ESSENCE The Metals nagų lakas "I 💗 Trends" (atspalvis "34 turn up the volume!")

Nors paparastai savo nagučius rodau antradieniais, bet pagalvojau, kad noriu tai padaryti šiandien. O mano noras man įsakymas 😀 Taigi, mano šios savaitės manikiūras buvo metalic efekto ir mano mylimo violetinio atspalvio. Tiesą pasakius, kažką panašaus jau turiu tarp savo nagų lakų, tad būtinai parašysiu, ką jis man primena, tiksliau ne tiek kad primena, tačiau yra visiškas spalvos dvynys. Tad skaitom ir žiūrim efektą ant nagučių.

"Niekas taip nepakelia nuotaikos, kaip šviežiai padarytas manikiūras."
Citata, autorius nežinomas


Produktas: ESSENCE The Metals nagų lakas "I 💗 Trends" (atspalvis "34 turn up the volume!")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - suteikti nagams spalvos
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: metalo efektas
Labiausiai nepatiko: kabinėjuosi prie kelių nesaugių ingredientų sudėtinėse dalyse
Tūris: 8 ml
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Metalo magija! “the metals” suteikia gryno metalo spindesį tavo nagams. blizganti sidabrinė, žavinga šampaninė, hipiška rožinė, vaivorykštės violetinė ar šviesiai žalia - tai nuostabus madingų spalvų pasirinkimas. Dėl specialios formulės šis lakas laikosi ilgai bei turi metališką atspindį.


Nagų lako pakuotė skaidriaus stiklo cilindro formos buteliukas. Jei neklystu, šitas nagų lakas iš serijos vadinamos "I love trends", o ten jau buvo visa krūva nagų lakų keliose serijose: The Darks, The Nudes, The Pastels... tiesą pasakius, kad ir kokia didžiulė nagų lakų maniakė esu, bet tiesą pasakius nespėjau susekti visų šitų serijų.

Tai kaip ir visuose nagų lakuose, juodo plastiko dangtelis nusisuka. Po juo randame vidutinio ilgio, tačiau siauroką teptuką. Man su juo dirbti patogu, nors tokiais reikia daugiau kartų perbraukti per nago plokštelę, kad išgauti tolygų efektą.Tiesa, tokios užbaigimo nagų lakui man norėtųsi minkštesnių šerelių.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo, vietomis spalvoje matosi sidabrinio spindesio, bet ne blizgučių, o tokio keisto spindesio, skiriasi tik spalva,  bet ne konsistencija.

Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, MICA, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, TIN OXIDE, BARIUM SULFATE, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Tai iš karto galiu pasakyti, kad turiu visiškai tokį pat laką su tokia pat spalva, tokiu pat efektu, tokia pat sudėtimi. Skiriasi tik šepetėlis, buteliuko forma ir nagų lako pavadinimas. Tad su šituo šepetėliu man padengti kiek sunkiau nei su šito lako broliu dvyniu Essence foil effect nagų lako šepetėliu.

Kalbant apie spalvos pigmentaciją, ji iš tiesų gera - pakanka vieno spalvos sluoksnio ir ji atrodo idealiai. Iš įpročio ant vienos rankos padengiau du sluoksnius, bet žiūriu, kad realiai visiškai niekuo nesiskiria nei spalvos intensyvumas nei efektas.


"34 turn up the volume" atspalvis turi metalo blizgesio užbaigtumą. Atspalvis violetinis su trupučiu rožinės spalvos. Dailiai spindi ir žaižaruoja. Tiesa, laką būtina gerai išsklaidyti, kad išgauti kiek įmanoma tolygesnį spalvos padengimą.

Nagų lakas džiūva labai greitai, kelių sekundžių reikalas, nors aš visuomet palaukiu šiek tiek ilgiau, dėl viso pikto. Na, o kalbant apie išlaikymą, man laikė 5-7 dienas, vėlgi, labai priklauso nuo nagų būklės, nuo nagų lako pagrindo ir žinoma, nuo darbų, kuriuos darote namuose.

Alternatyvus atspalvis:
ESSENCE "Liquid Foil" Effect nagų lakas "34 the pink bang!"




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai