DOUGLAS "Naturals" gaivinamasis dieninis veido kremas "Revitalizing", sausai odai su organiniu granatų ekstraktu

Aaa... veido priežiūra. Atrodo per šventinius gaminius, dekoratyvinę kosmetiką ir Kalėdų šurmulį labai senai kalbėjome apie veido odos priežiūrą, ar ne? Iš tiesų, orams pasiekus minusinę temperatūrą, tinkama veido priežiūra tampa dar aktualesnis dalykas. Juk eidami į lauką nepridengiame tik savo veiduko, o rankos, plaukai, kojos, kūnas būna storai apmuturiuoti ir apsukti šalikais, drabužiais, kojinėmis, apmauti batais ir apvilkti storiausiomis pirštinėmis. O veidukui lieka tik tokia apsauga, kokią suteikiame mūsų naudojamo kremo pagalba. Todėl siūlau mesti drėkinamuosius kremus į šalį ir bent per šalčius pasirūpinti apsauginiu veido kremu.

Na, o šį kartą, aš papasakosiu apie kremą, kurį naudoju jau kuris laikas, ir kurio pakuotėje liko gal 1/3 ar 1/4 kiekio. O apie Douglas kremą aš jums dar tikrai nepasakojau ir niekur neužsiminiau. Metas pažiūrėti, kaip man sekėsi su juo susidraugauti, kaip sekėsi naudoti ir kokio poveikio sulaukiau savo veiduko odai.

"Myliu žiemą, nes neatrodau stora, vilkėdama šiltus drabužius..."
Citata, autorius nežinomas


Produktas: DOUGLAS "Naturals" gaivinamasis dieninis veido kremas "Revitalizing", sausai odai su organiniu granatų ekstraktu
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti, suteikti elastingumo, švelnumo, saugoti
Tinkamas tipas: sausai, brandžiai odai
Labiausiai patiko: gerai maitina ir drėkina
Labiausiai nepatiko: tikėjausi didesnio rezultato
Tūris: 50 ml
Kaina*: 24,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)

Ką žada gamintojas: Gaivinamasis dieninis kremas sausai odai. Gryna, natūralu ir veiksminga: šis gaivinamasis dieninis kremas drėkina ir atkuria sausą odą, suteikdamas jai daugiau elastingumo ir energijos.
• Antioksidacinių ypatybių turintis biologinis arganų aliejus saugo odą.
• Sviestmedžių aliejus puoselėja odą, ji tampa švelni ir elastinga.
• Tinka brandžiai, sausai odai. Be parabenų.
• Be dažiklių ir sintetinių kvapiųjų medžiagų.

Veikliosios medžiagos:
• Sudėtis papildyta biologiniu granatų ekstraktu, žinomu dėl gausaus kiekio antioksidantų, padedančių aktyvinti ląstelių atsinaujinimą ir gerinti apsauginę odos funkciją.
• Rožių vanduo padeda odai kovoti su žalingais aplinkos veiksniais.
• Hidrolizuota rizobijų guma ir senegalinių akacijų lipai (gauti iš afrikinių ricinmedžių) stangrina ir sutvirtina odą.

Naudojimas: Tepti ryte ant veido ir kaklo odos, prieš tai ją nuvalius/nuprausus veido pieneliu/prausikliu ir tonizavus veido losjonu. Netepti paakių srities. Šiai zonai naudoti specialų paakių kremą.


Veido kremas pirmiausia būna supakuotas raudono - tamsiai rožinio kartono dėžutėje, kurios paviršius yra velvetiškai minkštas liečiant. Ne, kartonas yra ir atrodo visiškai įprastas, tik turi tą neįprastą švelnumo ir minkštumo jausmą. Toks pat malonus jausmas jaučiamas liečiant ir vidinę kremo pakuotę.

Vidinė pakuotė - plastikinis buteliukas su tamsiai rožine- raudona pompa, uždengta tokios pat spalvos dangteliu. Su tokiu dozavimo būdu tikriausiai neįmanoma nieko nustebinti, bet tai be abejonės yra pats higieniškiausias kremo dozavimo būdas: prie jo nesiliečiame pirštais, sunaudojame tiek, kiek išspaudžiame, tad niekaip nepernešime nešvarumų ir bakterijų į patį kremą ir jis nepradės anksčiau laiko gesti.

Kalbant apie dizainą ir puošybą, pakuotėse naudojamos tik balta ir rožinė spalvos, dizainas švarus, minimalistinis, neperkrautas, tik užrašai ir daugiau nieko nereikalingo. Kaip matote, abiejų pakuočių dizainą vienija spalvos ir minimalistinė tema.


Kvapas. Keista, bet aš užuodžiu natūralų rožių vandens kvapą, ir dar kažkokias papildomas priemaišas. Nors kvapas ir yra, bet jis nestiprus, neintensyvus ir pakankamai greitai dingsta nuo kremo padengimo ant odos.

Konsistencija. Veido kremas baltos spalvos, iš pradžių kremo konsistencija atrodo labai lengva, tačiau masažuojant į odą vis labiau jaučiais lengvas riebumas. 


Sudėtis: Aqua, Punica Granatum Fruit Water*, Glycine Soja Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Caprylic/ Capric Triglyceride, Rosa Damascena Flower Water*, Glycerin, Isoamyl Laurate, Sorbitol, Cetearyl Glucoside, Ricinus Communis Seed Oil*, Acacia Senegal Gum*, Butyrospermum Parkii Butter*, Mangifera Indica Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Xylitol, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Lecithin, Punica Granatum Seed Oil*, Xanthan Gum, Sodium Lactate, Tocopherol, Hellianthus Annuus Seed Oil, Parfum**, p-Anisic Acid**, Levulinic Acid**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Limonene**.
*ingredientai iš natūralių organinių ūkių
**natūralūs eteriniai aliejai.


Poveikis. Kadangi tai dienos metui skirtas kremas, naudojau jį kiekvieną rytą, jau kuris laikas. Su veido kremų testavimu tikrai nepaskubėsi, norint pajusti tikrą, odai teikiamą efektą, reiktų jį naudoti bent 28 dienas - per tiek laiko atsinaujina veido oda. Tad anksčiau rašyti atsiliepimus apie veido kremus nėra labai tikslu, na ne tai kad netikslu, tikslu, bet mano nuomone nepakankamai laiko bandymams.

Pirmiausia pats veido kremas yra natūrlesnės sudėties ir turi organiškos ir veganiškos kosmetikos ženklinimą ant pakuotės.

Šitas kremas tikrai netiks mišriai, riebiai odai, bet normaliai ir sausai tikrai turėtų patikti. Dengiant ant veido jis iš pradžių atrodo labai lengvos konsistencijos ir tekstūros, bet masažuojant į odą pasirodo riebumas, ir kremas tikrai nesusigeria akimirksniu. Dėl to, tokiam odos tipui, kaip mano, šitas kremas tinka šaltuoju metų laiku, tačiau bijau, kad vasarą jis man būtų šiek tiek per sunkus ir per riebus.

Per naudojimo laiką pastebėjau, jog kremas gerai drėkina ir maitina veido odą. Kiek ji tampa stangresnė, aš nepastebėjau, ir tikrai negalėčiau pasakyti, kad tokį efektą kremas turi. Tiesiog man jo nebuvo. Šiaip, nors kremas paprastas, ir atlieka elementarias funkcijas odai, tačiau man patinka, jaučiasi, kad jo kokybė gera. Visgi, kad ir kaip bebūtų gaila, iš kremo, kuris kainuoja 25 Eur, aš tikėjausi šio to daugiau, negu drėkinimas + maitinimas. Kaip ir sakau, mėgaujuosi jo naudojimu, jaučiu kad jis mano odai tinka, tik to kažko, iki puikaus vertinimo pritrūko. Iš kitos pusės, galbūt aš noriu per daug ir keliu pernelyg aukštus reikalavimus?




Ačiū, kad skaitote,

Saugokite ir rūpinkitės veido oda,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai