DOVE "Derma SPA" rankų kremas "Goodness³" švelniai, lygiai ir spindinčiai odai

Visos mano svajonės išsipildė! Man atrodo Aliona iš Lithuanian Beauty Blog, vis sako, kad norus reikia sakyti garsiai, ir jie išsipildo. Ji visiškai teisi - pastarąsias tris dienas zirziau, kaip noriu sniego, ne kartą minėjau jį savo įrašuose, ir voulia - šiandien visą dieną snigo, o vakare, viskas užklota visai padoriu sniego sluoksniu! Rytoj būtinai tempsiu vyrus lauk, nors kelioms minutėms, kol sniegas nedingo. Juk niekad nežinosi, kiek ilgai jis išliks, nors... šiuo metu šąla, tad baltu žemės patalu turėtume pasidžiaugti ilgėliau.

Kol džiaugiuosi šventinę nuotaiką keliančiu oru, būtinai noriu papasakoti apie priemonę, kurią norėjau aprašyti jau nežinau kiek laiko. Ilgai ją naudojau, tad manau metas papasakoti apie Dove Derma SPA kremą su aukso spalvos dangteliu, skirtą suteikti rankoms švelnumo, spindesio ir lygumo. Kvečiu naujam įrašui ir nuomonei.

"Ačiū Dievui, už pirmąjį sniegą. Jis primena, kad nepaisant to, kokio amžiaus esi, ar kiek daug patyrei, kažkas vistiek gali būti naujo, jei tik nori tikėti, kad jie tau kažką reiškia"
Candace Bushnell


Produktas: DOVE "Derma SPA" rankų kremas "Goodness³" švelniai, lygiai ir spindinčiai odai
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: suteikti rankų odai švelnumo, lygumo, spindesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: iš karto suteikia švelnumo ir lygumo
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 75 ml
Kaina*: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais

Ką žada gamintojas: Greitai įsigeriantis rankų kremas su omega aliejų ir drėkinamųjų elementų "Cell-Moisturisers™" mišiniu sausai odai. Pasijuskite lyg tikrame SPA ir kasdien mėgaukitės aksominiu švelnumu spindinčia oda.


Dove kompanijos produktai yra ypatingi ne tik savo kvapais, tačiau ir pakuotėmis. Šito kremo pakuotė balta, su švelniai rudos spalvos dangteliu. Iš tiesų, pakuotės plastikas minkštas, patogus naudoti, bet ir turi kažką tokio, kas panašu į matinį efektą, jaučiamą rankomis. Pakuotė paprasta, tačiau kartu rimtai atrodanti, elegantiška, patraukli akiai. Juokas juokais, bet mano sūnelis šio kremo pakuotės vis prašo, kad galėtų ją pagriaužti ir su ja pažaisti. Tad patinka ne tik man 😁

Pakuotės dangtelio forma šiek tiek suplota, užapvalintais galais, man dantgelis labai labai patinka, Atrodo tokia smulkmena, bet švariam ir paprastam dizainui suteikia tos lengvos elegancijos ir grožio. Dangtelis nusisuka, produktas dozuojamas per nedidelę dozavimo angą.


Kvapas. Dove produktai paperka savo kvapais, tiesiog paperka. Aš dar neradau tokio, kurio kvapas man nepatiktų arba nebūtų malonus. Šitas, tikriausiai patiks ne visoms, tačiau man - mmm... tiesiog labai labai malonus uoslei. Kvepia saldžiai ir lengvai gaiviai, turi pudrinį poskonį. Įdomus kvapas, bet man jis labai labai malonus.

Konsistencija. Produktas vos vos gelsvo atspalvio. Konsistencija atrodo labai lengva, ir pirmas įspūdis, jog priemonės reiks gana daug. Bet produktas turi kažką tokio, dėl ko man pakanka labai nedidelio priemonės kiekio.


Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Glycerin, Dimethicone CrosspolymerHydroxystearic AcidArachidic AcidCaprylyl GlycolCetearyl AlcoholCetearyl GlucosideDimethiconolDisodium EDTAGlucoseHippophae Rhamnoides Oil, Hydroxystearyl AlcoholHydroxystearyl GlucosideIsohexadecane, Palmitic Acid, Parfum, PEG-10 Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Xanthan Gum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.


Poveikis. Kremo reikia labai labai nedidelio kiekio, jis skalsus, tad pakuotės pakanka labai ilgam laikui. Aš jau nebežinau, kiek mėnesių naudoju šį kremą, ir tikriausiai tik dabar įpusėjau pakuotę. Produktas iš karto rankoms suteikia neįtikėtino švelnumo, rankos atrodo jauniau ir gražiau, oda - gerokai lygesnė. Aš nelabai noriu tikėti, jog kremas intensyviai drėkina odą, ne. Tačiau jis iš karto suteikia tą momentinį efektą, kurio noriu iš rankų kremo - tik pasitepus mano rankos atrodo puikiai.

Kremas gali nepatikti toms, kurios nemėgsta jausti produkto ant rankos. Net nuo nedidelio kiekio, kremas jaučiasi ant rankų, tačiau ne kaip riebi plėvelė, o kaip slidus, šiek tiek pudrinis produktas ant rankų. Sunku apsakyti. Aišku, jis dingsta, kai kremas visiškai susigeria į rankų odą, tad didelio diskomforto neturėtų jausti, svarbu, jog kremo kiekio nepadaugintumėte.

Nežinau, kaip apibūdinti visą Dove kremo patirtį: iš vienos pusės, silikonų kupinas kremas suteikia momentinį poveikį ir galbūt nelabai gydo rankų odą. Tačiau tas momentinis efektas man labai patinka, jaučiu, jog rankų oda palepinta, jos jaučiasi prižiūrėtos, gražios ir maloniai, beveik kaip po rankų SPA. Man patinka šį kremą naudoti, ir nors turiu krūvą kitų, kažkodėl kaskart norisi naudoti tik šitą, tik pirma reikia pakuotę paimti iš vaiko rankų. 😀




Ačiū, kad skaitote,

Nuostabios, dailios rankų odos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai