EYLURE "Pre-Glued Lashes. Ready to wear" - priklijuojamos blakstienos

Tuo metu, kai visos mokėsi klijuoti dirbtines blakstienas ir daryti akių pravedimą, aš tyliai kikenau iš jų burbėjimo ir bambėjimo, kaip sudėtinga tai padaryti. Ir taip, aš pavėlavau į tą traukinuką, kur savu laiku turėjau išmokti tuos du dalykėlius, tiesiog, turėjau dideles ir gana išraiškingas akis ir blakstienas: jas paryškinti man pakakdavo sluoksnio juodo blakstienų tušo, ir atrodydavau taip, kaip mano bendraamžės su dirbtinėmis blakstienomis. Tuo metu buvo gerai... O šiandien ne - noriu mokėti paryškinti akis pavedimu ar prisiklijuoti blakstienas, ir negaliu, nes nemoku, trūksta praktikos. Tad sėdžiu ir kai turiu laisvą minutę, vis bandau pasidaryti akių pravedimą, kad ir be makiažo. O va, su blakstienomis, kiek sudėtingiau. Tiesa, čia aš atradau variantą, kuris galbūt tiks tokioms pat "žalioms" dirbtinių blakstienų pasaulyje, kaip ir aš - tai... paruoštos naudoti blakstienos iš Eylure.

"Vieną dieną jie suvoks, kad prarado deimantą, kol žaidė su beverčiais akmenukais"
Turcois Ominek



Produktas: EYLURE "Pre-Glued Lashes. Ready to wear - priklijuojamos blakstienos
Gamintojas: "Original Additions". Pagaminta Indonezijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nereikia padenginėti klijų ant blakstienų
Labiausiai nepatiko: sakyčiau brangoka
Kiekis: 1 pora
Kaina*: 6,87 EUR
Kur galima įsigyti: lookfantastic.com, Eurokos irgi mačiau Eylure blakstienų

Ką žada gamintojas: Greičiausios blakstienos! Paprasčiausiai nuimkite nuo dėkliuko, užsiklijuokite ir pirmyn. Jokios netvarkos, jokio laukimo. Atrodo natūraliai, yra lengvos. Be latekso.


Blakstienos supakuotos gana paprastai: baltoje kartono dėžutėje, su juodais ir melsvais akcentais. Kitoje dėžutės pusėje rasime visą naudojimo instrukciją paveikslėliais, kas palengvina darbą toms, kurios niekad iki šiol nenaudojo dirbtinių blakstienų. Prisipažinsiu - aš esu viena jų. 😏

Pačios blakstienos viduje sudėtos ant balto plastikinio dėkliuko, priklijuotos tam skirtose vietose, kaip matote paveiksliuke. Šalia priklijuotos ir atsarginės klijų juostelės, kurias aš irgi panaudojau po to, kai esančios ant blakstienų, jau nebelipo.


Poveikis. Priklijuojamų blakstienų pasaulyje aš esu visiška naujokė: neturiu nei praktikos, nei įgūdžių, todėl man svarbu patogios, greitai ir be jokių sudėtingų žingsnių naudojamos blakstienos. Šios gi, labai labai patogios: nereikia teplioti jokių klijų, nereikia laukti. Tiesiog teisingai pridedi blakstieną ir ji jau priklijuota. Aišku, tas "pridedi" pradžioje man buvo gana sudėtingas, nes ir netiesiai priklijuodavau, ir kažkur galiuką per aukštai ar per toli prispausdavau prie voko odos. Tad reikėjo laiko praktikai.


Šitos blakstienos yra daugkartinio naudojimo: klijuoji tol, kol limpa, o paskui nuplėšus klijų juostelę, blakstieną dedu prie atsarginės juostelės ir kuo puikiausiai naudoju dar kelis kartus. 

Pačios blakstienos labai lengvos, jaučiasi patogiai, lengvai ir atrodo natūraliai. Savaime suprantama, didžiausią įspūdį palieka tai, kad jų nebereikia tepti klijais ir laukti. Todėl siūlyčiau pradedančioms išbandyti būtent tokias, jau paruoštas naudoti blakstienas, bent jau pirmiems keliolikai kartų, kol atsiras reikiamos praktinės žinios.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai