ESSENCE "Velvet Matt" ilgai išliekantys, matiniai lūpų dažai. Atspalviai: 23; 24

Šiandien noriu pakalbėti apie lūpas ir apie lūpų dažus, kuriuos pastaruoju metu naudojau dažnokai, tačiau jums dar nepasakojau. Iš tiesų, prieš darydama įrašą susidėjau prieš save krūvą lūpų dažų ir blizgesių ir galvoju, apie ką jums papasakoti? Išsirinkau "Velvet Matt", tad į tinklaraštį truputį ryškių nuotraukų ir dviejų skirtingų, šiuo metu madingos nude ir tamsios vyšninės, lūpų dažų atspalvius.

"Kam gyventi kaip vienas spalvotas pieštukas, kai tu gali būti tarsi visa spalvotų pieštukų dėžutė, nuspalvinanti gyvenimą įvairiomis spalvomis?"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: ESSENCE "Velvet Matt" ilgai išliekantys, matiniai lūpų dažai. Atspalviai: 23; 24
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni tekstūra
Labiausiai nepatiko: spalvos nėra tokios intensyvios, kaip pakuotėje
Tūris: po 3,8
Kaina*: po 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: ilgai išliekanti meilė… neįmanoma neįsimylėti essence naujų ilgai išliekančių lūpų dažų. jie lūpoms suteikia kelias valandas išliekančią intensyvią spalvą bei nesausina lūpų odos. rasi visa, ko tik gali geisti - nuo sodriai rožinės iki intensyviai raudonos ar uogų atspalvio ir žemės tonų. essence logotipas ant lūpų dažų bei matinė, juoda pakuotė su atitinkamos spalvos žiedeliu tikrai patraukia akį.


Lūpų dažų pakuotės pagamintos iš lengvo, juodos spalvos plastiko. Iš tiesų, lūpų dažai pigūs, tad ir pakuotės labai paprastos, atrodo pigiai, tačiau nepasakyčiau, kad super prastai - juoda spalva pataiso viską, tad visas pakuočių vaizdas gana padorus, vertinant priemonių kainą.

Ant pakuočių galiukų yra lipdukai, kurie turėtų identifikuoti spalvą. Deja, kaip ir dažnai pasitaiko tokiuose priemonėse, jie nėra tikslus spalvos atvaizdavimas, tiesiog neatitinka tos, kuri yra pakuotėje.


Kvapas. Lengvas, vos vos jaučiamas saldus lūpų dažų kvapas užuodžiamas. 

Konsistencija. Nors pavadinime vienas iš žodių sako, kad spalva matinė, bet taip nėra, ji tokio velvetinio užbaigimo. Pati konsistencija minkšta, maloniai dengiasi ant lūpų, tik padengus jaučiasi slidumas ir nestiprus drėgnumas.

Vienas spalvos sluoksnis, ryškus dienos apšvietimas

Keli spalvos sluoksniai, dienos apšvietimas

Sudėtis:
"23"CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TALC, OCTYLDODECANOL, ISONONYL ISONONANOATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYETHYLENE, SYNTHETIC BEESWAX, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"24"CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TALC, OCTYLDODECANOL, ISONONYL ISONONANOATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYETHYLENE, SYNTHETIC BEESWAX, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, AROMA (FLAVOR), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Sakyčiau, kad lūpų dažai dengiasi tikrai lengvai ir tolygiai, tačiau man nepatinka, kad dengiant storesnį sluoksnį ir norint išgauti daugiau spalvos bei intensyvumo, ji tarsi nevienodai sulimpa ir pasidengia, lyg priemonė sunkiai sluoksniuotųsi. Tad, spalvos tolygumas irgi sąlyginis, kol priemonės dengiame vos vieną ploną sluoksnį - viskas gerai, tačiau tik daugiau, ir jau vizualiai matosi netolygiai padengta spalva.

No.23 atspalvis nude, rudas/ kūno spalvos su trupučiu rožinio atspalvio. Iš tiesų, populiarioji nude spalva man dengiasi gana netolygiai, matosi lūpų netobulumai, spalva nesidengia tolygiai. Tačiau pats atspalvis atrodo gana dailiai, nežinau tai tikrai nėra matinė spalva, bet po kiek laiko paviršius padžiūsta ir priemonė dar labiau sukrenta į lūpų raukšleles, negu tik padengus.

Essence Velvet Matt longlasting lipstick No. 23

No. 24. atspalvis man dalinai patinka ir dalinai ne. Tiesiog, pati spalva pakuotėje atrodo tamsiai violetinė, beveik juodai vyšninė, ir tą efektą galima išgauti dengiant storu lūpų dažų sluoksniu. Beje, tik padengus spalva atrodo tobulai, o nusidėvint, ji pamažu virsta vis šviesesne violetine (pridėjau dvi nuotraukas šone), kol galiausiai nublunka iki šviesiai rožinės. Jei spalva nebluktų, ji būtų tobula, atspalvis labai gražus, ir man labai labai gaila, kad jis taip greitai blunka.

Essence Velvet Matt longlasting lipstick No. 24

Išsilaiko 2-4 valandas, priklausomai nuo to, ką darote. Aišku, valgant ir geriant nusidėvi. Tiesa, nude atspalvis nusivalo ir dingsta lengvai, o vyšninis - palieka tokį keistoką rausvumą ant lūpų, kurį sunku nuvalyti net akių makiažo valikliu. Ir turiu pasakyti, kad nusidėvi spalva pamažu prarasdama intensyvumą, tačiau nelabai tolygiai, tai vienur tai kitur matosi tarpeliai ir tai nėra gražu, norisi kuo greičiau atnaujinti spalvą. O ir atnaujinant, tepti ant viršaus nerekomenduoju, kažkaip negražiai sluoksniuojasi, tad geriau būtų viską nuvalyti, ir padengti iš naujo. 

Ar atspalviai sausina lūpų odą? Na pradžioje jokio sausumo tikrai nesijaučia, bet po maždaug 2-3 valandų lūpos tikrai ima jaustis sausokos, norisi jas sudrėkinti lūpų balzamu. Tad taip, nedidelis, tačiau sausinimo efektas tikrai jaučiasi.

Aš nežinau, kaip vertinti šias priemones, išbandinėjau jas tikrai ilgą laiką, bet man nepatinka tas negražus sluoksniavimasis, netolygus nusidėvėjimas ir tai, kad atnaujinant spalvas, geriausia viską nuvalyti nuo lūpų, kas šiaip jau nėra labai patogu. Taip, efektas ant lūpų visai dailus, man patinka, tačiau, manau kad ta pati Essence turi geresnių lūpų produktų, kad ir iš "longlasting", įprastos linijos, kurių pakuotės atrodo taip pat, kaip šitų dažų.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro, mielosios,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai