MEDIMIX "Moisturising" drėkinamasis muilas su glicerinu ir lakšadi aliejumi, veidui, kūnui ir rankoms

Labas mano mielosios,
Oras nuostabus, pagaliau giedra iš aš nuo ryto fotografuoju viską, ką ruošiuosi jums parodyti artimiausiu metu. Tik tiek, kad mano fotografavimas nelabai vaisingas - jei aš ir anksčiau nelabai mokėjau tai daryti, tai dabar geriausiuose nuotraukose kyšo tai vaiko rankytės, tai galva, tai idealiai padėtą, gerai sufokusuotą daiktą mažasis griebia ir viskas susilieja. Oi, tikiuosi kad bus nors kelios naudingos nuotraukos. Kol kas viskas atminties kortelėje, vakare bandysiu perkelti ir pasižiūrėti, ar yra nors kelios pavykusios nuotraukos.

Na, o šį kartą kalbėsim apie muilą - taip, apie paprastą muilą, kurį aš kelis mėnesius naudojau veidukui plauti, paskui sustojau ir padėjau į muilinę naudoti rankų odai, išbandžiau ir kūnui. Bet apie viską iš eilės.

"Jeigu manai, kad nuotykiai yra pavojingi, išbandyk rutiną. Ji mirtina."
Paulo Coelho


Produktas: MEDIMIX "Moisturising" drėkinamasis muilas su glicerinu ir lakšadi aliejumi, veidui, kūnui ir rankoms
Gamintojas: "Cholayil PVT" Ltd. Pagaminta Indijoje
Paskirtis: nuprausti rankų, veido ir kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: oda atrodo labai švari ir drėgna
Labiausiai nepatiko: nenuplauna makiažo likučių
Tūris: 75 g
Kaina*: 1,15 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Skirtas itin sausai odai, slopina odos niežulį. Sudėtyje yra augalinio glicerino ir lakšadi aliejaus, kurie veiksmingai drėkina ir švelnina odą. Prabangus muilas, kuris suteikia natūralią apsaugą visam kūnui. Dėl natūralios ingredientų kilmės gali kisti muilo spalva, tai nekeičia produkto efektyvumo. Be gyvulinės kilmės riebalų. Tik išoriniam naudojimui.

Sudėtis: Stearic Acid, Sodium Lauryl Ether Sulpate, Glycerine, Propylene Glycol, Caustic Soda Lye, Lauric Acid, PEG-400, Purified Water, Fragrance, Sodium Chloride, LLP, Lakshadi Oil, EDTA (disodium), Butylated Hydroxy Toluene (BHT), Herbal Extract, Colour

Mano nuomonė. Muilas buvo supakuotas dailioje, tvirto balto kartono dėžutėje, o viduje papildomai apsaugotas skaidriu plastiku. Iš tiesų, viskas atrodo labai kokybiškai ir dailiai. Man tik nesuprantama vienas dalykas - ingredientų sąrašas. Pagal reikalavimus, jis turėtų būti pateiktas lotyniškais pavadinimais, tačiau sudėtis surašyta bele kaip, tai lotyniškai, tai angliškai, tai iš viso, nepilnais pavadinimais, Pavyzdžiui, žolelių ekstraktas, tai čia kas turėtų būti? Ar mums reiktų susigalvoti patiems? Žodžiu, nepatiko, tokios sudėties nelabai ir patyrinėsi. Tačiau keliaujam prie efekto.

Aš muilą pirkau veido odai plauti ir naudojau jį gal porą mėnesių šitam tikslui. Atrodė, kad muilas labai labai švariai nuprausia odą, toks džeržgiantis odos švarumas. Tiesa, patekęs į akis tikrai griaužia ir erzina, O jautresnes merginas gali erzinti ir pakankamai intensyvus, ilgai išliekantis žolių ir kosmetikos aromatas. Man jis iš pradžių buvo labai malonus, tačiau nuolat jį užuodžiant namuose, maždaug sunaudojus pusę muilo, jis man ėmė įkyrėti: visur kur einu tvyro tas kvapas, vonioje, ant rankų, ant vyro rankų, visur ir atrodo jis niekad niekur nedings. 😄

Tad aš naudojau veido odai, kol perbraukusi veidą valikliu nepastebėjau, kad ant jo pilna makiažo likučių, vadinasi muilas, kad ir sukuria švarios odos efektą, nėra efektyvi priemonė pašalinti makiažo likučius. Tad muilą pradėjome naudoti rankų odai ir aš turiu pastebėti, kad kažkokio labai stipraus drėkinamojo efekto nėra. Muilas nesausina rankų, galbūt kažkiek ir drėkina, todėl tikrai tiks sausai odai. Deja, bet mano patirtis sako, kad veido prausti su juo nereiktų, o ir naudoti nėra taip patogu, kaip įprastus prausiklius. Man mieliau pastarieji, o muilą palieku rankų odai. Tiesa, visgi, man smalsu skaistinamasis muilas ir jo poveikis veidukui, kažin, bandyti nusipirkti? Na o netikus, visuomet bus galima sunaudoti rankoms plauti.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios pavakarės,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai