EVELINE "Bio" nuplaunamas varnalėšų plaukų aliejus "Burdock Therapy" ploniems, silpniems ir slenkantiems plaukams

Pamenate, prieš kelias dienas sakiau, kad jau kuris laikas noriu papasakoti apie plaukučius ir plaukų priežiūros produktą? Tai va, tas laikas pagaliau išaušo, šiandie kalbėsime apie nuplaunamą aliejų, skirtą stiprinti plaukų svogūnėlius ir saugoti plaukus nuo slinkimo.

Nežinau, kiek tai sutapimas,  kiek ne, tačiau dar rugsėjį, prieš pradedant naudoti šį aliejų, aš skundžiausi pakankamai intensyviu plaukų slinkimu, kuris stebuklingai dingo pradėjus naudoti varnalėšų aliejų iš Eveline. Padėjo? Tikriausiai taip, bet apie viską iš pradžių.

"Turiu 99 plaukų segtukus, bet kai reikia, negaliu rasti nė 1"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: EVELINE "Bio" nuplaunamas varnalėšų plaukų aliejus "Burdock Therapy" ploniems, silpniems ir slenkantiems plaukams
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: stiprinti, maitinti plaukus, saugoti nuo plaukų slinkimo
Tinkamas tipas: ploniems, silpniems, slenkantiems plaukams
Labiausiai patiko: greitai jaučiamas efektas
Labiausiai nepatiko: stringanti dozavimo pompa
Tūris: 150 ml
Kaina*: 4,32 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: Papildytas varnalėšų aliejumi.
- Atkuria ir atgaivina plaukus.
- Skatina plaukų augimą.
- Padeda išvengti plaukų slinkimo.
- Teigiamai veikia galvos odą. Saugo nuo pleiskanų ir niežulio.
- Suteikia plaukams gyvybingumo.
- Maitina ir stiprina plaukų svogūnėlius.
Skirtas silpniems, ploniems, pažeistiems ir linkusiems slinkti plaukams. Jau po pirmojo naudojimo pastebimi teigiami rezultatai. Natūralus varnalėšų aliejus prasiskverbia giliai į plauko vidų, atkuria pažeistus plaukus, stiprina silpnus plaukų svogūnėlius. Sinergetinis vertingų veiklių medžiagų poveikis skatina plaukų augimą, padeda atkurti keratino sluoksnį, vandens lipidų balansą. saugo ir ramina galvos odą, šalina pleiskanas ir saugo nuo naujų atsiradimo. Reguliariai naudojant, dėka varnalėšų aliejaus, plaukai tampa storesni, stipresni, gyvybingesni, žvilga ir atrodo sveikiau. Argano aliejus, kuris yra žinomas dėl savo maitinamųjų savybių, giliai maitina ir padeda atkurti pažeistų plaukų struktūrą, suteikia plaukams šilko švelnumo, minkštumo ir žvilgesio. Apsaugo nuo neigiamo aukštos temperatūros ir žalingo UV spindulių poveikio. Ramina galvos odą.
Veikliosios medžiagos: varnalėšų aliejus. Argano aliejus. Rozmarinų ir čiobrelių aliejai. Vitaminas A.

Naudojimas: nedidelį kiekį purkšti ant drėgnų arba sausų plaukų. Švelniai įmasažuoti į plaukus ir galvos odą. Uždėti dušo kepuraitę ir apvynioti galvą rankšluosčiu. Po 1-2 valandų nulieti šiltu vandeniu, ištrinkti plaukus šampūnu, Naudoti 1-2 kartus per savaitę.


Produktas supakuotas balto kartono dėžutėje, kuri nežinau įsigyjant aliejuką buvo labai nešvari, purvina, aplankstyta ir apibraižyta. Na tiesiog, nežinau ar kas nutiko transportavimo metu, ar parduotuvėje, tačiau realiai produkto dėžutės apgadinimas neatrodė patraukliai. Šiaip, kalbant ant puošybą, ant dėžutės labai daug visokių užrašų, daug informacijos. Tad ieškant kažko konkrečiai, tenka paieškoti ir pavartti dėžutę, bandant atrasti tai, ko reikia. Papuošimui naudojamas ir sidabrinis intarpas, kuris nėra veidrodinis, tačiau aplinką atspindi. Vyrauja žalia, sidabrinė ir balta spalvos. Dėžutės viduje radau tokį kaip informacinį lapelį, kuriame gaminys aprašytas šiek tiek plačiau, tačiau iš esmės ten buvo visa ta pati informacija, kaip ir ant pakuotės.

Rudo, minkšto plastiko buteliukas su balta pompa, kurią beje galima atsukti, yra visiškai tokio dizaino, kaip ir kartoninė dėžutė. Labai smagu, kad buteliukas prieš naudojimą buvo aptrauktas skaidria plastikine plėvele, taip apsaugant priemonę nuo netikėto išsiliejimo. Jei dažnai naudojate aliejinius produktus, tikriausiai puikiai žinote, kad jie dažnai išsilieja ant išorinių pakuotės sienelių, jos tampa aliejuotos, slidžios ir nemalonios liesti. Jau nekalbu apie netikėtus išsiliejimus dar iki produkto parsinešimo namo... Tad toks sprendimas man pasirodė labai logiškas ir protingas.

Kalbant apie pompą, aš ją naudojau tik kelis kartus, visų pirma, ji išpurškia nedidelį aliejaus kiekį, tad pompytę reikia dažnai ir daug kartų spaudinėti vienu naudojimu. Be to, pastebėjau, kad ji lyg ir linkusi šiek tiek užstrigti, tad galiausiai, naudodama pastaruoju metu ją nusuku nuo buteliuko ir reikiamą kiekį tiesiog piluosi į ranką ir naudoju aliejų būtent taip.


Kvapas. Aliejaus kvapas augalinis, primena žoleles, kažką gaivaus ir kažką sunkaus. Negaliu identifikuoti kvapų, apskritai, aliejinius kvapus atskirti gerokai sunkiau, gal kažkur ir jaučiasi rozmarinas, gal čiobrelis, tačiau sudėtinga pasakyti. Vienaip ar kitaip, tokių priemonių kvapas nėra labai svarbus: juos laikome ant plaukų, o paskui nuplauname, tad svarbu, kad kvapas neerzintų uoslės, o nuplovus tampa visiškai nesvarbu, vistiek po šampūno ir kondicionieriaus, jokio aliejaus kvapo nebelieka.

Konsistencija. Aliejus beveik skaidrus, bespalvis. Produktas iš tiesų turi aliejams būdingo slidumo, tačiau kartu jis labai lengvas, neitin riebus, tad lengva aliejinė konsistencija tikriausiai geriausiai atitinka šiam produktui apibūdinti.


Sudėtis: Mineral Oil, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Arctium Lappa Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbyl Acid, Citric Acid, Retinyl Palmitate, Thymus Vulgaris (Thyme) Essentials Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Essentials Oil.


Poveikis. Aš aliejus tepu prieš kiekvieną plaukų plovimą (2-3 kartus per savaitę) ir laikau apie 1 val, kartais ir ilgiau, laiko. Priemonę tepu nuo plaukų šaknų iki pačių galiukų, kadangi ji turi veikti ne tik galvos odą, tačiau ir patį plauką. Pirmiausia tai aš jums jau minėjau problemas dėl pompos. Na pompa yra geras išradimas, bet ne ant tokių produktų, bent jau man, nes greitai dingsta kantrybė ją vis spaudalioti ir laukti, kol plaukas gaus pakankamą priemonės kiekį.

Aš realiai nežinau, kiek gali būti naudingos aliejinės priemonės dažytam plaukui? Įsivaizduoju, kad aliejus turėtų prasiskverbti pro plaukų žvynelius gilyn ir paveikti plauko struktūrą, o šiuo atveju, ir galvos odą. Tačiau, žinokite, priemonę naudoju jau kelis mėnesius, ir kaskart, plaunant galvą šampūnu, pastebiu, kad plaukas švelnesnis, mažiau veliasi, vadinasi gauna drėgmės; atrodo švelnesnis, pamaitintas. Patys plaukai gyvybingesni ir po plovimo, atsiranda blizgesio ar spindesio (čia jau kaip jums patogiau vadinti) efektas. Nors, šią priemonę pirkau  ne todėl. Pirmiausia ji pas mane atsirado dėl smunkančio plauko. Taip, aš netikiu, kad kokia priemonė gali sustabdyti slinkimą - tie plaukai, kurie turi išsmukti, vistiek išsmuks. Tačiau, sustiprinti plaukų svogūnėlius ir paskatinti plauko augimą, manau tikrai įmanoma.

Ką jūs galvojat, sutapimas ar ne, bet po kokio 1-1,5 mėn naudojimo mano plaukų slinkimas ženkliai sumažėjo, o ir plaukų kasa atrodė stipresnė. Po kažkurio vizito pas kirpėją, ji pastebėjo daugybę mažų ataugusių plaukelių. Sutapimas ar visgi ne? Žinokite sunku pasakyti, tačiau vienaip ar kitaip, man šita aliejinė kaukė pasirodė veiksminga, mano plauką veikia teigiamai, jie atrodo geriau, jie atrodo stipresni, jie atrodo (ir tikiuosi yra) sveikesni. Tad šitas aliejus taip, man patiko, aš matau efektą, o ten kaina, nepatogus naudojimas ar dar kažkokie, nelabai patinkantys aspektai, šiuo atveju, sakyčiau, yra nedidelės smulkmenos.




Ačiū, kad skaitote,

Likiu sveikų, gražių plaukų,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai