L'OREAL Paris "True Match" kompaktinė pudra, prisitaikanti prie odos atspalvio. Atspalvis "D3 - W3 Golden Beige"

Labai labai ilgą laiką mano mėgstamiausias makiažo pagrindas buvo L'oreal True Match, o kartu su juo aš visuomet, labai labai ilgą laiką pirkdavau L'oreal True Match kompaktinę, presuotą pudrą, kuri idealiai tiko mano veido odos tipui. Aš puikiai suprantu, jog toks dalykas, kaip kompaktinė pudra yra aktualesnis riebios ir mišrios odos savininkėms, tam kad apsaugoti veido odą nuo blizgesio. Tačiau tokios pudros ne mažiau svarbios ir man, normalios odos savininkei, tam kad užtvirtinčiau skystą makiažo pagrindą ant veido odos.

Tad šį kartą noriu pakalbėti apie savo ilgametį favoritą, tiesa, dar senojoje pakuotėje, tačiau patikrinau, galiojimas dar geras, ir turėčiau spėti sunaudoti iki galiojimo pabaigos. Jūs tikriausiai galvojate, kodėl pas mane gyvena senoji pakuotė, kai jau seniausiai galėjau įsigyti naujojo leidimo pudrą? Tai kažkur jums esu sakiusi, kad anksčiau pirkdavau vadinamuosius "back-up'us", t.y. dar nespėjus pilnai sunaudoti vienos pakuotės, mėgstamo produkto naują pakuotę, o kartais ir dvi įsigydavau ir pasidėdavau į kosmetikos sandėliuką. Tiesą sakant nelabai protinga mintis, tai suprantu dabar, tačiau tuomet atrodė pakankamai gera idėja, juk jei netikėtai pasibaigs mylimas produktas - iš karto turėsiu kitą savo sandėliuke. Šiandien taip nebesielgiu, tačiau sandėliuke dar turiu kelis gaminius, kuriuos pirkau būtent tokiu būdu. Būtinai apie juos papasakosiu. Na, o šiandien, kviečiu pasižiūrėti, kodėl ilgą laiką tai buvo mano mėgstamas produktas ir kodėl jį taip mylėjau.

"Su vienu akies mirksniu, viskas gali pasikeisti. Tad dažnai atleisk ir mylėk visa širdimi. Tu niekada nežinau, kada tu nebeturėsi tos galimybės"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: L'OREAL "True Match" kompaktinė pudra, prisitaikanti prie odos atspalvio. Atspalvis "D3 - W3 Golden Beige"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: sutvirtinti makiažą, suvienodinti odos spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvas, nematomas pudros efektas
Labiausiai nepatiko: pavojingi ingredientai sudėtinėse dalyse
Tūris: 9 g
Kaina*: 14,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Douglas, Kosmada: daugumoje kosmetikos parduotuvių

Ką žada gamintojas: „True Match” kompaktinė pudra tobulai prisitaiko prie odos atspalvio ir struktūros. Jokio blizgesio, puikiai tinka pataisyti makiažą dienos metu. Užtenka vieno sluoksnio, kad ypatingai lengva permatoma tekstūra suvienodintų tavo odos spalvą. Jei nori stipresnio maskuojamojo efekto, gali užtepti storesnį pudros sluoksnį. Dėžutėje yra kempinėlė ir veidrodėlis.
Kaip naudoti: Naudok kompaktinę pudra po to, kai veidą padengsi skystu makiažo pagrindu.
Rezultatas: Nepriekaištinga, matinė ir itin natūrali veido oda visą dieną.


Kaip jau sakiau, mano pakuotė dar senojo leidimo ir apvalios formos. Dabartinės forma kvadratinė, o daugiau nelabai kas pasikeitė: pakuotės dvigubos - viršutiniame lizde sudėtas produktas, tuomet dalis nusidengia ties viduriu, iš kitos produkto pusės yra veidrodėlis ir dugne pridėta kempinėlė, tiesa, ne iš karto pastebėjau, kad vieta, kur kempinėlę įdedame turi plastikinius kraštelius, tad ją tvirtai įdedam ir ji niekur neslysčioja iš dugno.

Iš esmės pakuotės dizainas labai paprastas, galbūt įdomiai atrodo tas blizgantis plastikas aplink produktą, faina daugiasluoksnė pakuotė, veidrodėlis, kempinėlė, nors realiai nežinau ar ta kempinėlė iš tiesų reikalingas dalykas? Bent jau man, tikrai ne.


Kvapas. Silpnas, tokioms kosmetinėms priemonėms būdingas kvapas, kuris dingsta, kai produktas padengiamas ant veido odos.

Konsistencija. Pudra kompaktinė, presuota. Ji labai smulkiai malta, trinant tarp pirštų stiprokai jaučiasi pudriškumas, tačiau ji nėra sausa, turi truputį slidumo, tad ir drėgmės, kas man patinka, aš nelabai mėgstu itin sausas priemones.


Sudėtis: Talc, Nylon-12, Isodecyl Neopentanoate, Magnesium Stearate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Cetyl Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Methylparaben, Triisocetyl Citrate, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben.
[May Contain]: Mica, CI 77492, CI 77499, CI 77491/ Iron Oxides, CI 77891/ Titanium Dioxide.


Poveikis. Tarp atspalvių, turiu pasakyti, kad aš visiškai nesigaudau, man sudėtinga kompanijos atspalvių sistema. Realiai pasiėmiau vieną šviesiausių atspalvių su neutraliu, truputį gelsvu atspalviu, nes kitos, neva šviesesnės man pasirodė pernelyg rožinės. Aš labai labai tikiuosi, kad kompanija pakeitė atspalvių sistemą ir dabar išsirinkti tinkamą spalvą yra gerokai lengviau?

Man labai patinka priemonės konsistencija, ji labai labai smulkiai malta, turi drėgmės, tad paskirsčius ant veido nesijaučia nei miltuota, nei per daug prikrauta. Tiesa, dabar priemonę dengiu makiažo šepetėliu pudrai, o su pirmosiomis šio gaminio pakuotėmis, dar 2010 metais, jei teisingai skaičiuoju, priemonę dengiau su pridėta kempinėle, tačiau jos gaudavosi storas sluoksnis. Kadangi tu metu man reikėjo intensyvaus makiažo, tai man visiškai netrukdė. O ir pasitaisyti makiažą (kai dirbi beveik visą parą) buvo labai lengva: išsitraukei, ir žiūrėdama į veidrodėlį, užtepei su kempinėle dar vieną sluoksnį. Aišku, dabar taip jokiu būdu nedaryčiau, dieniniam makiažui pakanka vieno lengvo sluoksnio, lengvai padengto su šepetėliu.


Man labai patinka, kad lengva, smulkiai malta pudra yra visiškai nematoma ant veido odos, aišku, jei nedengiate labai storu sluoksniu; ir be abejonės, visiškai neapsunkina odos. Man porų nekemša, tačiau nežinau, kiek galima vadovautis mano patirtimi šiuo klausimu, labai retas produktas, kuris man kemša poras. Tačiau turiu pastebėti, kad jei jau turima kažkokių odos pasausėjimų, pudra juos gana stipriai paryškins. Taip pat ir su gilesnėmis raukšlėmis ar itin didelėmis poromis, jei jų neišlyginsite prieš pudros dėjimą, ant odos tikrai matysis.

Man produktas ant veido išsilaiko tiek, kiek reikia, absoliučiai visą dieną, nei nusitrina, nei su juo kažkas nutinka. Nežinau, kaip pudra tiktų kitiems odos tipams, pavyzdžiui riebiai, mišriai odai, bet mano normaliai odai, ji puikiai tinka.




Ačiū, kad skaitote,

Aš einu valgyti žuvytės ir linkiu jums malonaus šeštadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai