JESSUP makiažo šepetėlių rinkinys - 15 vnt. (T092)

Rugpjūčio mėnesį jums pasakojau apie pirmąjį Jessup makiažo šepetėlių rinkinį, kuris man patiko, tačiau ten buvo tik veido makiažui skirti ir ten visiškai nebuvo akių makiažo šepetėlių, todėl turiu pripažinti, kad man labai trūko kažkokių šepetėlių akių makiažui atlikti, o ir šiaip, su kabuki tipo šepetėliais reikia įprasti dirbti, man mielesni tradicinės formos šepetėliai, todėl kabuki tipo rinkinuką (T058) iš Jessup pastatuoju metu naudoju neitin dažnai. Dabartinis, paskutinių 5 mėnesių mėgstamiausias rinkinukas yra T092 iš Jessup, kurį naudoju non-stop, visuomet, kai tik darausi makiažą. Taip, šitą rinkinį jau naudoju beveik pusmetį, tad manau pats laikas papasakoti įspūdžius, pasižiūrėti, kokie šepetėliai atkeliavo ir ką naudojau, o kokie šepetėliai galbūt nelabai pasiteisino.

"Gražiausias moters makiažas yra aitra, tačiau kosmetiką lengviau nusipirkti"
Yves Saint Laurent



Produktas: JESSUP makiažo šepetėlių rinkinys  - 15 vnt. (T092)
Gamintojas: "Jessup Trading HK Co." Pagaminta Hong-Kong, Kinija
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas pilnam veido, akių, lūpų makiažui atlikti
Medžiagos: sintetiniai plaukeliai, aliuminis, mediena. Baltų šepetėlių šereliai iš vilnos
Labiausiai patiko: puikus kokybės ir kainos santykis
Labiausiai nepatiko: pagalvosiu, kol kas trukumų nematau, gal tik tiek, kad didieji šepetėliai šerelių dėkle užima daug vietos - koteliai stori
Matmenys: skirtingi kiekvieno šepetėlio, tačiau nurodsiu nuo iki: ilgis 15,6 cm - 20 cm; šerelių ilgis: 0,7 cm - 4,8 cm 
Kaina*: 14,89 EUR ($16,63)
Kur galima įsigyti: oficiali parduotuvė ČIA. Įsigyti originalą galima per ebay (ČIA, ČIA, ČIA) ir per aliepress (ČIA ir ČIA)

Ką žada gamintojas: gamintojas nepateikia jokio aprašymo


Makiažo šepetėlių rinkinys pas mane atkeliavo plastikiniame maišelyje su priklijuotu lipduku, keistu skaičiumi T092 ir vienetų kiekiu maišelyje. Visai nesenai suvokiau, kad tas skaičius ant maišelio nurodo šepetėlių rinkinio modelį, arba identifikuoja pavienius šepetėlius, nes Jessup parduota šepetėlius ir po vieną. Visi šepetėliai buvo atskirai kiekvienas supakuotas į plastiko maišelius, kad apsaugoti korpusą, o didesni, dar turėjo specialų apvalkalą, skirtą patikimiau apsaugoti šerelius. Tiesa, kalbant apie pasirinkimą, šepetėlių modelių, kad ir to paties rinkinio, yra labai daug, skiriasi ir korpuso spalvos, o ir metalinė dalis gali būti aukso arba sidabro spalvos. Derindama šepetėlius prie savo prieš tai įsigyto rinkinio, nusprendžiau pirkti klasikinį: juoda-sidabrinė rinkinį, nors galvoju, kad mielai būčiau įsigijusi balta-sidabrinė rinkinuką. Matyt sekantį kartą, perkant šepetėlius reiktų nepabijoti spalvų - šiuo metu beveik visi mano turimi šepetėliai juodi, ir aš nebegaliu taip greitai surasti norimo šepetėlio, kai jie visi beveik vienodai atrodo. Aišku, paskaičiusi užrašą ant kotelio randu ko man reikia, o kai kuriuos skiriu tik prisilietusi prie šerelių, tačiau vistiek - manau protingiau būtų sekantį kartą perkant šepetėlius rinktis kitokias spalvas, taip žinosiu kas kur ir greičiau rasiu šepetėlį, kurio ieškau.


Kai išvadavau kiekvieną šepetėlį iš polietileno spąstų ir nunešiau nuprausti, kad atsikratytų to nemalonaus kvapo po ilgos kelionės iš gamintojo į mano namus, iš karto pastebėjau, tai, ko ir tikėjausi iš šių šepetėlių: jie tvirti, niekas nekedaruoja, dalys neatsiskiria viena nuo kitos, o per pirmą plovimą iškrito tik trys (kiek mačiau trys) pudros šepetėlio plaukeliai. Ir viskas, per pusę metų nemačiau, kad būtų iškritęs nors vienas plaukelis - galbūt ir iškrito, bet jei šepetėliai pasižymėtų intensyviu smukimu, aš tai tikrai būčiau pastebėjusi.

Vienas geriausių dalykų, ką aš labai mėgstu, yra ant kiekvieno šepetėlio įrašyta jo paskirtis. Iš tiesų, tai labai palengvina darbą tik pradedančioms dažytis, nereikia sukti galvos, kam kuris šepetėlis galėtų būti skirtas, tereikia paskaityti ir pradžioje naudoti pagal paskirtį. Aišku, kad su laiku atrandame, kad vieno ar kito tipo, formos šepetėliai mums patogesni vienam tikslui, kito tipo kitam, ir nebūtinai tai turi būti tiksliai taip, kaip gamintojas nurodė. Bet tam reikia laiko ir praktikos. O pradžioje labai pagelbėja tokie užrašai ant šepetėlių. Kuo patinka man? Na, kaip jau minėjau, aš esu pratusi prie vienos formos šepetėlio, pavyzdžiui, skruostams man patinka kirstas, ir žinau kad dar galima naudoti duo fibre (dvisluoksnius), tiesius ar užapvalintus, bet man vistiek patogiausias kirstas. Tai va, ne visus šepetėlius aš puikiai žinau, nors visiškai nesu naujokė, ir tokiam rinkinyje aš galiu atrasti naujų formų tam tikram makiažui dengti, arba iš naujo pabandyti panaudoti tuos kelis makiažo šepetėlius, kurių šiaip jau nepanaudoju, nes nelabai įsivaizduoju paskirties. Žodžiu, man tie užrašai patinka, kartais labai padeda ne tik visiškai žalioms, bet ir pusiau sunokusioms, kokia esu aš. 😁


Patys šepetėliai tvirti, tačiau šereliai nėra sudėti taip tvirtai ir neturi tokio spyruokliavimo kaip kabuki tipo šepetėliai (nors to spyruokliavimo man pilnai pakanka). Šepetėliai švelnučiai, minkštučiai, labai malonūs liestis prie veido odos.

Kalbant apie rinkinio šepetėlius trumpai: 11 jų turi juodos spalvos sintetinio pluošto šerelius, dou fibre šepetėlis turi dvigubus, skirtingo ilgio baltai juodus šerelius; tuo tarpu du balti išslaidymo šepetėliai skiriasi ne tik spalva, bet ir medžiaga - pas gamintoją suradau, jog jie pagaminti iš vilnos!  Ir galiausiai vienas iš šepetėlių turi oranžinės spalvos dirbtinio pluošto šerelius. Atrodo, kodėl gi čia oranžiniai ir tik vienas? Lyginant didesnį, juodų plaukelių  maskavimui skirtą šepetėlį su oranžiniu, man skiriasi šerelių kietumas - oranžiniame jie kietesni ir sudėti tvirčiau, negu juodos spalvos šepetėlyje.

Na ką, siūlau pasižiūrėti, kam kiekvienas šepetėlis skirtas ir kartu paminėsiu, kaip man sekėsi su juo draugauti. 😉


1. LARGE POWDER - skirtas padengti ir išsklaidyti sausą pudrą ant veido.
Labai patogus šepetėlis ir aš jį dabar beveik visuomet naudoju būtent pagal paskirtį - kompaktinei pudrai ant veido padengti ir išsklaidyti. Tiesa, šepetėlis didelis, plaukelių daug tad galbūt nepatiks toms, kurios turi tarkim mažesnius skruostus, mažesnį veiduką. Mano jis nei labai didelis, nei mažas. Man kaip tik patinka, kad su keliais perbraukimais per veidą galiu paskirstyti produktą ir nereikia vargti su smulkesniais šepetėliais. Šiaip jis tikriausiai vienas didžiausių pudros šepetėlių, kokį turiu. Manau puikiai tiktų ir kaklo bei dekoltė sričiai, jei pavyyzdžiui, vasarą dengiate ant jų kokią bronzinę pudrą, paskirstote blizgią pudrą ir pan.

2. TAPERED FACE - padengti pudrą, skaistalus ar sausas kontūravimo priemones.
Dar vienas labai didelis šepetėlis su užapvalintu galiuku. Nors iš pradžių gali pasirodyti, kad šepetėlis yra per didelis, tačiau tas smailesnis galiukas duoda pakankamai tikslų priemonės padengimą skruostų ar kituose kontūravimo vietose. Aš asmeniškai veidą kontūruoju retai, tačiau su juo labai smagu dengti skaistalus. Bronzinę pudrą aš dengiu šiek tiek kitokiu judesiu ir man tai nėra pats geriausias sprendimas (bronzinei pudrai mieliau renkuosi kirstą šepetėlį). Tai va, su šituo šepetėliu atradau patogesnį man asmeniškai skaistalų padengimą, o kirstus šepetėlius palieku bronzinei pudrai.

3. POWDER/ BLUSH - padengti sausus produktus (pudra, bronzatas, skaistalai ir kt.) ant skruostų ir veido.
Su šituo šepetėliu draugavau gana mažai. Jis vos vos užapvalintas, beveik tiesiai kirptas ir yra beveik per pus mažesnis nei pudros šepetėlis (nr. 1). Su juo aš bandžiau ir skaistalus dengti ir bronzatą, bet jau minėjau, kad skaistalams, apvalus (nr. 2.) o bronzatui kirsto tipo šepetėliai man patogesni. Bandžiau ir kompaktinei pudrai padengti, tačiau man patogiau dirbti su didesniu. Tad galiausiai su juo padengiu tik perlų tipo priemones, pavyzdžiui, spindesio suteikiančią iš Avon. Aišku, neturint kitų šepetėlių, arba jei kiti nešvarūs, o man būtinai reikia švaraus ir naujo - aš pasiimu naudoti ir šitą, tik pastebėjau, kad nenaudoju jo tiek dažnai, kiek kitų. Tad šitas šepetėlis man nepadarė labai didelio įspūdžio, nors yra toks pat kokybiškas, kaip ir kiti, tačiau nelabai tinka mano poreikiams.

4. DUO FIBRE POWDER/ BLUSH - išsklaidyti pudrinio tipo produktus. Padengti skaistalus ir šviesą atspindinčias priemones (highlighter) ant skruostų ir veido.
Dar vienas šepetėlis, kurio nenaudojau labai dažnai, tačiau šitas šepetėlis yra vienas universaliausių įrankių: tokio tipo šepetėliai puikiai tinka ne tik skaistalams ar hailaiteriui padengti, bet ir skaistalams sulieti, kad išgauti labai tolygią ir natūralią spalvą, padengti skystą makiažo pagrindą, išsklaidyti maskuoklį.. Universalus šepetėlis, o dėl tų dvisluoksnių šerelių pats sauso produkto padengimas yra lengvesnis, atrodo natūraliau, nei priemonę dengiant įprastais, vienasluoksniais šereliais. Aš manau, kad su šituo šepetėliu dar susidraugausiu.

5. TAPERED HIGHLIGHTER - šviesą atspindinčiai priemonei (hailaiteriui) padengti.
Ką čia daug kalbėti, su šituo šepetėliu dirbu nuo pat jo gavimo - visada. Nepaprastai patogus skirstant šviesą atspindinčią priemonę. Draugauju ir draugausiu!

6. LARGE CONCEALER - padengti minkštus ir vandens pagrindo makiažo pagrindus, padengti kreminius skaistalus ir padengti bei išskirstyti maskuoklius.
Su šituo šepetėliu mano santykiai labai konktraversiški: su juo tikrai skirsčiau maskavimo priemones ir paakių zonoje ir veido srityje. Šepetėlis tikrai patogus dirbti ir neturėjau absoliučiai jokių problemų maskuoklio paskirstymui. Tiek kad, aš save vis pagaunu, kad maskuokliui paskirstyti ranka siekia mano Beauty Blender kempinėles, o ne šio šepetėlio. Tad nežinau ar šitas šepetėlis bus mano draugas, galbūt retkarčiais? Nes kol kas kreminių skaistalų neturiu, o kaip su tokio dydžio šepetėliu paskirstyti makiažą - aš neįsivaizduoju, tam jis gerokai per mažas.

7. CONCEALER - padengti ir išsklaidyti visas maskuoklio formas ir paskirstyti kitus kreminius/ minkštos tekstūros produktus.
Skirstyti maskuoklius su šiuo šepetėliu man nepatogu, ypatingai srityje po akimis, kur aš paprastai naudoju daugiausiai tokio tipo priemonės. Galbūt tokio dydžio šepetėlis labiau pasitarnautų maskuojant pavienius spuogelius, tačiau aš jų neturiu. Tačiau nepaisant to, tai nereiškia, kad šepetėlio visiškai nenaudoju: man su juo labai patogu padengti ir paskirstyti akių šešėlių pagrindą bei kreminius akių šešėlius - tiesiog tobulai tinka mano akies formai. Tad taip, ne visai pagal paskirtį, bet su šituo šepetėliu mielai draugauju.


8. LARGE FLUFF - padengti, sulieti ar išryškinti akių sritį ir veidą su sausais produktais.
Šepetėlis, su kuriuo nedirbu. Nežinau, man jis per didelis akims, per mažas veidui. Kad ir kaip stengiausi surasti jam kokią prasmingą paskirtį, tačiau niekaip nepavyko. Galbūt patogiausia buvo fiksuoti paakių sritį su sausais produktai, tačiau aš paakių srities atskirai niekad nefiksuoju, viską užsiksuoju kartu su veidu, tad šitas šepetėlis man nepasitesino.

9. BLENDING - paskirstyti birius produktus akių srityje.
Šitas šepetėlis pagamintas iš vilnos, tikriausiai, bent jau taip nurodo gamintojas, nors man sunkiai tikisi - taip, šepetėlis skiriasi nuo kitų, šereliai švelnesni, minkštesni, bet ar čia tikrai vilna? O gal wool reiktų suprasti kaip natūralų plauką? Žodžiu, esu šiek tiek pasimetusi, kaip čia iš tikro yra. O kalbant apie patį šepetėlį jis man tapo nepakeičiamas išsklaidant akių šešėlius, juos suliejant. Tiesa, nežinau kodėl, bet man šitas šepetėėlis dabar atrodo šiek tiek pasipūtęs ir pasiplaikstęs į šalis, galbūt jis nusidėvi greičiau negu kiti rinkinio broliai?

10. TAPERED BLENDING - švelniai šešėliuoti ir išsklaidyti akių šešėlius akių raukšlės srityje.
Tas pats, kaip ir prieš tai buvusio šepetėlio - nesuprantu, iš ko realiai jis pagamintas. Tačiau tapo absoliučiai nepakeičiamas išsklaidant šešėlius. Nuo savo draugo, šepetėlio nr. 9. jis šiek tiek skiriasi forma - šitas šiek tiek siauresnis ir suformuotas apvaliai, idealiai prieiti prie raukšlės srities. Tuo tarpu jo draugas, 9-tasis šiek tiek plokštesnis, turi daugiau šerelių. Abu šepetėliai tapo vieni geriausių mano makiažo palydovų.

11. SMALL TAPERED BLENDING - padengti intensyvias/ tamsias spalvas į akies raukšlę, suteikti gilumo akims.
Prie dviejų baltų broliukų jungiasi juodas pusbrolis, su kuriuo draugauju lygiai taip pat dažnai kaip ir su kitais dviems, ir lygiai tiek pat dažnai, kiek darau intensyvesnį, dūminį makiažą. Susidraugavau ir naudoju pakankamai dažnai. Patogus, tinkamos formos, tinkamo dydžio. Visiškai pasiteisino.

12. SHORT SHADER - padengti ir paskirstyti visų tipų akių šešėlisu.
Puikus ir labai pasiteisinęs šepetėlis - man labai patinka trumpi šapetėlio šereliai, tačiau aš juo ne visuomet paskirstau šešėlius. Man su juo dar labai patogu įdėti produkto į akies raukšlę, tik jau skirstyti su juo nėra patogu - tam renkuosi vieną iš trijulės. Nežinau, kiekvieną kartą dažydamasi aš juo naudojuosi tai vienam, tai kitam tikslui akių makiaže. Taip kad trijulės nebėra - yra keturi super patogūs ir pasiteisinę akių makiažo šepetėliai.

13. FLAT DEFINER - akių kontūrui brėžti.
Nedraugas man šitas šepetėlis ir nepasiteisino: su juo bržiant akių kontūrą gaunasi ženkliai per stora linija, na negražus tokio storio štrichas. Bandžiau ir antakiams formuoti, tiksliau antakių šešėliais paryškinti savo antakius, tai iš bėdos naudotis galima, tačiau nėra nei patogu, nei rezultatas mane tenkina. Nežinau, kaip manot, kur daugiau galima tokį šepetėlį panaudoti? Nes kol kas stovi nenaudojamas.

14. SMALL EYELINER - itin plonas aplikatorius bet kokios konsistencijos akių kontūrui padengti.
Šepetėlis atrodo patogus, tačiau aš kol kas naudoju akių pravedimus su aplikatoriais ar tai plunksnelėmis ar tai flomesterių tipo, tad šepetėlio man neprireikia, kol kas. Kelis kartus su juo pabraukiau per ranką, tai linija atrodo gerai, pasirodė, kad dirbti su juo patogu, o kaip realiai, negaliu jums atsakyti, pagal paskirtį nenaudojau, bet, kaip jau minėjau, ne todėl, kad šepetėlis prastas - kol kas neturiu produkto, su juo naudoti.

15. LIP - padengti bet kokios tekstūros lūpų kosmetikos produktus ant lūpų.
Šitas šepetėlis man pilnai pasiteisino: turiu kelias lūpų priemones, kurių padengimas tiesiai iš pakuotės nėra labai tikslus, na, kalbu konkrečiai apie lūpdažius. Su šituo šepetėliu aš labai lengvai išryškinu lūpos kontūrą, padengiu spalvą. O esant reikalui - šepetėlio galiuką galima nuimti ir užmauti ant šerelių - taip jis bus saugus ir neišteplios produkto likučiais rankinės, kosmetinės ar dar kažko, kur dėsite šepetėlį.


Tad iš viso šito rinkinio 2 šepetėliai man nepasiteisino, tačiau visi kiti - super, na, su kai kuriais dar reikia padirbėti, arba paieškoti būdų su jais dirbti. Tačiau rinkinukas, na man patiko daug labiau nei kabuki tipo šepetėliai, universalesnis, ir su juo galima pasidaryti visą veido ir akių makiažą. Nė kiek nesigailiu jį įsigijusi ir džiaugiuosi smagia šių šepetėlių draugija prie rytinio veidrodžio ar kasdienio makiažo.

Taip, aš jums jį galiu rekomenduoti, tačiau prieš tai noriu pasakyti, kad visuomet, prieš perkant tokius dalykėlius reiktų pasižiūrėti, kiek juos naudosite, kurie šepetėliai jums reikalingi. Mano atveju 2 iš 15 yra geras rezultatas, o ir šiaip, labai tikiuosi, kad ateityje pasižiūrėsiu ir sugalvosiu kaip panaudoti ir tuos du. 😂Taigi, pasižiūrėkite ko jums reikia - jei pilno rinkinio, tuomet taip, šitas turėtų patikti, o jei visgi trūksta kažkokių pavienių šepetėlių, tuomet keliaukit į pardavėjų internetines parduotuves ir pirkit pavienius - sutaupysit! Tad, viskas labai priklauso nuo jūsų norų ir poreikių!




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Vat kokios mes visos skirtingos.. Man atvirkščiai tau nepatikę šepetėliai padarė labai didelį įspūdį ir nustebino su large fluff mėgstu lengva ranka užsidėti akių šešėlius kasdienai ir vėliau gražiai išsklaidyti. O flat definer man puikus pataisyti antakių ar lūpų kontūrą. Duo fiber taip pat labai nustebino, skaistalus lengva dengti išgaunant natūralų įvaizdį. Šiaip bendrai man šie šepetėliai tikrai pranoksta kainą ir verta į juos atkreipti ypač jaunoms merginoms:) Puiki apžvalga ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Akvile už komentarą, buvo gera skaityti. O taip, šitas rinkinys nepaprastai geras ir vertas dėmesio - užsakiau tokius rinkinius dovanų savo giminės merginoms, kurios tik pradeda dažytis, tik planuoju atskirai nupirkti ir prie rinkinio dar pridėti kirstą antakiams ir susuktas antakių šukeles (spiralės formos) ir bus pilni rinkiniai jaunosioms damoms :)
      O žinokite aš su duo fiber jau susidraugavau - dengiu skaistalus, ypatingai gerai, kai pigmentacija stipresnė, o large fluff - hailaiterius po antakiu, nosies kuprelę ir kupidono lanką :)
      Tik tas flat definer man vis dar nelabai - nors kartais panaudoju dengti po akimis šešėlius :) Bet lūpų kontūro taisyti nebandžiau, manau reiktų pabandyti, gal patiks :)
      Bet šiaip, rinkinys nerealiai geras! :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą