AVON "Planet SPA" stangrinamasis kūno kremas "Fantastically Firming" su kolumbietiškos kavos ekstraktu

Šį kartą mano ranka siekia mažiau naudojamų produktų, iš kurių renkuosi papasakoti jums apie Avon Planet SPA stangrinantį kūno kremą su kava. Aš daug metų dirbau šios kompanijos konsultante ir visai neblogai žinau tiek pardavimo sistemas, tiek gaminius, tiek daugumos efektą ant savo odos, plaukų, nagų. Per visą laiką buvau išbandžiusi didžiąją, tuo metu siūlomo asortimento dalį ir būtent "Planet SPA" linijos gaminiai buvo didžiausias troškimas ir labiausiai norimi gaminiai iš viso kompanijos asortimento, na, dar kvepalai, - kompanijos kvepalai tikrai puikiai tinka kasdienai. Taigi, taupydavau savo paaugliškus ir studentiškus pinigėlius, vis siekdama įsigyti gaminių iš Planet SPA, ir visai nesvarbu, kurios linijos ar kurio kvapo - visi jie buvo nepaprastai malonių kvapų ir gero poveikio. Galbūt šiek tiek nostalgiškų prisiminimų vedama, aš nusprendžiau įsigyti kūno kremą, tikėdamasi malonaus aromato ir lengvo žvalumo jausmo rytais, aš rinkausi su Kolumbietiška kava. Kaip mums sekėsi draugauti? kaip kremas man patiko? Apie viską išsamiau kviečiu skaityti naujame įraše.

"Myliu žmones, kurie mane prajuokina, priverčia susimąstyti ir išverda man kavos. Nebūtinai tokia eilės tvarka"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: AVON "Planet SPA" stangrinamasis kūno kremas "Fantastically Firming" su kolumbietiškos kavos ekstraktu
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: stangrinti, drėkinti, maitinti, suteikti elastingumo kūno odai
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: skalsi priemonė
Labiausiai nepatiko: nemalonus, sintetinis kvapas
Tūris: 200 ml
Kaina*: pilna kaina 11,58 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų (www.avon.lt)

Ką žada gamintojas: Stangrina odą, suteikia jai elastingumo, kavos pupelių ekstraktas maitina ir drėkina.


Pirmiausia apie pakuotę. Plastikinis žemas, platus baltu plastiko dangteliu užsukamas indelis. Indelio spalva ruda, ir tiesą pasakius, labai nedailiai ruda, nemaloni akiai, tiesiog, manau daug geriau būtų atrodžiusi kavos juodumo spalva, kaip manote? Tiesa, net ir etiketė, atrodo kažkokia nekokybiška: kataloge visi gaminiai atrodo tobulai, tačiau čia, etiketė priklijuota netiesiai, kai kurie raštai ir užrašai (rudos spalvos) vos matomi, etiketės spalva kažkodėl atrodo nepakankamos kokybės. Tiesiog, realiai žiūrint pakuotė atrodo apverktinai, vertinant tai, jog "Planet SPA" visuomet buvo Avon kompanijos prabangi serija.

Kas man patinka pakuotėje? Dvigubas lipdukas, po kuriuo yra visa reikiama informacija: patogu ir paprasta, užima nedaug vietos ant pakuotės, tačiau kartu lengvai randama. Ir dar, labai smagu, jog gamintojas po dangteliu naudoja apsauginę plėvelę, taip aš žinau, kad gaminį atidariau pati pirmoji, po jo gamybos ir jis tikrai nepradėjo gesti anksčiau laiko.


Kvapas. Kiek aš pamenu, Planet SPA bet kurios linijos, išskyrus Afrikos, su taukmedžiais, man kvepėdavo nepaprastai gardžiai. Todėl galite įsivaizduoti, koks nusivylimas mane aplankė, kai pauosčiau šį kremą... Tikėjausi gundančio, karšta stipria kava kvepiančio aromato, taip ir kviečiančio ragauti ir mėgautis. O kremas, na mažų mažiausiai kvepia nemaloniai - užuodžiu gryną sintetinį kvapą, bandytą gardinti kažkuo panašaus į dirbtinio kokosų aliejaus aromatą. Tačiau ne, tiesiog absoliutus sintetinis kvapas, toks nemalonus, kad tepant ant kūno atrodo, jog nieko gero odai su šiuo kremu neduodu. Labai nusivyliau! 😠

Konsistencija. Kūno kremas baltos spalvos. Tai tvirtas kremas, net palenkus indelį jis niekur nepabėga ir neslysta, nors konsistencija atrodo vidutiniškai sunki ir vidutiniškai riebi.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate, Petrolatum, Stearic Acid, Mineral Oil, Dimethicone, Isopropyl Palmitate, PEG-100 Stearate, Imidazolidinyl Urea, Parfum, Phenoxyethanol, Carbomer, Cetyl Alcohol, Disodium EDTA, Choleth-24, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Hydroxide, Ceteth-24, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Urea, Vitis Viniera (Grape) Fruit Extract, Glucosamine HCL, Algae Extract, Yeast Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Sorbitol, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Sodium PCA, Glycine Soja (Soybean) Lipids, Hydrogenated Lecithin, Tilia Cordata Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Arginine, Glycine, Proline, Xanthan Gum.


Poveikis. Pirmiausia reikia pagirti kūno kremo skalsumą, jo pakanka visiškai nedidelio kiekio visai kūno odai padengti, todėl naudojasi taupiai ir iš tiesų pakanka ilgam.

Deja, tepant kūną kremu mane stipriai erzino jo kvapas, tiesiog atrodo, kad nieko gero odai aš nesuteikiu. Nors, tyrinėdama jo sudėtį, aš buvau maloniai nustebusi, ji nėra tokia prasta, kaip man pasirodė iš pradžių: dauguma sudėtinių dalių ne tik saugios bet ir teikia naudos odai. Tad tikrai jaučiamas kūno drėkinamasis ir labai labai lengvas maitinamasis efektas. Atrodo, kad mano odai visai pakanka tokio drėkinimo, kokį kremas geba suteikti. O va, su stangrinamuoju efektu bei odos elastingumo didinimu, liūdna, nes nieko panašaus nepastebėjau. Nei kažkokio stangrumo, nei odos pagražėjimo, nors naudoju jau kuris laikas. Galbūt ir naivu to tikėtis iš paprasčiausio kremo, tačiau puikiai žinau, jog yra priemonių, gebančių iš tiesų stangrinti odą.

Kalbant apskritai, efektas tikrai nėra labai prastas, toks visai nieko, tačiau tas sintetinis kvapas... na paprasčiausiai kremą nemalonu naudoti ir jau kuris kartas aš pastebiu, kad rankos vis aplenkia šią pakuotę ir mieliau ima kitas turimas kūną kondicionuojančias priemones nei šią. Tad, nors ir yra šiokių tokių gerų aspektų, bet priemonė man nepatiko. Manau kaip nors bandysiu sunaudoti  likusį kiekį, ir ateityje atidžiau rinksiuosi priemones, kurios įtiks ne tik mano odai, tačiau ir mano uoslės receptoriams.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios jums nakties ir geriausių sapnų,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai