SAMPLE SIZE. KERASTASE "Elixir K Ultime" aliejus dažytiems plaukams "The Imperial Radiance Beautifying Oil"

Ir paskutinis dalykas, apie kurį šiandien pasakoju, bus mėginukas iš Kerastase plaukų priežiūros produktų. Ir šį kartą aliejus plaukams. Tiesa sakant, prieš rinkdama informaciją aš visiškai susipainiojau kur kuris aliejus ir kam skirtas - visi jie atrodo labai panašūs, skiriasi tik spalva, o turėdama savo mėginį, tik darau prielaidą, kad tai dažytiems plaukams skirtas produktas - gale užrašyta "Beautifying Oil for colour-treated hair", tuo tarpu iš spalvos aš nieko nenusprendžiau, negalėjau nieko konkretaus nuspręsti, tiesiog, kažkaip neaiškiai viskas, bent kol kas. Na, o dabar - trumpai apie aliejų.


Ką žada gamintojas: Kerastase Elixir Ultime purškiamas plaukų aliejus yra plaukų puoselėjimo priemonė, skirta švelniai gležnų ir normalių plaukų priežiūrai. Aliejus praturtintas specialiu aliejų mišiniu, kuris neapsunkina plauko, tačiau atvirkščiai, - suteikia purumo, žvilgesio. Sukurtas pagal ypatingą purškimo technologiją, Kerastase Elixir Ultime purškiamas plaukų aliejus leis mėgautis normalių plaukų priežiūrai būtinomis plaukų aliejaus savybėmis. Kerastase Elixir Ultime žvilgesio suteikiantis aliejus yra praturtintas ypatingu Oleo-Complexe aliejų mišiniu, kuris yra sudarytas iš prabangių kukurūzų daigų, kamelijų, arganų bei amla aliejų. Tokia prabangi sudėtis leis paryškinti plaukų grožį, suteiks plaukams lengvumo, spindesio bei švelnumo, o sudėtyje esantis elementas Intra-Cylane® suteiks plaukams daugiau apimties, purumo bei minkštumo.
Naudojimas: prieš naudojant, sukratyti. Purkšti sausus arba drėgnus plaukus, nenuskalauti ir pereiti prie tolesnio plaukų formavimo.

Kerastase – novatoriškas, unikalios formulės plaukų priežiūros priemones nuo 1964 metų siūlanti kompanija. Kurdami produktus, Kerastase meistrai pasitelkia pažangiausias plaukų kosmetikos kūrimo technologijas bei formules. Kompanija siūlo produktus, kurie ne tik saugo ir puoselėja natūralų plaukų grožį, bet kartu suteikia jiems nepakartojamą malonumą. Kerastase – pasirinkimas, trokštantiems naujovių, išskirtinumo bei elegancijos.

Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Zea Mays OilArgania Spinosa Kernel Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Pentaclethra Macroloba Seed Oil, Buthylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfum.

Kiekis: 2 x 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 100 ml
Kaina: 36,00 EUR
Kur galima įsigyti: inhair.lt; grožio salelė, kai kuriuos kompanijos aliejus galima pirkti ir top beauty

Pilno dydžio aliejai. Paveikslėlis iš ČIA

Mano potyriai. Taigi, aliejukas man pasirodė lengvas, tas tarpinis variantas tarp sunkaus ir labai labai lengvo aliejaus, bet labiau lengvas, negu sunkus, tad ir pakankamai skystas. Kvepia dieviškai skaniai, tiesiog tokiu nerealiu kvapu, jog norisi tepti vėl ir vėl... Nepaprastai malonu... Be to, labai smagu, kad gerai apgalvota ir mėginuko pakuotė - nulauži viršų ir atsargiai dozuoji per buteliuko kakliuką.

Tačiau tikriausiai įdomiausia efektas plaukams? Iš tiesų, tai greitą poveikį turinti priemonė ir jos efektas matomas iš karto: plaukams suteikiamas glotnumas, suvaldomi visi pasišiaušę plaukeliai, plaukas įgauna spindesio, yra lengviau šukuojamas. Skysta konsistencija nesuriebina plaukų, jų neapsunkina, tad nors jie ir yra glotnūs, tačiau išlieka purūs. Taip, efektas trumpalaikis ir momentinis - kažkokio plaukų gydymo ar būklės pagerėjimo su juo nebus, tačiau vizualiai plaukai atrodo puikiai.

Ir svarbiausias klausimas - ar aš mokėčiau tokią sumą už pilną pakuotę? Tiesą sakant ne, iš šito aliejaus turėjau gerokai daugiau lūkesčių, tačiau girdėjau, kad geltonoje pakuotėje esantis aliejus geriausias, todėl kažkada ateityje būtinai išbandysiu būtent geltonoje pakuotėje. O kol kas šitas, rudoje pakuotėje atrodo tikrai puikiai, tik sakyčiau šiek tiek brangokas, man trūksta kažko iki "wow" efekto, kurį galvoju tikriausiai rasčiau būtent geltonoje Kerastase buteliuko pakuotėje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai