#28/2016 Lapkričio mėnesio baigti produktai - Empties

Su kalendorine žiemos pradžia, mielosios draugės! Koks oras pas jus? Klaipėdoje nė kruopelės sniego, oras šiltas ir rudeniškas, na, šiltas, kaip žiemos pradžiai. Ei, kas nors paskolinkit sniego, ką? O tai visai nesijaučia kad jau žiema... 😁

Šio mėnesio pirmuoju įrašu noriu papasakoti apie savo mėnesio sunaudotus, subaigtus, ištuštintus ir šiaip, lauk metamus produktus. Man tokie įrašai vieni smagiausių skaityti, nors... tikrai nėra smagiausi rašyti (čia laiko atžvilgiu). Tad kviečiu pasižvalgyti, paskaityti ir pasidairyti ir gerai ir nelabai gerai tarnavusius grožio daiktelius.

"Gėris yra lyg sniegas: jie pagrąžina viską, ką uždengia"
Kahlil Gibran


Kūnui

Niekas man šioje priemonėje nepatiko: kvapas per saldus, pakuotė atrodo pigi, o be viso to, dar ir sausina kūno odą. Po jos man reikėjo didelio, labai didelio kiekio kūno kremo ir naudodama vis galvojau, galbūt verta ją paprasčiausiai išmesti lauk ir nebegadinti savo odos nekokybišku gaminiu?
VERDIKTAS: nekartotina

Prieš porą dienų pasiėmiau šitą losjoną, norėdama suteikti odai šiek tiek įdegio ir pastebėjau, kad pasikeitė jo kvapas, vadinasi jis sugedo ir nebėra tinkamas naudoti. Apžiūrėjusi pakuotę radau, jog galioja tik 6 mėnesius nuo atidarymo dienos, na, prabėgo beveik metai, tad nepaisant to, jog sunaudojau tik šiek tiek daugiau nei 2/3 losjono, metas atsisveikinti. Šiaip jis man pasirodė kokybiškas, tik nervindavo, jog po išsitepimo reikdavo laukti 4 valandas, ir po to dar kartą nusiprausti. Laiko atžvilgiu priemonė visiškai nedraugiška.
VERDIKTAS: iš St. Moriz savaiminio įdegio priemonių dar kažką tikrai bandyčiau, bet konkrečiai šito, tikriausiai ne

Keista priemonė, labai... Šveitimo aš nejaučiu, tik kūno masažavimą, tačiau nepaisant visko, efektas odai visai neblogas. Tai labiau ekonominio varianto priemonė, kai nesinori brangios arba priemonė jautrios odos merginoms, kurios nemėgsta tradicinio, grubesnio efekto kūno šveitiklių. O ir kvapas keistas, tikriausiai daugumai nepatiks ruginės duonos ir kmynų aromatas.
VERDIKTAS: nieko asmeniško, tačiau tikriausiai ne

Visai malonus naudoti aliejus voniai, tačiau, aš nepasakyčiau, jog jis buvo kažkas osom, nerealu. Taip, efektas odai geras, tačiau lygiai toks pat geras, kaip ir daugumos tokios paskirties priemonių. Galbūt galima išskirti priemonėje esančių ingredientų natūralumą bei trumpą galiojimo laiką. Bet iš esmės, rinkoje šiek tiek pervertintas produktas, malonus, bet skinu kelis laurus nuo karūnos ir prilyginu kitiems, panašios paskirties gaminiams. Be viso to, pastebėjau, kad aliejaus buteliukas nėra sandarus, tai privertė mane susimąstyti: ar teisingas galiojimo laikas, skaičiuojamas po atidarymo, jei jau gaminys per nesandarią pakuotę gauna oro?
VERDIKTAS: galbūt kartočiau

Veido odai

Patiko, kaip greitai susigeria į veido odą, patiko kremo gaivinamasis efektas. Bet jaučiasi toks fifty/ fifty (50/50), mat jokio poveikio raukšlelėms, jokio stangrinamojo efekto aš taip ir nesulaukiau. Jei šitų pažadų gamintojas nebūtų žarstęs, tikriausiai priemonę vertinčiau geriau. Dabar gi, nebloga, tačiau pažadų nesugeba išpildyti.
Vietoj joDOUGLAS "Natural" šviesinantis paakių kremas su Q10 ir granatų ekstraktu
VERDIKTAS: galbūt

Greitas susigėrimas, drėkinimas ir odos skaistinimas yra pagrindiniai šio kremo aspektai. Kremas lengvos konsistencijos, neapsunkina veido odos, todėl turėtų puikiai tikti visiems odos tipams. Deja, aš jo visiškai nerekomenduoju žiemos ir rudens metui - šaltiems orams ir išsausėjusiai odai tai pernelyg lengva priemonė.
Vietoj joDOUGLAS "Natural" gaivinantis dieninis veido kremas sausai odai su granatų ekstraktu
VERDIKTAS: taip

Patiko, tikrai gera priemonė veido odai, gerai valo ir ją gaivina. Tiesa, nežinau, kodėl man susišvietė, kad tonikas brangokas? Normali jo kaina, matyt tuo metu paverčiau ją į litus ir išsigandau. Ne, tikrai nebrangu, o pasidarius po šiandienines kosmetikos kainas, visai normalu.
Vietoj joBABE "Face Line" tonizuojamasis losjonas normaliai ir sausai veido odai
VERDIKTAS: kartočiau

Įvairūs

Man visai patiko, aišku, tai rankų muilas, daug apie efektą nepasakysi, bet labai smagu naudoti natūralesnius gaminius, kad ir rankų odai.
Vietoj joMILDEEN vaisių aromato skystas muilas
VERDIKTAS: kartočiau, bet kito kvapo

9. NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas "Roma" su oleandrų žiedų, muskato ir figų aromatu, 250 g
Faini man šitie muilai, kvepia maloniai, pakuotė džiugina akį, nesausina rankų ir pakanka labai labai ilgam. Manau progai pasitaikius nusipirksiu daugiau ir įvairesnių kvapų, o kol kas man patiko.
Vietoj joDOVE "Cream Oil" muilas su marokietišku argano aliejumi
VERDIKTAS: kartosiu

10. ETUDE HOUSE Brush Shower Cleaner - makiažo šepetėlių valymo skystis, 250 ml
Visiškai šepetėliams netinkanti priemonė, nes juos gadina, skatina plaukelių kritimą ir bijau, kad ilgalaikėje perspektyvoje, ištirpdytų ir klijus laikančius plaukelius. Tad sunaudojau plaukų šepečiams plauti. Aišku, kad plauna labai švariai,  bet mano šepetėliai man tiek nenusikalto, kad juos gadinčiau tokia prasta priemone.
Vietoj joFINALE "Strength & Vitality" šampūnas normaliems plaukams su žaliosios citrinos ekstraktu ir medaus proteinais
VERDIKTAS: nekartočiau

11. SIGNAL "White Now Glossy Chick" balinanti dantų pasta, 50 ml
Šita pasta man patiko ne tik dėl balinamojo efekto, tačiau ir dėl kiek neįprasto, vaisinio ar vaikiškos kramtomosios gumos skonio. Na man nepatinka aštrios burnos ertmės priežiūros priemonės, kurios tiesiog griaužia odą. Todėl mieliau renkuosi tokias. Dažniausiai švelnesnio skonio priemonės nusileidžia mėtinėms savo poveikiu, bet čia, nieko panašaus - veikia nepriekaištingai.
Vietoj josSIGNAL "White Now Triple Power Gold!" balinanti dantų pasta
VERDIKTAS: kartočiau

Dekoratyvinė kosmetika

12. ESSENCE "Pure Nude" makiažo pagrindas "10 pure beige", 30 ml
Labai labai šitą makiažo pagrindą mylėjau vasaros metu. Su juo oda praktiškai besvorė, net neatrodo, jog kažką ant jos būčiau dengusi ir toks lengvumas yra geriausias priemonės aspektas. Aišku, man patiko ir tai, jog jis neparyškino sausesnių odos vietų, bet manyčiau, kad rudens ir žiemos sezonui tokia priemonė būtų per lengva.
Vietoj joCATRICE HD Liquid Coverage makiažo pagrindas "020 Rose Beige"
VERDIKTAS: kartočiau

13. ESSENCE "Pure Skin anti - spot" Mouse Make-up kreminis makiažo pagrindas - putos "01 matte beige", 14 g
Nelabai tiko mano odos tipui. Aš ją galėjau naudoti tik tuomet, kai neturėdavau odos pasausėjimų, mat pudra juos paryškindavo. Tikriausiai tai priemonė, labiau tinkama jaunatviškai bei riebiai veido odai.
Vietoj jo: CATRICE HD Liquid Coverage makiažo pagrindas "020 Rose Beige"
VERDIKTAS: ne

14. CATRICE "Check & Tweed" lūpų dažai "C01-Queen's BEAUTea Time", 1 g
Šitie lūpų dažai buvo nerealūs, naudojau juos daug ir dažnai, tačiau tik šaltuoju metų laiku. Jų pigmentacija intensyvi, tačiau lūpų neapsunkina, išlieka ilgai, tačiau neišsausina. Aišku, paryškina lūpų raukšleles, bet man vistiek labai labai patiko. Gaila, jog tai buvo riboto leidimo Catrice produktas.
Vietoj jų: kiti turimi lūpų dažai
VERDIKTAS: mielai kartočiau, tačiau produktas jau nebeparduodamas

15. ESSENCE "Pure Nude" maskavimo pieštukas "10 pure beige", 3,2 g
O šitą maskuoklį, tik pabandytą ir beveik visiškai pilną, aš metu lauk. Kažkokia nesąmonė, jis visiškai nieko nemaskuoja, tad kam man reikia priemonių, kurios neatlieka jokios funkcijos. Tiesą sakant, man net pasiūlyti ją kažkam atiduoti gėda, nemanau, kad ji kam nors tiktų, todėl drąsiai metu lauk.
Vietoj joCATRICE "Liquid Camouflage" high coverage - kreminė maskavimo priemonė "010 Porcellain"
VERDIKTAS: tikrai ne

16. DOUGLAS "Naturals" lūpų balzamas su organiniu granatų ekstraktu, 4,2 g
Geras kainos ir kokybės santykis bei tobula, mano skoniui įtikusi, gaminio konsistencija. Gaila, kad baigėsi pakankamai greitai, tačiau tikriausiai taip būna su dauguma gaminių, kurie patinka: nespėjo pabosti, o jau krapštai iš indelio priemonės likučius.
Vietoj jo: L'Occitane "Verveine" verbenų lūpų balzamas
VERDIKTAS: mielai kartočiau

17. UOGA UOGA natūralus lūpų blizgesys "Pagauk mane" su spanguolių ekstraktu, 7 ml
Visai patiko, tiesa, tik kaip kasdienė priemonė, kai norisi tik truputį pasiblizginti lūpas. Kažkokiai rimtesnei progai manau nelabai, nes ir išlieka trumpai ir spalva nėra tinkama mano odos atspalviui. Buvo visai smagu naudoti, tiek kad keliems kartams jos dar liko, o galiojimas baigiasi gruodžio viduryje, tai metu iš karto, kad nepamirščiau ir neprikaupčiau nereikalingos, senos kosmetikos.
Vietoj jo: kiti turimi lūpų blizgesiai
VERDIKTAS: kartočiau, bet ne šią spalvą

18. ESSENCE "Studio Nail Triple Care" nagų lakas, skirtas atstatyti, stiprinti ir rūpintis nagais, 8 ml
Nu nesąmonė, gryna nesąmonė: nei ji man stiprina nago, nei atstato, nieko nedaro, nors išnaudojau daugiau nei pusę buteliuko. Greičiau atvirkščiai, išsausino nago plokšteles, kas sukėlė dar stipresnį sluoksniavimąsi. Kad nekaupčiau to, ko man nereikia - iš karto metu lauk.
Vietoj jo: ESSENCE "Colour & Care" stiprinamasis nagų lakas
VERDIKTAS: ne

Kosmetinės smulkmenos

19. BELLA "Wiping & Cleaning" dvigubi medvilnės diskeliai, 120 vnt.

20. CLEANIC "Soft & Comfort" medvilnės diskeliai, 133 vnt.
Abu šie, yra mano mėgstamiausi iš visų, rinkoje siūlomų medvilnės diskelių. Man jie patogūs, tvirti, netyžta, gerai sugeria. Žodžiu, abu verti kartojimo, o taip būtinai ir bus.

21. BELLA "Care" kosmetiniai krapštukai su alavijų ekstraktu, 160 vnt.
Visai neblogi, patogūs naudoti, plastikas naudojimo metu neišlenda, sudėti tvirtai. Tad iš tiesų patiko. Aišku, visų dar nesunaudojau, tiesiog sudėjau vonioje į jiems skirtą stiklinį indą.

Grožio įrankiai: manikiūro, makiažo ir kt.

Buvo visai fainas, tiek kad, jie man greitai nusidėvėjo. Turėjau tris tokius ir čia berods paskutinis. Tai va, visai neblogas, gal sakyčiau, kad tokios plačios sienelės nėra itin patogu, tad mieliau ateityje rinksiuosi siauresnes.
Vietoj joSINCERO Proffesional Care 6 žingsnių dildė - poliruoklis
VERDIKTAS: tikriausiai

23. JESSUP kabuki tipo plokščias kirstas makiažo šepetėlis
Šitą šepetėlį naudojau makiažo pagrindui paskirstyti ir per pastarąjį plovimą nutiko va kas. Įdėjau nuotrauką šone, kur aiškiau matosi kaip krūva šerelių atlipo nuo pagrindo ir išsmuko lauk. Galbūt galima bandyti sutvarkyti, bet et, neverta. Labai gaila, nes šitas šepetėlis man labai patiko ir netikiu, kad Jessup šepetėliai tiek telaiko (naudoju apie 11 mėnesių). Tiesiog aš linkusi manyti, kad arba pasitaiko neitin kokybiškas šepetėlis arba jį sugadino nevykęs Etude House makiažo šepetėlių valymo skystis. Et, iš tiesų labai labai apmaudu.
Vietoj jo: kiti turimi makiažo šepetėliai ir įrankiai
VERDIKTAS: vistiek kartočiau

24. JOURSNA/ ZHOUSHINA akių šešėlių šepetėlis - aplikatorius su kempinėle ir bambukine rankena 
O šitie nebuvo geros kokybės, jos aš ir nesitikėjau, ir netikėjau, kad ilgai laikys. Visiek atlaikė visai neblogai, skųstis negaliu. O nusidėvi jie visi vienodai, tieisog suskeldėja kempinėlė (nuotrauka šone) ir ima plyšti. Gaila, nes tai paskutinis makiažo šepetėlis su kempinėle. Gal kas žinot, kur įsigyti geros kokybės tokį, kempininį makiažo šepetėlį Lietuvoje?
Vietoj jo: kiti turimi makiažo šepetėliai ir įrankiai
VERDIKTAS: tokio tipo šepetėlio noriu, tik ne iš šios kompanijos

25. - 26. DENTALUX rožinis ir mėlynas dantų šepetėliai
Šituos pirkau Lidl ir turiu pasakyti, kad visai nieko, neblogi. Na aišku, jaučiasi, kad pigūs ir paprasti, bet kažin ar kaina turi didelę įtaką dantų švarai. Tikriausiai svarbiau kaip valai dantis ir kokią pastą naudoji. Nežinau, šiaip tikrai bandžiau geresnės kokybės dantų šepetukų, tad nieko labai gero pasakyti negaliu, kaip ir nieko, labai blogo.
Vietoj jųSIGNAL "Super Clean" minkšti šepetėliai
VERDIKTAS: galbūt

27. LUSH "The Comforter" Bubble Bar - vaisių kvapo vonios burbulas
Nors nuotraukoje nieko nėra ir niekur nepažymėta, bet baigiau ir Lush vonios burbulą. Paprasčiausiai, jis neturi jokios pakuotės, todėl nieko nufotkinti ir negalėjau. Man patiko, jau iš įrašo matėte, kad labai labai patiko.
Vietoj jo: LUSH "Sex Bomb" vonios burbulas
VERDIKTAS: mielai kartočiau
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, va tokia mano grožio priemonių šiukšlinė buvo šį mėnesį. Nei mažai, nei daug, tiesiog, labai sveikas ir normalus kiekis. Aišku, man labiausiai gaila mano Jessup makiažo šepetėlio, labai gaila, bet ką padarysi, turiu šepetėlių dar gana daug, tikrai kažkaip išsiversiu ir su turimais įrankiais.





Ačiū, kad skaitote

Gražios ateinančios žiemužės,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai