DOVE "Invisible Dry" rutulinis dezodorantas - antiperspirantas

Metas pakalbėti apie kūno apsaugą ir šį kartą jūsų dėmesiui dezodorantas iš Dove, nepaliekantis baltų dėmių ant drabužių. Iš tiesų, aš nesu labai labai išranki dezodorantams. Nors neturiu labai stipraus prakaitavimo, nei žiemos, nei vasaros metu, bet tam tikrus reikalavimus apsaugai nuo nemalonaus kvapo keliu, jie turi apsaugoti tam tikrą laiką. Man labai svarbu, kad naudodama dezodorantą ne tik nejausčiau nemalonaus prakaito kvapo, bet ir kad pats dezodoranto kvapas manęs neerzintų. Ir trečiasis, ne ką mažiau svarbus aspektas yra mano drabužių apsauga - su dezodorantais esu sugadinusi krūvą mėgstamų drabužių, todėl negaliu pakęsti, jei mano naudojama priemonė tepa drabužius - tų dėmių tiesiog neįmanoma pašalinti.

Galbūt daugumai nepatinka, jei naudojant dezodorantą pažastys suprakaituoja, bet man nebūtinas visiškas pažastų sausumas. Aš manau, jei pažastys visą dieną išlieka sausos - vadinasi odos poros užkemšamos ir prakaitas negali išeiti lauk. Aišku, išprakaituojama per kitur, bet, tiesiog netikiu, kad tai labai sveika. Nors turiu pripažinti, jog sausumą jausti labai malonu. O kokius reikalavimus jūs keliate savo dezodorantui? Labai smalsu... O kol kas, kviečiu paskaityti apie Dove Invisible Dry rutulinį dezodorantą.

Žiema... nukritau 7-nis kartus, atsistojau 8-nis...



Produktas: DOVE "Invisible Dry" rutulinis dezodorantas - antiperspirantas
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: apsaugoti kūną nuo nemalonaus kvapo ir prakaitavimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: netepa drabužių
Labiausiai nepatiko: neapsaugo 48 val.
Tūris: 50 ml
Kaina*: 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais

Ką žada gamintojas: Su 1/4 drėkinamojo kremo, apsaugo 48 val, nepalieka baltų dėmių ant drabužių. Nenaudoti jautriai ir pažeistai odai. Vengti kontakto su drabužiais, kol išdžius. Naudoti tik pažastims.


Balta, plastikinė rutulinio dezodoranto pakuotė rutuliuką turi apačioje, tad dezodorantas visuomet paruoštas naudoti, net ir likus paskutiniams priemonės likučiams. Pakuotės nereikia vartyti ir purtyti, kad rutuliukas pasidengtų priemone ir jį būtų galima naudoti. Dangtelis užsukamas, rutuliukas plastikinis, patogus naudoti, bent jau man niekad nestringa ir neuždžiūva. kaip kartais pasitaiko su tais, kurių rutuliukas būna viršuje.

Pakuotės forma siaurėjanti, patogi naudoti. Dizainas labai lengvas, minimalistinis ir švarus. Iš tiesų, atrodo gana paprastai, nieko įmantraus puošyboje nerasime, o aš galvoju, kad nieko įmantraus čia ir nereikia - tai tik dezodorantas, svarbiau kas jo viduje, o ne išorėje. 😉

Kvapas. Vidutinio intensyvumo kvapas man toks kosmetinis, švaros ir gaivos aromatas. Nei ten kažkokių gėlių, vaisių kvapų nėra, tiesiog švara ir gaiva. Būtent tai man ir patinka dezodorantuose.

Konsistencija. Beveik skaidrus skystis, turi šiek tiek baltumo.


Sudėtis: Aqua, Aluminum Zirconium Pentachlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Potassium Lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Vienas geriausių dalykų, kurį pastebėjau beveik iš karto, čia jau nekalbu apie malonų uoslei kvapą - tai suprantama savaime, yra tai, kad konsistencija turi tokio miltingumo jausmą. Sunku apsakyti, bet bandau papasakoti. Dažnai rutuliniai dezodorantai būna skysti ir tepant konsistencija jaučiasi šlapia ant kūno. O čia, tepi ir jauti tokį pudriškumą - miltingumą, kuris nesijaučia labai šlapias ir atrodo džiūva greičiau nei tie šlapi dezodorantai.

Kaip jau minėjau, man jis išdžiūva pakankamai greitai, ir gana greitai galiu apsirengti, nerizikuodama ištepti drabužių. Iš tikrųjų, aš labai ilgai nelaukiu, tiesiog pasitepu, užsuku pakuotę, ir apsirengiu. Tad iš pradžių labai atidžiai žiūrėjau į savo drabužius, ar nepamatysiu kur baltų dėmių, išteptų priemone. Ir žinokit, ne, niekur nebuvo nė dėmelės, nei ant tamsių, nei ant šviesių, nei ant spalvotų drabužių.

Na o dabar, apie apsaugą. Aš dezodorantą naudojau ne tik dabar, žiemos metu, bet ir rudenį ir truputį - vasaros pabaigoje. Jis iš tiesų gerai apsaugo, man suteikia pakankamai gerą apsaugą, tik tikrai ne 48 val. Nežinau, kas sugalvojo, kad neva dezodorantas apsaugo 48 val? Iš viso, kiek esu naudojusi dezodorantų, nė vienas nepajėgus tiek ilgai apsaugoti nuo prakaito, o ant visų pakuočių kažkodėl puikuojasi tos 48 val. kažkaip nelogiška. Žodžiu, šitas dezodorantas mane apsaugo visą dieną, aš nejaučiu jokio šlapių pažastų jausmo ir svarbiausia - jokio nemalonaus prakaito kvapo, ar dar blogiau - prakaito, susimaišiusio su dezodorantu kvapo. O ir mano drabužiai laimingi, nes nereikia jų mesti lauk, suteptų baltomis priemonės dėmėmis. Tad šitas Dove - normalus, kasdienis dezodorantas, gal, jeigu turite labai labai stiprų prakaitavimą, jis jums netiks, tačiau tos, kurios prakaituoja įprastai, turėtų būti patenkintos. Man jis patinka, su malonumu naudoju ir dabar.




Ačiū, kad skaitote,

Gero ir nuotaikingo šeštadienio,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai