SCHWARZKOPF "Taft Looks" itin stiprios fiksacijos plaukų lakas "Titan Look"

Kaip supratote, paskutinis dienos įrašas, trečiasis, paprastai skirtas trumpai apie kažką papasakoti, kartais apie muilą, kartais apie pastą dantims, aliejų masažui, galbūt kažkokius mėginius, o šį kartą - apie plaukų laką.

Schwarzkopf "Taft Looks" plaukų laką naudoju jau labai ilgą laiką, iš tiesų, net nežinau, prieš kiek metų jį pirkau, bet dar tikrai mokėjau litais, tad kaip suprantate, tai mano kosmetinės senjoras, vienas ilgiausių, kosmetinėje gyvenančių priemonių. Tad šį kartą noriu labai trumpai papasakoti kaip man sekasi su juo draugauti.


Produktas: SCHWARZKOPF "Taft Looks" itin stiprios fiksacijos plaukų lakas "Titan Look"
Gamintojas: "Schwarzkopf & Henkel". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: užfiksuoti plaukus, sutvirtinti šukuoseną
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: pakankamai gerai fiksuoja
Labiausiai nepatiko: stipriai sulipina plaukus
Tūris: 250 ml
Kaina*: apie 4,00 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, beje, Lietuvoje išimtas iš prekybos, tačiau Lenkijos prekybos centruose galima įsigyti

Ką žada gamintojas: Itin stiprios fiksacijos plaukų lakas.

Sudėtis: Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Aqua, Octylacrlamide/ Acrylates/ Butylaminoetyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional.


Mano nuomonė. Man sunkiai sekasi bet kokios draugystės su plaukų lakais; mano plaukučiai paprasčiausiai nelaiko jokios sukurtos šukuosenos, ir dažnai net plaukų lakas nelabai laiko: susipurški ir po poros valandų plaukučiai jau išsileidžia. Su tokia, nemalonia patirtimi prieš kelis metus ieškojau priemonės, kuri labai stipriai fiksuotų plaukus ir neleistų jiems išsileisti. Tad nusipirkau ekstremalios, labai stiprios fiksacijos priemonę.

Iš tiesų, šukuosena, supurkšta su laku laikė geriau, ženkliai geriau, kol supratau, kur mano klaida, bandant suformuoti plaukus - aš naudoju per daug priemonių! Jeigu išplaunu plaukus šampūnus ir nenaudoju jokių aliejų, jokių purškiklių, jokių kondicionierių ir kaukių - tuomet mano šukuosena laiko net ir su normalios fiksacijos plaukų laku, tad nuo šiol, prieš ruošiantis daryti bet kokią šukuoseną, taip ir darau.

Na, o apie patį laką - jo fiksacija stipri, tačiau jis stipriai sulipina plaukus. Aš suvokiu, kad visi lakai sulipina plaukus ir veikia tokiu principu, bet na norisi, kad sušukuoti plaukai atrodytų natūraliai ir kuo mažiau sulipinti. Šiaip, šukuosenas plaukams darausi retai, nors iš tiesų norėčiau pradėti darytis dažniau. Tad šiuo metu lako likučius naudoju pasišiaušusiems plaukeliams suvaldyti: tiesiog užpurškiu lako ant antakių šukučių (na, to kosmetinio šepetėlio su plastikiniu ir sintetinių plaukelių šereliais), jomis prabraukiu viršugalvyje styrančius plaukelius link kitų plaukų ir viskas, sutvarkyta - laiko gerai, visą dieną. Taigi, aš manau, kad lakas tikrai nėra kažkoks stebuklas, galbūt šiuo metu rinkoje yra daug geresnių variantų (manau, kad tikrai yra), tačiau šitas vis dar tinkamas naudoti ir ketinu jį sunaudoti iki pat galo, net jei tik pasišiaušusiems, trumpiems, ataugusiems plaukeliams suvaldyti.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios, o gal kaip tik, audringai linksmos? šeštadienio nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai