L'OREAL Paris "Nutri Gold Extraordinary" naktinis veido kremas - kaukė

Šią dieną norėčiau pradėti su veido priežiūros įrašu. Iš tiesų, veido priežiūra yra vienas svarbiausių dalykų, bent jau man. Joks makiažas niekad neatrodys gražiai, jeigu veido oda nebus prižiūrėta, nebus graži, jei naudosime netinkamas priežiūros priemones ir neįsiklausysime į savo odos poreikius. Taip, galima kai kuriuos trūkumus užmaskuoti, tačiau tai trumpalaikis efektas ir aš pirmiausia koncentruojuosi į tinkamą odos priežiūrą, o jau tada seka visi dekoratyvinės kosmetikos smagumai.

Kol esi jauna ir oda nereikalauja didžiulės priežiūros, jai pakanka drėkinamojo veido kremo, tačiau su amžiumi, reiktų pagalvoti ir pradėti naudoti intensyvesnes priemones. Paprastai tokios būna naktiniai veido kremai, kurie skirti generuoti odą tol, kol miegate. Tad naktinis kremas šiek tiek vyresnėms merginoms turėtų tapti geriausiu draugu ir kasnaktiniu palydovu, kad paskui nekamuotų naktiniai košmarai apie prieš laiką pradėjusią senti odą, išsausėjimus ar raukšleles.

L'Oreal naktinį veido kremą -kaukę aš gavau bandymui, tačiau ne kaip tinklaraščio autorė. Jų puslapyje buvo galima užpildyti anketą ir kelioms merginoms pasisekė, gauti pilno dydžio pakuotę pabandymui, tame laimingųjų tarpe šį kartą buvau ir aš. Tad, įrašo apačioje aš nežymėsiu šio gaminio kaip RP-Sample gaminio, kadangi jis nebuvo skirtas reprezentaciniams tikslams. A, gaudama produktą, pažadėjau jų puslapyje palikti atsiliepimą ir bandžiau tai padaryti kelis kartus, tačiau man nepavyko, nežinau, ar dėl to, kad neskyriau maksimaliai galimą žvaigždučių kiekį įvertinime? Norėjau skirti viena mažiau, tačiau viską parašius ir paspaudus įvertinti, mano atsiliepimas nebuvo priimtas. Net nebandžiau žymėti visas galimas žvaigždutes, manau gaminys jų nevertas ir tuoj jums papasakosiu kodėl.

"Mes lyg snaigės, visos skirtingos ir visos savotiškai įdomios"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: L'OREAL Paris "Nutri Gold Extraordinary" naktinis veido kremas - kaukė 
Gamintojas: "Loreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, suteikti švytėjimo, nuraminti odą
Tinkamas tipas: visiems tipams. Amžius: 20-50 m.
Labiausiai patiko: poveikis veidui 
Labiausiai nepatiko: naudojimo būdas
Tūris: 50 ml
Kaina*: 11,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada ir kitur

Ką žada gamintojas: RAFINUOTAS KREMAS-KAUKĖ INTENSYVIAI DRĖKINA ODĄ IR SUTEIKIA JAI SPINDESIO. NEPAPRASTA TEKSTŪRA: lengva, nepaliekanti riebumo arba lipnumo pojūčio. 
MATOMI REZULTATAI*:
Po 1 nakties oda tampa pamaitinta, nuraminta ir lygesnė.
Po 1 mėnesio 84 % moterų teigė, kad oda neišsausėjusi ir neatrodo pavargusi.

STEBUKLINGAI VEIKIANTI ETERINIŲ ALIEJŲ GALIA:
• Erškėtruogių ir arganų aliejai, žinomi dėl intensyvaus maitinimo.
• Imperata Cylindrica ekstraktas, žinomas dėl odai švytėjimo suteikiančių savybių.
• Bičių pienelis, žinomas dėl maitinamųjų ir apsauginių savybių.
• Eteriniai levandų ir rozmarinų aliejai, žinomi dėl atpalaiduojančių savybių.

NAUDOJIMAS:  Atliekant visą ritualą, naudokite 3 kartus per savaitę. Kremas gali būti naudojamas rafinuotai priežiūrai, jei oda atrodo sausa, labai sausa arba jautri ir jai reikia komforto.
1. Plonu sluoksniu tepkite kremą-kaukę ant  nuvalytos veido odos.
2. Lėtais sukamaisiais judesiais įmasažuokite kremą į smilkinius, skruostus ir kaktą.
3. Užtepkite storesnį sluoksnį ir leiskite kremui 10–15 min. pamaitinti ir nuraminti odą.
4. Pašalinkite kremo perteklių vatos diskeliu. Nenuskalaukite.
Netepkite odos aplink akis ir lūpas.
*Įsivertinimo testą atliko 59 moterys.


Veido kremas mane pasiekė supakuotas  kartoninėje dėžutėje, kuri dar buvo apsaugota skaidria plėvele. Pati dėžutė man pasirodė įdomi ir graži: spindintis aukso spalvos popierius, kartu su tamsiai mėlynais intarpais, atrodo elegantiškai ir skoningai. Tačiau tikrasis grožis slypi dėžutės viduje. Kremo indelis sunkus, stiklinis tamsiai mėlynos spalvos, tuo tarpu užsukamas dangtelis atrodo lyg pagamintas iš aukso spalvos metalo, nors iš tiesų jis yra plastikinis. Beje, tas dangtelis labai greitai nusiteplioja, ant jo lieka pirštų antspaudai ir norint, kad jis atrodytų normaliai, reikia dažnai valyti. Tačiau pati pakuotė labai daili ir graži.

Man patinka, kad po atsukamu dangteliu yra apsauginis, balto plastiko dantelis. Jis skirtas tikrai ne saugoti nuo dulkių ar kokių nešvarumų. Jis apsaugo, kad indeliui apsivertus kremas neištepliotų dangtelio vidaus ir laikytųsi stiklinės pakuotės viduje. Labai praverčia keliaujant ir nereikia paskui kabinti produkto iš dangtelio vidinės pusės.


Kvapas. Priemonės kvapas labai labai malonus man asmeniškai ir yra vidutinio intensyvumo, ant odos patepus iš karto nedingsta, tačiau tai naktinė priemonė ir kvapo išlikimas nėra labai svarbus aspektas. Kremo kvapas žolelių ir augalų, tačiau kartu ir kosmetinis. Aš tikrai užuodžiu levandas, o va kitų augalinių kvapų šiuo metu nelabai galiu įvardyti. Man labai malonu, jei kvapas būtų tik levandų, man tikriausiai nelabai patiktų, tačiau tas mišinys, sukelia gero ir naudingo produkto odai asociacijas.

Konsistencija. Kremas turi lengvą rausvai-oranžinę spalvą ir jame pakankamai aiškiai matosi labai smulkios spindesio dalelės, nors pasitepus kremu ant veido jų nesimato. Kremas vidutinio tirštumo, konsistencijoje jaučiamas riebumas.


Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, Dimethicone, Triethanolamine, Carbomer, Argania Spinosa Kernel Oil, Polyacrylamide, Rosa Canina Fruit Oil, Imperata Cylindrica Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Tin Oxide, C13-14 Isoparaffin, Lavandula Angustifolia Oil, Royal Jelly Extract, Dimethiconol, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Silica, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Laureth-7, Synthetic Fluorphlogopite, Biotin, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol Acetate, Propyl Gallate, Phenoxyethanol, CI 14700, CI 19140, Linalool, Geraniol, Eugenol, Coumarin, Limonene, Citral, Citronellol, Benzyl Alcohol, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia noriu pasakyti, kad reikia labai atidžiai skaityti kremo aprašymus, prieš pradedant naudoti priemonę, net jei atrodo, kad nieko naujo nesužinosite. Pavyzdžiui, šitą kremą galima naudoti tik 3 kartus per savaitę, o ne kas vakarą, todėl kitiems vakarams jums reikės kitokios, naktinės priemonės arba universalaus, tiek dieną, tiek naktį tinkančio veido kremo.

Šita priemonė iš tiesų yra nuostabi, po nakties mano oda atrodo puikiai - labai lygi, labai švelni, lyg po kelių specialių procedūrų, ji atrodo pakankamai pamaitinta, pakankamai sudrėkinta, ir atgaivinta, lyg pailsėjusi po gero nakties miego, atsigavusi. Ir taip, ji tikrai atrodo sveikai spindinti, graži, šviežia ir gaivi. Efektas odai labai labai geras ir man iš tiesų patinka.

Tačiau man labai nepatinka priemonės naudojimas: užtepi ir po 3 minučių nuvalai likučius servetėle. Visų pirma, kokį kiekį kremo reikia tepti, kad nuvalyti servetėle? Po 3 minučių veido paviršius būna lipnus ir servetėlė limpa prie veido ir plyšta, ant odos palikdama popieriaus likučius. Ir šiaip, man kilo labai rimta abejonė - koks tikslas tepti naktinę priemonę ant veido ir dar paskui prieš naktį ją nuvalyti? Gamintojo siūlomas naudojimo būdas man visiškai nepatinka ir nėra priimtinas, juo vadovaudamasi nesijaučiu gerai naudodama priemonę, todėl darau viską savaip. Tepu tiek priemonės, kiek ji susigeria ir jokių likučių nevalau lauk, tiesiog einu miegoti. Aišku, ryte patrynus odą jaučiu priemonės likučius, kurie nueina tokiais rutuliukais, kaip nešvarumais, tačiau man tai netrukdo - juk vistiek ryte keliauju nuprausti veido ir patepti dieniniu kremu. Tad taip, naudodama savu, man įprastu būdu, kremas pasiteisina, o gamintojo siūlomas man atrodo nelogiškas ir nepatogus.

Tačiau galiausiai, aš vertinu efektą veido odai ir jis man patinka, tad norisi sakyti kremui taip, jis tinka mano odai, suteikia jai ne tik komforto, tačiau ir matomos naudos, todėl man priemonė patinka, mielai ją sunaudosiu iki paskutinių priemonės likučių.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios, žiemiškos dienos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai