, provitaminas B5 (d-pantenolis).
Naudojimas: nedidelį kremo kiekį paskirstykite ant paakių odos, palaukite, kol susigers.


Veido kremas supakuotas gana tradiciniame, paakių kremams būdingame plastiko tūbelės formos įpakavime, kuris įdėtas į kartono dėžutę. O nuo pernelyg smalsių pirštukų, kremą gamintojai apsaugojo skaidraus plastiko plėvele ant kartoninės dėžutės. Plastikinės pakuotės dangtelis nusisuka, dozuojama per nedidelę, patogią dozavimui angą.

Kalbant apie dizainą, jis gana "švarus", minimalistinis. Puošyboje naudojamos tik balta ir pilka spalvos, puošia užrašai ir nedidelis ožkos paveikslėlis. Iš tiesų abiejų pakuočių dizainai identiški, tik jei kartoninė dėžutė pilka su baltais užrašais, tai tūbelė balta su pilkais užrašais.


Kvapas. Jokio specifinio kvapo aš neužuodžiu, tiesą pasakius man atrodo jis net nėra parfumuotas. Tiesiog jaučiamas lengvas, vos vos užuodžiamas natūralus kremo kvapas.

Konsistencija. Paakių kremas baltos spalvos, kremo konsistencija labai lengva, tačiau ne vandeninga, nors ir nėra labai tvirta.


Sudėtis: Aqua (Water), Caprylic/ Capric Triglyceride, Hydrogenated Coco-Glycerides, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Octyldodecanol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Ceteareth-20, Cetearyl Glucoside, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Lactobacillus/ Milk Solids/ Glycine Soja (Soybean) Oil Ferment, Cyclodextrin, Goat Milk Extract, Retinyl Palmitate, Sodium Polyacrylate, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Ethylparaben.


Poveikis. Pirmiausia, paakių kremas labai lengvos konsistencijos, visiškai nejaučiu jokio kremo riebumo, o ir susigeria jis labai labai greitai. Pirmus kelis kartus dengiau produkto pakartotinai ir jis vėl sugebėjo visas susigerti į odą. Nežinau, ar priemonė labai tinkama mano odai ar pati sudėtis sudėliota taip, kad priemonė labai greitai susigertų?

Kadangi kremo beliko vos keliems naudojimams, galiu visiškai tvirtai išsakyti beveik galutinę savo nuomonę apie produktą. Be akivaizdaus, itin greito susigėrimo, man labai patiko, jog kremas puikiai atgaivina paakių srities odą, suteikia jai nepaprasto švelnumo ir gerai sudrėkina paakių sritį.

Labiausiai laukiamas efektas, bent jau iš mano pusės, buvo žadamas smulkių raukšlelių panaikinimas, laukiau ir tepiau, tepiau ir laukiau... Odą gaivino, bet nei ji jautėsi kada nors stangresnė, negu prieš kremo naudojimą,o ir mano raukšlelių aplink akis visiškai niekaip nepaveikė. Niekaip, lyg kremas negalėtų įgyvendinti šio pažado: jokio efekto raukšlėms nemačiau ir nebetikiu, kad jo sulauksiu. Taip pat ginčyčiau ir maitinamąjį kremo efektą, manyčiau maitinimas yra per silpnas, ir prieš pradedant naudoti kremą, jo nereiktų tikėtis.

Iš esmės, nepaisant to, kad kremas nepajėgus naikinti raukšlelės, jo efektas man patiko, gal labiausiai tas labai labai greitas susigėrimas bei geras, vizualiai matomas odos gaivinimas.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai