CATRICE "Velvet Brow Powder Artist" antakių šešėlių pieštukas (atspalviai: "010 Blond Brows Are A Girl's Best Friend" ir "030 Dark Brow(n) Is The New Black")

Kaip laikotės mano mielosios, kas pas jus naujo? Aš tai labai laukiu pavasario ir turiu prisiplanavusi tiek darbų, kad fiziškai nepajėgiu jų įgyvendinti. Turiu nemažai idėjų ir tinklaraščio įrašams, tačiau nebespėju visko užfiksuoti fotoaparatu. Reikia susikaupti ir po truputį įgyvendinti planus ir mintis, o kol kas daugiau pasakoju apie kosmetiką. Kažkaip pagalvojau, kad senokai jums pasakojau apie antakių kosmetiką, apie priemones, kurias naudoju paryškinti plaukelius ir paslėpti tarpelius tarp plaukelių. Aišku, aš vis dar naudoju Essence How to make brows wow paletę, o viską užfiksuoju L'Orealio želė, bet šiuo metu jau kuris laikas esu jas padėjusi į šalį ir bandau įdomiai atrodančius ir pakankamai šviežius produktus iš Catrice.

"Niekas nesuteikia gražesnio rėmo veidui, ir niekas nesuteikia jam pakėlimo efekto iš karto taip, kai tobulai suformuoti antakiai"
Anastasia


Produktas: CATRICE "Velvet Brow Powder Artist" antakių šešėlių pieštukas (atspalviai: "010 Blond Brows Are A Girl's Best Friend" ir "030 Dark Brow(n) Is The New Black")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: antakiams
Tinkamas tipas: visiems (pagal spalvinį tipą)
Labiausiai patiko: atrodo natūraliai
Labiausiai nepatiko: sukuria gumulėlius
Tūris: kiekvienas po 0,45 g
Kaina*: kiekviena po 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Naujoviškas antakių pieštukas pilnam antakių ryškinimui. Lanksti kempinėlė, pagaminta iš velveto švelnumo kempinėlės, užpildo smulkius tarpelius tarp plaukelių, o antakių šukos suformuoja plaukelius. Produktas sudėtas užsukamame dangtelyje, tad pieštuko nereikės drožti.
Galimi atspalviai:
  • "010 Blond Brows Are A Girl's Best Friend"
  • "020 Brow Fashionista"
  • "030 Dark Brow(n) Is The New Black"

Antakių priemonės labai primena antakių pieštukų pakuotes, tiek kad čia jos plastikinės, storesnės ir turi du antgalius: ant vieno rasime tvirtai sudėtą, kietoką antakių šepetėlį, o kitame, atsukus dangtelį - kempinėlę. Iš pradžių aš nesuvokiau, kaip čia viskas turi būti ir maniau, kad produktas yra korpuso viduje, tačiau bandant spaudyti spyruokliuojančią kempinėlę ant rankos, daugiau produkto neatsirado. Galvoju, nelogiška, kažkas negerai, tai užsukau dangtelį, padėjau, o po kiek laiko, prižiūrėdama žaidžiantį mažylį pasiėmiau pieštuką ir vėl atsukau. Voulia - kempinėlė buvo vėl padengta produktu. Kiek daugiau patyrinėjus, suradau kad gaminys sudėtas į kamštelį, o ne korpusą. Ech, matomai man patinka pačiai tyrinėti ir atrasti, nes internete esančiame aprašyme nurodyta, kur yra šešėlis su spalva. 

Kalbant apie dizainą, aš nepasakyčiau, kad jis labai ypatingas - užrašai sidabro spalva, antakio piešinukas - na, bet jau iš karto aišku, kam produktas skirtas. 😁 Aš nesu tikra, kad gaminys atkreiptų mano akis parduotuvės lentynoje? Galbūt tik dėl to šepetėlio, kuris matomas pro skaidraus plastiko dangtelį. 


Kvapas. Visiškai neužuodžiu jokio priemonės kvapo. 

Konsistencija. Tepasi beveik kaip kreminės konsistencijos produktai, tačiau šiek tiek kiečiau.

Ups, atrodo atspalvių pavadinimus būsiu sudėjusi antraip, atsiprašau - ten kur ruda - 030, ten kur pilkesnė - 010 atspalviai, tad atvirkščiai. Mielai pakeisčiau nuotrauką, bet šią esu ištrynusi, o nufotografuoti šiandien jau pernelyg tamsu. Tad labai atsiprašau.

Sudėtis:
"010 Blond Brows Are A Girl's Best Friend"ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, TALC, CALCIUM CARBONATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, HYDROGENATED TETRADECENYL/METHYLPENTADECENE, SYNTHETIC WAX, CAPRYLYL METHICONE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, C30-45 ALKYL METHICONE, TRIBEHENIN, C30-45 OLEFIN, POLYSILICONE-11, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, SILICA, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"030 Dark Brow(n) Is The New Black"ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, TALC, CALCIUM CARBONATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, HYDROGENATED TETRADECENYL/METHYLPENTADECENE, SYNTHETIC WAX, CAPRYLYL METHICONE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, C30-45 ALKYL METHICONE, TRIBEHENIN, C30-45 OLEFIN, POLYSILICONE-11, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, SILICA, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia pakalbėkim apie tai, kas man patiko, o patiko nepaprastai lengvas ir greitas naudojimo būdas. Tereikia kelis kartus perbraukti su aplikatoriumi per antakius, iššukuoti pridėtomis šuktėmis ir viskas - antakiai padažyti.

Tas naudojimo būdas man taip patiko, kad pradžioje norėjosi rašyti patį geriausią atsiliepimą, bet kuo toliau naudoju, tuo labiau suprantu, kad tokio rašyti negaliu. Man labai erzina iš kažin kur atsirandantys gumulėliai ant antakių. Tepi priemonę, kad ir labai lengva ranka, bet gumulėliai atsiranda vistiek. Nežinau, kodėl, bet turiu įtarimą, kad kempinėlė nėra tinkamas aplikatorius tokios konsistencijos produktui. Nors ne, va dabar dar kartą testuoju ant rankos - man atrodo, kad kalta beveik kreminė produkto konsistencija, nes kad ir braukiant per ranką susidaro gumuliukai, produktas dengiasi labai netolygiai, vienur daugiau, kitur mažiau spalvos, o atrodo, kad kempinėlė, bandant perbraukti per tą pačią vietą produktą pakelia kaip kokį plastiliną ir oda lieka be spalvos! Kažkaip ne taip turėtų veikti tokio tipo priemonė... 

Aišku, aš imu tas pridėtas šukutes ir bandau gumulėlius iššukuoti lauk, tačiau kartu su gumulėliais iš antakių išsišukuoja ir pusę priemonės, o tarpeliai tarp plaukelių tampa vėl ryškiai matomi. Gal šukutės per kietos? Aišku, suteikiamas efektas labai natūralus ir galbūt tiktų prie natūralaus no makeup makiažo? Tačiau čia yra ir kita problema - kempinėlė yra didelė, apart nusmailinto kampučio, neturi aiškaus, griežtesnio kontūro, todėl man praktiškai niekada nepavyksta sukurti gražaus ir aiškaus antakio kontūro, šiek tiek griežtesnių linijų - visuomet gaunasi antakio debesėlis, į kurį man pačiai nelabai smagu žiūrėti. Tad trūksta ir spalvos tolygumo ir patogaus aplikatoriaus, su kuriuo būtų galima nubrėžti aiškesnį kontūrą.


Kalbant apie atspalvius: "010 blond brows are a girl's best friend" atspalvis man per šviesus, jei jį dengiu su makiažu, todėl nelabai tinka mano spalviniam odos tipui.  Tačiau jeigu nedarau makiažo, neryškinu bruožų, o tik norisi paryškinti antakius, jis man visai neblogai atrodo (kalbu konkrečiai apie spalvą, o ne apie produkto trūkumus).

Tuo tarpu "030 dark brow(n) is the new black" atrodo būtų tinkamo tamsumo mano spalviniam tipui, net ir prie ryškesnio makiažo, bet... jis turi šiltą rudą atspalvį ir dėl to šilto atspalvio, šitas pieštukas man nepatinka. Tiesa, nuotraukoje šito atspalvio neiššukavau šukytėmis, kad matytumėt, kokio intensyvumo spalva ir kaip netolygiai dengiasi. Iš apskritai, vertinant tuos abu atspalvius - tamsesnis man sukuria daugiau gumulėlių, dengiasi netolygiau, nei šviesesnis.

Kiek pieštukai išsilaiko? Man pasirodė, kad priemonės nefiksuoja antakio, nes plaukeliai nėra sudėti ir papūtus vėjui, lengvai išsitaršo. Tačiau produktas pakankamai patvarus, jeigu neliečiu rankomis, netrinu antakių tai išsilaiko beveik visą dieną - sakyčiau apie 6-8 valandas, na bent jau tiek fiksuoju tomis dienomis, kai nesidarau makiažo, o kai darausi makiažą, jau kuris laikas šių pieštukų nenaudoju. 

Ar jums kyla klausimas, kaip vertinu šias priemones? Man tikrai  patinka labai lengvas naudojimas ir natūraliai atrodantys antakiai, tačiau tie gumulėliai ir odos aplink antakius ištepliojimas manęs netenkina, o ir spalvos man netinka, tad ne, gaila, bet tai nėra man patinkanti priemonė. Aš įsivaizduoju, kad ji galbūt tiktų jaunoms merginoms, kurios nori natūralaus efekto, tačiau ryškesnių antakių, nors net ir joms nesinori rekomenduoti dėl konsistencijos - yra daug geresnių produktų, o šis turi pernelyg daug trūkumų.




Ačiū, kad skaitote,

Audringo (?) penktadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai