OŽ (Olesia Žuravliova) makiažo sistema: makiažo vertinimas ir galutiniai rezultatai

Pamenate, pasakojau jums apie OŽ sistemą ir grožio dėžutę, pilną priemonių (ČIA). Tuomet jums pasakojau, kaip viskas veikia, ir paminėjau, kad toliau seka eksperimentavimas su makiažo priemonėmis, makiažai, ir, jei tik turite noro, jūsų makiažo vertinimas. 

Tai, va, dariausi kažkurią dieną rimtesnį makiažą, tai buvo tikrai gruodis, tačiau kuri diena, negalėčiau pasakyti, atrodo jau po mano gimtadienio. Tad tą dieną, pradėjau daryti makiažą ir supratau, kad šiandien noriu jo ryškaus: akių šešėliai, veido kontūrų ryškinimas, hailaiteris ir raudonas lūpų dažas. Pasidariau makiažą, ir pagalvojau, kad gal būtų visai nieko pabandyti jį įkelti į OŽ sistemą, ir pažiūrėti, kaip ji veikia. Savaime suprantama, atsakymą gavau, tad metas pasižiūrėti, kai sistema veikia, kaip vyksta vertinimas ir kas seka po to.


Mano makiažas atrodė štai taip, dienos metu, aišku hailaiterio dienos metu nuotraukoje nesimato 😁. Tiesa, makiažą dariau ne su Paese priemonėmis, nenaudojau nė vienos iš jų. Ar įdomu ką naudojau?:
  1. Prieš makiažą, ant odos dengiau CATRICE "Prime and Fine" makiažo gruntą, kuris suteikė odai spindesio.
  2. Tuomet Beauty Blender kempinėle padengiau MAYBELLINE "Fit Me!" makiažo pagrindą (mano atspalvis"120 Classic Ivory"). 
  3. Savo probleminius, tamsius paakius paslėpiau su skystu maskuokliu. Naudojau CATRICE "Camouflage" skystą, vandeniui atsparų maskuoklį (atspalvis "010 Porcellain"). Man labai gaila, kad jis beveik baigėsi, bandžiau įsigyti L'Oreal Lummi maskuoklį, bet ten visi atspalviai arba tamsūs arba rožiniai, o tokie, manau man visiškai netiktų. Jau kalbėjau su konsultante ir ji man negalėjo pasiūlyti jokio kito maskuoklio, atitinkančio ar panašaus į šio spalvą. Gal jūs ką žinote? 
  4. Truputį pamaskuoju savo nosytę, spuogelį ant skruosto ir kaktos vidurį su ESSENCE Soft Touch Mouse maskuokliu (atspalvis "10 soft beige).
  5. Viską užfiksavau L'Oreal "True Match" kompaktine pudra (mano atspalvis D3 - W3 Golden Beige).
  6. Aplink veido kontūrą (pagal V formos kontūravimo schemą) ir skruostikaulius paryškinau CATRICE "Sun Glow" mineraline bronzine pudra (atspalvis "010 Golden Light").
  7. Skruostus lengvai paryškinu su skaistalais. Šį kartą rinkausi ESSENCE "Silky Touch" skaistalus (atspalvis "100 indian summer").
  8. Sritį virš skruostų, žemiau akies, vidinius akių kampučius, kaktą ties šonais, virš antakių ir kupidono lanką paryškinau CATRICE "High Glow" hailaitinimo (šviesą atspindinčia) pudra (atspalvis "010 Light Infusion").
  9. Antankius sušukavau specialiu šepetėliu ir paryškinau CATRICE "Velvet Brow Artist" pieštuku (atspalvis "010 Blond Brows Are A Girl's Best Friend"). Pieštuku - šešėliais paryškintų antakių niekuo nefiksavau, netepiau vaško, tiesiog naudojau šią vieną priemonę.
  10. Ant akių vokų uždėjau ir paskirsčiau CATRICE "Prime and Fine" akių šešėlių pagrindo (atspalvis "010 Perfectly primed"), truputį palaukiau, kol padžius.
  11. Akių makiažui naudojau ESSENCE "All about Roses" akių šešėlių paletę ("03 roses"). Čia naudojau kelias spalvas, tačiau siekiau nelabai ryškaus, beveik kasdienai tinkamo makiažo, mat jau šiame žingsnyje sugalvojau, kad noriu ryškiai raudonų lūpų.
  12. Akių kontūrą brėžiau ne skystu akių pavedimu, o pieštuku. Tam naudojau MAX FACTOR Kohl akių kontūro pieštuką ("020 Black).
  13. Blakstienas paryškinau šiuo metu mėgstamu juodu GOLDEN ROSE "Infinity Lash" blakstienų tušu, suteikiančiu joms ilgio, neblogai atskiriančiu blakstienas ir jas paryškinančiu. 
  14. Lūpų kontūrą brėžiu GOLDEN ROSE pieštuku No.205. Kadangi mano viršutinė lūpa šie tiek plonesnė už apatinę, viršutinės kontūrą pakeliu maždaug 0,5 mm virš tikrojo lūpos kontūro. Tuo pačiu pieštuku užpildau visas lūpas.
  15. Galiausiai lūpas dengiu ryškiai raudonais, skystais lūpų dažais (nežinau, kodėl jie šioje nuotraukoje atrodo prastokai, nes šiaip nerealūs). Dengiau CATRICE "Velvet Matt" skystą lūpų kremą (atspalvis "060 REDvolution"). 

Ne pats geriausias, mano fotografavimosi kampas, bet tebūnie ;)

Taigi, į sistemą nuotraukas kėliau taip, kaip ir pradžioje: iš priekio (2 nuotraukos), iš kairės, iš dešinės ir viena palaidais plaukais. Tiesa, prieš sukeliant nuotraukas reikėjo pasirinkti, kokio tipo yra mano makiažas, jei teisingai pamenu rinkausi vakarinis, klasikinis makiažas.
Tada reikėjo palaukti kelias dienas, ir sulaukiau makiažo vertinimo, o viskas čia buvo išvardyta papunkčiui prie mano fotografijos. Smalsu? Petaikiu nekoreguotą tekstą;
  • PAAKIŲ MASKAVIMAS. "Puikiai atliktas makiažo eigos etapas."
  • VEIDO ODOS PROBLEMŲ MASKAVIMAS. "Puikiai atliktas makiažo eigos etapas."
  • KREMINĖS PUDROS PADENGIMAS. "Puikiai atliktas makiažo eigos etapas."
  • VEIDO ODOS FIKSAVIMAS. "Puikiai atliktas makiažo eigos etapas." 
  • VEIDO FORMOS MODELIAVIMAS. "Puikiai atliktas makiažo eigos etapas."
  • SKAISTALAI. "Puikiai atliktas makiažo eigos etapas."
  • ANTAKIŲ RYŠKINIMAS. "1. Blogai pasirinktas spalvos ryškumas. Sprendimas: antakių pradžia turėtų būti šviesesnė nei antakių pabaiga ir aukščiausias taškas. 2. Pasirinktos priemonės spalva blogai ir netolygiai paskirstyta tarp antakių plaukelių. Sprendimas: Tolygiai paskirstyti pasirinktą spalvą, nepaliekant tuščių tarpelių."
  • AKIŲ MAKIAŽAS. "Puikiai atliktas makiažo eigos etapas."
  • AKIES APVADAS. "Puikiai atliktas makiažo eigos etapas."
  • BLAKSTIENOS. "Puikiai atliktas makiažo eigos etapas."
  • LŪPOS. "Puikiai atliktas makiažo eigos etapas."
BENDRAS MAKIAŽO VERTINIMAS - 92%
"Puikiai atliktas makiažas. Jums labai tinka raudona lūpų dažų spalva - labai dailiai išpieštas kontūras. Šiek tiek daugiau dėmesio skirkite antakių formavimui. Eksperimentuokite su naujomis akių makiažo schemomis ir spalvomis :)"


Tad, kaip aš vertinu OŽ sistemą, makiažo vertinimus ir produktus? Apie Paese produktus tikrai papasakosiu jums vėliau. O pati sistema, turiu pripažinti, kad buvau labai kritiška, net gavusi produktus, vis dar buvau kritiška, tačiau, aš pastebiu, kad darydamasi sau makiažą, aš pritaikau iš virtualios knygos gautas žinias, tai apie lūpų kontūrą, tai paakių maskavimą, o po šio makiažo ir jo vertinimo, ėmiau atidžiau žiūrėti, kaip dažausi savo antakius. Iš tiesų, pinigai už sistemą, priemones ir visa kita tikrai nemaži, bet viską sudėjus, merginos iš OŽ jus konsultuoja nemokamai, žinias, konkrečiai apie save gaunate nemokamai, o viskas parašyta taip įtaigiai ir aiškiai, kad net kritiškoji Ingrida priėmė informaciją, ją įvertino ir pradėjo naudoti kasdieniame gyvenime.

Ir svarbiausia - aš iš tiesų jaučiuosi labiau pasitikinti savimi, jaučiuosi laimingesnė ir laisvesnė, net jei tik tokia smulkmena, kaip kokybiškesnis makiažas - man tai leidžia jaustis gražesnei, taigi, labiau pasitikinčiai savimi, besijuokiančiai ir laimingai. Tad šita sistemai sakau 👌👍 ir rekomenduoju, jei galite sau leisti finansiškai.




Ačiū, kad skaitote,

Ar dar norėsite kažką sužinoti apie sistemą? Rašykite, klauskite, būtinai papasakosiu tai, kas jus domina 😉
Ingrida - Gėlėta kosmetinė

Komentarai